Epilixir kullananların paylaşım alanı

arkadaşlarr blmyorm daha ikinci seans olacak ama ümidimi kaybediyorm yaa aldığım yerler hala aynı çıkmış herkes bi şekilde inceldi diyo ama bitti diyen yok off...

kızlar bende nıcımı degıstırdım tkamislidan cennet kokuluma bılgınıze capılex eczanede satılıyor dıye guvenle almıstım yapısıda jel kıvamındaydı ama sıvılcelerım azdı cunku yuz hassas bır bolge aldırıncada gozenekler acılıyor sıvılceye egılımlı bır cıldın varsa davet cıkarıyor gozumu kararttım aldım 3 defa aldırdım yuzumu 1 sırle 2 defa makıneyle makıne dahada azdırdı kızlar bu exspir ne kadar surede etkı edıyormus pekı alınmadan kullanılıyormuymus gurbaa ozelıme adresını atarmısın exspırın tatlış

arkadaşlarr blmyorm daha ikinci seans olacak ama ümidimi kaybediyorm yaa aldığım yerler hala aynı çıkmış herkes bi şekilde inceldi diyo ama bitti diyen yok off...

15 agustos ilk seans
bugun ayin 4ü
ümidini kaybetmen niye?
fazla aceleci davranmıyor musun?
zaten biz bu işe başlarken "yüz, epilixirin en geç yanıt verdigi bölgedir" demedik mi canım?
yüzde geç yanıt verme nedeni kıl halini almamış tuylerin yok edilmesinin zor oldugudur
bikini bolgesindeki yada koltukaltındaki tüylerle yüzdeki, koldaki, sırttaki tüylerin yapisi bir değildir
kaldi ki tüyleri tam anlamıyla alamamışsın, kırmışsın
ilk seans için bunların yasanması normal
ancak ogreniyoruz :)

bir de sen en geç yanıt verecek bölgelerde kullanmışsın ve daha ilk seansa ümidini yitirmişsin akannehir
inanmazsan zaten sonuç alman güçleşir
daha bugun Deniz hanımla düşünce gücü hakkında konustuk ve sunları yazmış bana;

yani önce inanacağız, sonra Allahın izniyle kıldan tüyden kurtulacağız epilixir sayesinde
elbette yorumlarımızı paylaşacağız olumlu olumsuz, herkes aynı şeyi söylerse inandırıcılıgımız kalır mı?
hayır...

ama lütfen böyle daha ilk seanstan sonra gardımızı düşürüp başkalarını da kötü etkileyecek yorumlar yapmayalım
hele ki epilasyonu doğru yapamadan "ben ümidimi kaybettim" demek hiç de doğru bir hareket değil :)

yüzdeki tüyler alınmadan epilixir kullanılmaz canım...
tüyün/kılın kokten alınması lazım epilixirin etki gösterebilmesi için.
bu arada google'a hollyherbs yazarsan epilixirin resmi sitesine ulaşip daha geniş bilgiler alabilirsin

kızlarım bu arada deniz hanım sorulara yanıt vermiş hemen aktariyim;

bu demek oluyo ki bebeklbeklerkene hucuuummmm -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar bugün benim beşinci günüm dün bacaklarımda çıkması gereken kıllarımdan bugün hala ses yok acaba küsüp beni terkmi ettiler????

günaydın kızlar... haftasonuna yaklaşıyoruuuz...
bugün şirketten fotoğraf makinesini kaçıracağım... fotolarını çekebileceğim vücudumun nadide bölgeleri için foto çekeceğim... epilixir 1.seans öncesi olarak kaydedeceğim... 3 hafta sonra 2. seans öncesi de durumlarını çeker o zaman eklerim...

gerçi benim aralığım 1 aydır ama bir süre 3 hafta olarak devam edeceğim...

bende yakında 4.seansımı yapacağım
küçük küçük siyah noktalarım oluşmaya başladı
bu çok sevindirici inşallah darısı sizin başınıza.
siyah noktalar oluştu mu kurtulmak yakın demektir

Kızlar sizi takipteyim iş yerinden ayrılmak üzereyim, yerime yeni bir arkadaş geldi onu eğitmeye çalışıyorum kalbim sizle. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…