- Konu Sahibi gurbaa prenses
peki canim su anki durum nasil ciktilarmi yoksa daha yoklarmiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır bir çok bilgide kadınlar kulübünü takip ediyordum
bende epilixir kullananlardanım
geçen ay aldım 15 ağiustos ta yüzümü epilatörle aldım maşallah çok da tüylüyümdür ;(
epilixiri sürdüm ve şimdi bakıyorm çok az kalın çıkan yerler var bazı yerlerde çıkmamış hep dua ediyorm umarım çıkmaz orada diye umarım öle ollur)
ayrıca koluma sırtıma da kullandım ama malesef epilatör kırdğı için bazı yerler hemen çıktı yani boşuna sürdüm;(
ama bakalım artık sizlere de haber veririm
umarım hepimisin işine yararhihoyyyt
arkadaşlarr blmyorm daha ikinci seans olacak ama ümidimi kaybediyorm yaa aldığım yerler hala aynı çıkmış herkes bi şekilde inceldi diyo ama bitti diyen yok off...
yorumlar yavas yavas gelmeye basladi,cok mutluyum :) guzel yormlar olacak inaniyorum, Rabbim yuzumu kara cikarmadiye diye bir hal oluyorum,okunup uflenip gonderilen satis mali benim vardir bi tek herhalde :) kardesime diyorum cek bir bismillah,git deva gotur de,oyle ver kargoya diye :) herbolojiye hep sanat diye bakilir,bu yuzden ayni tarifin baskabaska ellerden cikmasi baska baska sonuclar getirir derler,ve bir de enerji akimi vardir,ben buna cidden inaniyorum,cunki canli cansiz herseyin aurasi var yani yasam enerjisi,en yuksek oldugu seviye ona ihtiyac duyanin en cok istedigi zamandir derler.
bu yuzden inanmak lazim,kisi beynini bir seye kilitlerse beyin onu oldurmak icin cabaliyo ve vucuda da bu yonde temkinde bulunuyor,vucut ta beynin istedigini yapmak uzere gerekirse gorev degisikligi islev degisikligi yapiyor
kızlar bende nıcımı degıstırdım tkamislidan cennet kokuluma bılgınıze capılex eczanede satılıyor dıye guvenle almıstım yapısıda jel kıvamındaydı ama sıvılcelerım azdı cunku yuz hassas bır bolge aldırıncada gozenekler acılıyor sıvılceye egılımlı bır cıldın varsa davet cıkarıyor gozumu kararttım aldım 3 defa aldırdım yuzumu 1 sırle 2 defa makıneyle makıne dahada azdırdı kızlar bu exspir ne kadar surede etkı edıyormus pekı alınmadan kullanılıyormuymus gurbaa ozelıme adresını atarmısın exspırın tatlış
nehir21 ,alirken kirilan killar icin onermis ya,ahnina'ya katiliyorum,daha seansini yapali cok az oldu,alinacak uzunluga geldiler demis,bence hemen onlari da temizlesin Epilixir kullansin..epilasyonun uzerinden bir hafta on gun gecmis olsaydi bekle derdim ben de ama simdi hemen yapabilecekse yapsin ve kullansin..uzun olan,tutulabilir uzunluktaki killar icin eldiven cok iyi olur.epilator her bolgeye ulasamiyor,zahmetli ve acili bir yol olur bu..eldiven cok ideal,eldivenle temizleyip hemen Epilixir kullansin bence..
Bir de 24 saat icinde uc uygulama konusu...Kil ureten kapsul bosaldiktan sora 24 saat kadar acik kaliyor,sevgili bebekbeklerken cok dogru bir nokta yakalamis,aynen soyledigi gibi,kapsul 24 saat sonra hemen yeni kil uretme faaliyetine basliyor.Bu 24 saat icinde kil kokune ulastiniz ulastiniz,ulasamadiniz tankla tufekle gidin para etmez :) uc kez olmasi ise konsantrasyon acisindan muhim bir konu,ilkinde surdunuz,kil kokune ulasan ulasti kalani ciltte kurudu,ikinci kez surdugunuz ciltte kurumus olani da kendi yapisina ekler daha yogun bir solusyon haline gelir.Ucuncu kez surdunuz daha daha yogunlasir.Her defasinda daha yogun daha yogun solusyon ile maksimum etkiyi bekleriz..Bunlar tabii ki esneme payi olan sureler.Gidip sir yaptirip epilixir çantasindayken surmeyi unutup dört saat sonra surup ay yine de calistiii diyen adasima selamlar olsun :)) hatta ve hatta deneme grubu vakamizdir,epilixir hayatimda sonucunu en cok merak ettigim şeydir,bir tatli yurek iki gun sonra surdu..epilixir'in kargoda oldugunu unutmus gitmis agdasini yaptirmis tazem,ay unuttum sursem olur mu ki dedi,sur dedim,sende de calisirsa ben bu isin sahiyim :) calisti walla :))
antibiyotik kullanimina benzetilmis ya biraz,saat ve uc kere gibi benzer ozellikler sebebiyle sanirim..aman lutfen topikal oldugunu unutmayin,emilip kana gecmez sistemik dolasima karismaz epilixir..antibiyotigin gunde bir kez,iki kez,uc kez hatta dort ez olnlari vardir,bu kandaki konsantrasyonunun yariya indigi zamana gore ayarlana doz araliklaridir.epilixirde kana gecme sozkonusu degil,bu yuzden anitbiyotiklerde oldugu gibi yarilanma omru hesaplari ile doz berlirlenmiyor.sadece bir kez surenler de etki aliyor,gurbik gibi iki kez surenler de etki goruyor :) kedi:) uc kez derken dedigim gibi her yeni suruldukce konsantrasyonu arttirmak ve kalan unutulmus atlanmis bolge kalmamasi icin boyle diyorum.bir de bebekbeklerken gibi bir turlu az kullan sunu israf edyorsun desem de boca edenler var :) selam olsun,en muhterem musterim :) yapma diyorum,uc kez sureceksin zaten,birinde denk gelmese birinde gelir illa diyorum bebik hala bulaniyo :) (bebik bak zopa yicen Deniz hanımı dinle :mymeka:-tatlicadiarzu-) doz konusu da boyle iste :) bu arada bebik epilixir konusunda da kil tuy meseleleride de saglamdir,icten soyluyorum,kendim kadar donanimli gorurum,sorun ne varsa aklinizda :)
inşallah öyledir sevvalcim :lepi:
leyla nerelerdesin
unuttun bizi iyice :mymeka:
hadi hayırlı olsun böcüküm
buraya kocen mi kıllarını :lepi: