- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
hadi deneyek la böcük
battı balık yan gider :roflol:
maşallah ya baya iyi gidiyor anlaşılan..
ben hala beklemedeyim,
deneyemedim bir türlü..
bakmakla okumak arasında fark vardır canım
bi de okumayı dene istersen...
canım benim koltukaltımda da durum şu kırmızıyla işaretledigim durumla aynı
eski sertlikleri siyahlıkları yok opuyorumnanaktan
bikini bölgeme henüz denemedim
2 hafta sonra düğün nedeniylen yoluncam o nedenle hepsi bi boya gelsin diye büyütüyorum kuzucuklarımı, toplu kıyım yapcem zemuszemus
okudum ama 3 syf sohbet vardı tüy hakkında yorum göremedim canım...kafamçokkarıştı
bak bak ara sayfalarda birşey okudum,
ama anlayamadım,nasıl,ne zaman yapılıyormuş,
epilasyon aletiyle mi,ağdayla mı,
sorumlu editör bilgi ver bacım ya,bak bende çevremdeki arkadaşlarıma
söylüyorum,yanlış bilgi vermeyim,kızıma da uygulayacağım ya,
kesin ve net bilgi verin bana ,tamam mı bitanecikler...
epilasyon yöntemi olarak ne kullanıyosun diye soranlara küçük böcük diceem için ayrıyetten heyecan duydum bak şimdi -tatlicadiarzu-
aferim la böcük..Şeniz
ayak barnaklarım aklıma gelmemişti
kizlarrr vallah yinedee sölim siz harikasinizz baskaaa alanlar numunu pek yazan yoktu baska sitelerde ama siz hepniz gercekten sürekli yaziorsunuz harika yani helal olsun öle sayenizdeee bakabiliorumzemuszemus
gurbikçim sen evlencen bide dimi yaa,pırın pırın olman lazım senin şimdi ,sen düğüne yakın yap epilasyonunu :))
arkadaşlar ilk numune grubu oluşturmasında sohbetinize uyum sağlayamamıştım ,önyargılı davranmışım..kaçgündür yazdıklarınıza kahkahayla eşlik ediyorum,geçen akşam eşim yanıma geldi ,hanım bu kıl-tüy işi sana hiç iyi gelmedi ,bırak tüylerinden kurtulmayı ,eski halini özledim dedi:)))
adam hanım delirdi diye düşündü tek başıma kahkaha atınca:))eksik olmayın ,iyi gidiyor böyle gırgır şamata kıl tüy mühabbetiylenn...
gurbikçim sen evlencen bide dimi yaa,pırın pırın olman lazım senin şimdi ,sen düğüne yakın yap epilasyonunu :))
arkadaşlar ilk numune grubu oluşturmasında sohbetinize uyum sağlayamamıştım ,önyargılı davranmışım..kaçgündür yazdıklarınıza kahkahayla eşlik ediyorum,geçen akşam eşim yanıma geldi ,hanım bu kıl-tüy işi sana hiç iyi gelmedi ,bırak tüylerinden kurtulmayı ,eski halini özledim dedi:)))
adam hanım delirdi diye düşündü tek başıma kahkaha atınca:))eksik olmayın ,iyi gidiyor böyle gırgır şamata kıl tüy mühabbetiylenn...
demek ki 3 sayfa okumak yeterli değilmiş :)
ya takip ediceksin yada baştan sona okuyacaksın tweeticim
sabahtan akşama kadar her saniye kıl tüy konusamayız
hem gülüyo hem eğleniyo hem de yeri geldikçe tecrülerimizi paylaşıyoruz
bekleriz yerimseniben
bacaklarımda çıkmadı canım henüz
kolaltımda çıkmaya başladı ama eskiye nazaran daha cansız ve daha renksiz
bugun 2.seansımı yapicam epilixircigimle :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?