• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

ömr-ü hayatım boyunca koltukaltını ciletlen aldım. :bbo:
2 kere ağdaylan,bugün de ilk kez epilatörle aldım.

kıl köklerim resmen kanadı yani :bbo:
epilixiri ilk sürdüğümde biraz yanmıştı ama çok kısa sürdü.
ama aldığımdan beri feci yanıyor koltukaltım.
epilatöre alışık olmadığımdan mıdır sizce kısçeler:uhm:

ömr-ü hayatım boyunca koltukaltını ciletlen aldım. :bbo:
2 kere ağdaylan,bugün de ilk kez epilatörle aldım.

kıl köklerim resmen kanadı yani :bbo:
epilixiri ilk sürdüğümde biraz yanmıştı ama çok kısa sürdü.
ama aldığımdan beri feci yanıyor koltukaltım.
epilatöre alışık olmadığımdan mıdır sizce kısçeler:uhm:

alışık olmadığın içindir.. bir dahaki alışta bebek gibi olur koltuklatların.. jilet yüzünden kılköklerin çok güçlü olmuştur hatta bazen bir kökten 2 tel falan çıkar.. o zaman kanar.. benim genitalde durum aynıydı.. ağdaya dönünce bayağı yumuşamışlardı...:teselli:

canım merak etme Deniz hanım yarın cevaplamış olur sualini evelallah :)
usulunce gerekli şartları yerine getirdikten sonra deneyip de bende işe yaramadı diyen olmadı çok şükür şimdiye kadar
sende de işe yarayacağına yürekten inanıyorum :)

ay inş. canım yaa ne kadar büyük bir dert olduğunu anlatamam çünkü tüy olmayan yer yok gibi her ağda seansı işkence benim için. yalnız merak ettiğim bu kadar etkiliyse şimdiye kadar hiçbiyerde çıkmadı bu ürün sadece bu düşündürüyo beni inş. umutlarımızla oynamazlar

canım cunku reklama değil kullanıcı deneyimlerine önem veriyor
ürünü piyasaya sürüp cesitli eczane ve sitelerde satiş yapmamasının tek sebebi ürün işe yaramazsa "vay efendim sahte ürün almışsınızdır benim ürünüm işe yariyor" gibi bir sahte savunmanın arkasına siginmaya ihtiyac duymayacak kadar epilixire güvenmeleri...
yani sizleri tamamıyle orjinal ürünle buluşturup magdur olmanızı engellemek
zaten bu durum ürüne olan güveni kat be kat arttiriyor :)

eeeee kızlar muhabbet bolda soyle tam raporlarınızı okusak tuyu azalan bıten yokmu gurbık benım durum vahım sıvılce ıcınde bır yuzle baş başa kaldım dırek raporlarınız ıcın ıcınde geyık olmayan muhabbet olmayan yenı konu acın bacım ya vakıt yok zaten bastan sona okuyamıyroum oturupta

eeeee kızlar muhabbet bolda soyle tam raporlarınızı okusak tuyu azalan bıten yokmu gurbık benım durum vahım sıvılce ıcınde bır yuzle baş başa kaldım dırek raporlarınız ıcın ıcınde geyık olmayan muhabbet olmayan yenı konu acın bacım ya vakıt yok zaten bastan sona okuyamıyroum oturupta

daha zaten en fazla 2. seansını yapan vardır.
hemen nasıl bitsin :delphin:

Sadece pratiğe dayalı yorumların olduğu bir topik gerçekten sıkıcı olabilir. Birkaç sayfa önce de yazmıştım, bugün canım sıkkındı ama akıl dolu esprilerle neşem yerine geldi. Zamanınız olmayabilir, anlıyorum. Ama bu şekilde topik iyi gidiyor bence.
Bu arada ürünü kullandıktan sonra bir arkadaşımın da dediği gibi daha 2. seans zamanlarımıza gelmedik ki dilediğiniz yorumları yapabilelim.
Benim bugün bir hafta oldu yüzüme uygulayalı, yüzümde epilatörü yanlış kullandığım için ilk etapta kırılan tüylerim dışında uzayan bir tüy göremiyorum. Belki erkendir bunu söylemem için ama durum budur.buyrunnnnnnnnn

ahninaa sana bende katiliorum böle kuru kuru olmaz vallah:olmaz: bisi sorcam sen bütün yüzünüm alion yanaklar feln yoksa biyikmi cene altimii?

Ben bir dönem çok lazımmış gibi iple aldırmıştım yüzümü ve inanılmaz artmıştı tüyler. Sonrasında bir kez de sir yaptırdım, sivilcelerden geçilmedi bu seferde.
Yaptığım yerler yanaklarım ve bıyık bölgesi. Çeneye favorilere v.s. dokunmadım yani.

cennet kokulum
gelip gidip aynı şeyleri söylemenden ben sıkıldım artık
kasten mi yapiyorsun anlamıyorum
daha evvel de bununla ilgili açıklama yaptım yineliyorum;
burası bizim robot gibi gelip 2 yorum yapip cıktıgımız bi topik olmadi olmayacak olamaz
epilixir öyle gün be gün sonuc alinan bir şey değil ki
senin dedigin gibi sirf denekler gözlemlerini yazarsa bu topikte en fazla 60 mesaj olur 2 seans boyunca
mantık işi mi bu?
zaten sansların sonunda birinci gruba bay bay derken tek tek kim ne şekilde sonuc aldı toplayıp rapor seklinde sunucam
şimdi gelip iki de bi yok geyik yok muhabbet yok bilmem ne diye ortalık bulandırmanın manası yok
bundan rahatsız olan topiğe gelmesin, tarzımızda hiç bir değişiklik olmayacak vereliniortak

günaydınnn epilixir güzelleri zemuszemus
Ayyy düşünmesi bilem güzel ya kılla tüyle bi daha uğraşmamanın kaydirigubbakcemile3
Zaman bi an önce akıp geçsede arkadaşlar olumlu sonuçlarla gelselerr :lepi:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr gurbık valla bugun 9 gun yenı yenı bole hafıf renksız cıkmaya baslamıs kıllar ama bellı olmuyolar

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr gurbık valla bugun 9 gun yenı yenı bole hafıf renksız cıkmaya baslamıs kıllar ama bellı olmuyolar

hadi bakalım böcüğüm, senden de güzel haberler gelicek inşallah zemuszemus

Haklısın gurbaam herkes memnun çok şükür Şeniz
Ayy sen bi Harikasın tatlım yaa nasıl bi iyilik yaptın bizim gibi mağdurlara :asigim:

est. canım ben sadece vesile oldum
esas Deniz hanımdan Allah razı olsun ki kırmadı bizi Şeniz

Back