Epilixir kullananların paylaşım alanı

Tam yeniden gaza gelip ünlü olma yolunda ilerliyodum ki:))) İnternet bağlantısı kesildi:) Ben de küstüm vazgeçtim:))
Sen ol yeni yıldızımız o zaman:)kaydirigubbakcemile

Epilixir ailesi şimdi bir topik açıp 2,5 aylık evimi siz değerli KK lara sunacağım:) Her kim ola evimi görmek isteye, evim evim güzel evimde buluna, gelmeyenin başı vurula:)

Epilixir ailesi şimdi bir topik açıp 2,5 aylık evimi siz değerli KK lara sunacağım:) Her kim ola evimi görmek isteye, evim evim güzel evimde buluna, gelmeyenin başı vurula:)

canım link verirmsin
elimde adres yok kapı kapı seni aramıyayım oruçlu oruçlu
ama link verirsen hemen sendeyimmm

Tam yeniden gaza gelip ünlü olma yolunda ilerliyodum ki:))) İnternet bağlantısı kesildi:) Ben de küstüm vazgeçtim:))
Sen ol yeni yıldızımız o zaman:)kaydirigubbakcemile

Tamam yazdım bile güselimmm bak dinle sositososito

Kıllı Tüylü Olanı,
Epilixir Kullanmayanı,
10 günde çıkanı
İstemem ben...

Epilixir e inanmayanı,
Olumlu yorum yapmayanı,
Kıskançlıktan çatlayanı,
Adam edemem! kaydirigubbakcemile3 sositososito

Nasılllll lülülülülülü

sevgiseli manyaksın sen :roflol:
süper olmuş :lepi:
epilixire maniler diye bi bölüm açsın websitesinde deniz hanıma diyelim de:roflol:

sevgiseli manyaksın sen :roflol:
süper olmuş :lepi:
epilixire maniler diye bi bölüm açsın websitesinde deniz hanıma diyelim de:roflol:

:roflol: sorma yazarken komaya girdim komaya girdikçe yazdım laelaelaelaelae
Nurem şansını kaybettin senden daha iyi olcem gör bak kaydirigubbakcemile3

kızlarım Deniz hanımdan yanıt geldi

Emzirme konusu

Epilixir deneyimi

pasaklım harikasın hihoyyyt
bunları duymak çok iyi geldi bene, tam gaz epilixire devam

süper süper süperr yaaaaaaaa zemuszemuszemuszemus

ayyy ne güzel ya... bakalım benim 10.gün nasıl olacak... normalde benim de 10.gün artık çıkmaya başlarlar...bugün 3.gün...

bence de süper süper süpeeeer zemuszemus
bikini bölgemde böyle bir sonuç alacağımı beklemiyordum
çok şaşırdım çok da mutluyum
ve bu gelişmeleri, deneyimleri sizinle paylaşmaktan büyük keyif alıyorum hihoyyyt

ama ama ama benim pc şirketten kısıtlı resimleri göremiyorum :gitme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…