bi de benim kullandigim konusu vardi.tabii ki kullandim,zaten kendi kilima tuyume derman ararken buldum bu ot suyunu :) hem de ilk baslarda oyle yogun hazirlamistim ki cayir cayir yandim :) simdi %30 civari bir knsantrasyonda solusyonumuz,ben bunun saf halni kullandim.Yani dusun ki siz domates suyunun sulandirilmisini kullaniyorsunuz ben domates salcasi surdum :) gunlerce yandim Allah dedim dolandim :) ama benim etki gorme cok uzun surdu,cunki ideal karisimi yakalamak adina cok formulasyon denedim,o etkiyi arttirir mi,bu emilimi arttirir mi derken uygun olamayan eklemeler kurtulmami sekteye ugratti,killarin arttigi guclendigi zamanlar bile oldu :) ben omrumce agda epilator kullandim,jilet toplasan 10 kere kullanmisligim yoktur,bun ragmen gurbuz bir kil yapim vardi,simdi sukur cok rahatim,mayis sonu gibiydi temizlendim hala bir haftalik gibiyim :) kel kalmis koklerin yeri bile gorunmez hale gelmis bolgelerim cok fazla,kalan tum killar ise bebek tuyu haline dondu diyebilirim..gunes altinda dikkatle bakmadigin takdirde gorunmuyorlar bile.bikinide iyice zayiflamis olan incecik tuyler koksuz artik,elimle ceksem geliyorlar,icinden bir parca ip cikar gibi oluyor,ici bi hos oluyo insanin :) buyuk ozgurluk anltamam.her daim herseyi rahatca giy,her daim herseye hazirsin cok buyuk ozguven :) dilerim isterim ki herkes benim yasadigim rahatligi yasasin..