Epilixir kullananların paylaşım alanı

hadi deneyek la böcük
battı balık yan gider :roflol:

tabii deneyek deneyen nasılolsa işin sonunda benim için kötü de olsa senin tüylerden kurtulman %100 garantili demiii...ama bak acıtarak yolarım söyleyeyim ; hiç acımam -tatlicadiarzu-

maşallah ya baya iyi gidiyor anlaşılan..
ben hala beklemedeyim,
deneyemedim bir türlü..

ben de deneyemedim ama maşşallah deneyenler kadar konuşuom sanırım... kaydirigubbakcemile3

epilasyon yöntemi olarak ne kullanıyosun diye soranlara küçük böcük diceem için ayrıyetten heyecan duydum bak şimdi -tatlicadiarzu-

okudum ama 3 syf sohbet vardı tüy hakkında yorum göremedim canım...kafamçokkarıştı

okudum ama 3 syf sohbet vardı tüy hakkında yorum göremedim canım...kafamçokkarıştı

demek ki 3 sayfa okumak yeterli değilmiş :)
ya takip ediceksin yada baştan sona okuyacaksın tweeticim
sabahtan akşama kadar her saniye kıl tüy konusamayız
hem gülüyo hem eğleniyo hem de yeri geldikçe tecrülerimizi paylaşıyoruz
bekleriz yerimseniben

kizlarrr vallah yinedee sölim siz harikasinizz baskaaa alanlar numunu pek yazan yoktu baska sitelerde ama siz hepniz gercekten sürekli yaziorsunuz harika yani helal olsun öle sayenizdeee bakabiliorumzemuszemus

sağolasın kelebekim
numuneyi alıp da kovugumuza cekilirsek emeği geçenlerin hakkına girmiş oluruz
böyle ne güzel hem sohbet ediyo hem de epilixirle ilgili gelişmeleri paylaşiyoruz
kadınlar kahvesi gibi oldu hihoyyyt

bak bak ara sayfalarda birşey okudum,
ama anlayamadım,nasıl,ne zaman yapılıyormuş,
epilasyon aletiyle mi,ağdayla mı,
sorumlu editör bilgi ver bacım ya,bak bende çevremdeki arkadaşlarıma
söylüyorum,yanlış bilgi vermeyim,kızıma da uygulayacağım ya,
kesin ve net bilgi verin bana ,tamam mı bitanecikler...

ablacım tüyleri kökünden alan her yol epilixir kullanımı için uygun
yalnız epilatör yada ameliyat eldiveniyle almak en iyi yöntem
cunku kıl koklerinde kalıntı olmaması lazım
sir ağda ve şekerli ağda çok önerilmiyor fakat mecbur kalınırsa da ağdadan sonra dayanılabilinecek sıcaklıktaki suyla bölge yıkanıp güzelce kurulanmalı ardından epilixir uygulanmalı
epilixiri epilasyonun hemen sonrasında uyguluyoruz
8 saat bekliyor 2. kez sürüyoruz
bi 8 saat sonra da 3.kez sürüp seansı bitiriyoruz
her seans 3 defalık uygulama gerektiriyor

2. seans için tüylerimizi en geç 3 hafta sonra tekrar alıyor (tam çıkmamış yada tek tük çıkmış olsa bile geciktirmememiz lazım) ve epilixirin 2.seansını bitiriyoruz yine günde 3 kerelik uygulama şartıyla

örneğin gece 23:00 de epilasyonu bitirdik epilixiri sürdük
sonraki sürüm sabah saat : 07:00de
3. ve son sürüm ise saat : 15:00da olmak zorunda

başka sorun var mı ablacım :)

gurbikçim sen evlencen bide dimi yaa,pırın pırın olman lazım senin şimdi ,sen düğüne yakın yap epilasyonunu :))
arkadaşlar ilk numune grubu oluşturmasında sohbetinize uyum sağlayamamıştım ,önyargılı davranmışım..kaçgündür yazdıklarınıza kahkahayla eşlik ediyorum,geçen akşam eşim yanıma geldi ,hanım bu kıl-tüy işi sana hiç iyi gelmedi ,bırak tüylerinden kurtulmayı ,eski halini özledim dedi:)))
adam hanım delirdi diye düşündü tek başıma kahkaha atınca:))eksik olmayın ,iyi gidiyor böyle gırgır şamata kıl tüy mühabbetiylenn...

epilasyon yöntemi olarak ne kullanıyosun diye soranlara küçük böcük diceem için ayrıyetten heyecan duydum bak şimdi -tatlicadiarzu-

ya ben de helecan yaptım şimdi ; bak elim ayağımadolandı yazamıom bilee laelaelaelaelae

aferim la böcük..Şeniz

ayak barnaklarım aklıma gelmemişti

küçük göründüüme bakmaçok akıllıyımdır ben maşşallah zemuszemus

kizlarrr vallah yinedee sölim siz harikasinizz baskaaa alanlar numunu pek yazan yoktu baska sitelerde ama siz hepniz gercekten sürekli yaziorsunuz harika yani helal olsun öle sayenizdeee bakabiliorumzemuszemus

ayy bizimzatem ömrümüz kk olmuş artık...yapcak bişi yok ...
hem ben gurbaanın gazabından korkarım ; saf saf bi de hem iş hem ev adresimi verdim... :sinifsinif:

amanıın bak romantizme bile neden olmuşuz ... aferin bize valla alkisalkisalkis

sen esini dedi benimde aklimaa sevgilim geldii hahahaha dio birak nolcak sevgilin seni böle kabul ediorsaaa ama ben rahat edemiorum vallah hahahahhah artik onla msnde pek ilgilenmiorum yaa o yüzden haha dio yine kk damisin ne konusiorsunuz kil milmikaydirigubbakcemile3

bebekim düğünüm bayramın 3.günü ya
arife günü pırıldiyim diyorum zemuszemus

sırf kıl tüy konuşsak yapmacık olmaz mıyız be gülüm?
önceliğimiz tüylerimiz de olsa gülmek eğlenmek bizim de hakkımız zemuszemus

ilahii kelebek çok güldüm ya ,bizim yüzümüzden sevgilinden ayrı düşüyorsun demek:))
gurbaa benim kuzende bayramın bitimindeki pazar evleniyor ,oda 2-3 gün önce yapayım epilasyonu diyor,epilasyon sonrası tahriş oluyorya hani nokta nokta şeyler,onun için 2-3 gün önce olsun diyo.
Allah mesut bahtiyar etsin hepinizi ,siz şimdi hiç biryere sığamıyorsunuzdur ,o kıpır kıpırlıklar 1 kez yaşanıyor ,Allah tamamına erdirsin hepimizi ..

takipçinizim cnm sen merak yok :) çok vaktim yokta ondan sana sorayım ozaman ne kadar oldu kullanalı tüylerin çıktımı çıktıysa değişim var mı şimdiden teşekkürler..vereliniortak

bacaklarımda çıkmadı canım henüz
kolaltımda çıkmaya başladı ama eskiye nazaran daha cansız ve daha renksiz
bugun 2.seansımı yapicam epilixircigimle :asigim:

bacaklarımda çıkmadı canım henüz
kolaltımda çıkmaya başladı ama eskiye nazaran daha cansız ve daha renksiz
bugun 2.seansımı yapicam epilixircigimle :asigim:

kaç seansta bitiyormuş tüyler acep :jeyyar: kişiden kişiye değişir tabi bu ama ortalama..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…