- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
ömr-ü hayatım boyunca koltukaltını ciletlen aldım. :bbo:
2 kere ağdaylan,bugün de ilk kez epilatörle aldım.
kıl köklerim resmen kanadı yani :bbo:
epilixiri ilk sürdüğümde biraz yanmıştı ama çok kısa sürdü.
ama aldığımdan beri feci yanıyor koltukaltım.
epilatöre alışık olmadığımdan mıdır sizce kısçeler:uhm:
emzirenler kullanabiliyo benim bildigim kadariyla ama yine de bi sorayım deniz hanıma
eeeee kızlar muhabbet bolda soyle tam raporlarınızı okusak tuyu azalan bıten yokmu gurbık benım durum vahım sıvılce ıcınde bır yuzle baş başa kaldım dırek raporlarınız ıcın ıcınde geyık olmayan muhabbet olmayan yenı konu acın bacım ya vakıt yok zaten bastan sona okuyamıyroum oturupta
eeeee kızlar muhabbet bolda soyle tam raporlarınızı okusak tuyu azalan bıten yokmu gurbık benım durum vahım sıvılce ıcınde bır yuzle baş başa kaldım dırek raporlarınız ıcın ıcınde geyık olmayan muhabbet olmayan yenı konu acın bacım ya vakıt yok zaten bastan sona okuyamıyroum oturupta
ahninaa sana bende katiliorum böle kuru kuru olmaz vallahlmaz: bisi sorcam sen bütün yüzünüm alion yanaklar feln yoksa biyikmi cene altimii?
gunaydın canım hihoyyyt
ilk izlenimler gayet güzel
inşallah devamı da gelicek bitanem
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr gurbık valla bugun 9 gun yenı yenı bole hafıf renksız cıkmaya baslamıs kıllar ama bellı olmuyolar
Haklısın gurbaam herkes memnun çok şükür Şeniz
Ayy sen bi Harikasın tatlım yaa nasıl bi iyilik yaptın bizim gibi mağdurlara :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?