- Konu Sahibi gurbaa prenses
ortalama 10 zannederim
değil mi bebekbeklerkencim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortalama 10 zannederim
gurbaa batık problemi ciltle alakalı sanırım biraz,birazda epilatörün katkısı var ,çünki çok okuyorum epilatör batık yapıyor diyenleri..epilixirden sonra olduysa şayet bunun sebebide şu olmalı;kıllar zayıflıyor hatta bazı kıllar şekilsizleşiyor sağa sola doğru atıyor kendini :))normalde kılları dikleştiren pil kaslarımı ne var ,artık kıl üretim yeteneğini kaybettiğinden dikte duramıyor,deri altından gün yüzüne kolay çıkamıyor ama düzenli kese ile sorun çözülür diye umuyorum ,birdeee hollyherbste blogda papaya maskesi tarifi var batıklar için ,bunuda deneyebilirsiniz,papayada retinoller var cildi soyma özelliği var retinollerin ,ben denedim papaya ve aspirin maskelerini ,cilt çok güzelleşiyor ..tavsiye ederimm
canım adı ne olursa olsun, fayda görmediysen devam etme derim benkızlar ben capılexse devam edıyorum ama aldırdım dıye yuzum sıvlıcerlerle doldu tuylerde hıc degısme olmadı 3 ayı gectı 6 ay sure var son 2 aydır aldırmadan suruyorum surec uzarmıs boyle olunca kessemmı acaba capılexsı bu urun dahamı ıyı kızlar eczanedemı satılır
ben hala kara kara genital bölgeyi epilatörle nası alcam diye düşünüyorum mafoldumben:bbo:
buna bende cevap veremiyorum ,bende sormuştum sizler gibi ,kişininn kıl yapısıyla alakalı olmuş olacakki herkeste farklı seans sonrası biter bu yüzden..
dikkat edin 10 seansta kıllarınız yok olacak denmiyor,1 şişe ortalama 8-10 seans yeter deniyor ,bana öyle geliyorki 15 güde bir yaparsak 6 ayda sona yaklaşılmış olur
birde ben kendimi şuna adepte ettim ,kıl büyümesini 6 ayda tamamlıyormuş ,ee biz 6 ay içinde çıkan her kılı alıp sürücez epilixiri ,epilixir yüzü görmemiş kıl kalmayacak bu durumda ..6ayda uzun bi zaman değil bana göre
kıllar nasıl 1 günde oluşmadıysa yok olmasıda hemen beklenmemeli bence..
ben hala kara kara genital bölgeyi epilatörle nası alcam diye düşünüyorum mafoldumben:bbo:
cennet kokulum karar senin ,3 ay kullanmışsın ve etki görmemişsin ,ben olsam ümidimi keserdim o üründen,bana göre bi ürün etkiliyse ilk seansta göstrmeli etkisini ,birde şunu hiç anlamıyorum ,bazı ürünler her gün bazıları 3-4 gün kullanıılıyo,kesinlikle işin ticari yönü düşünülerek yaptırılıyor bu uygulama
dün buradan size bi soru sormuştum ,epilixir neden 8 saat arayla ve 3 kez uygulanıyor diye ..
hücre bölünmesi 20 saatte tamamlanıyor,ilk 1 saat mitoz bölünme ,geri klaan süre interfazdaki büyümeye ayrılıyor.yani bölünme bittikten sonra bir daha bir daha kıl azaltıcı ürün sürünmenin bi anlamı yok ,eğer kıl yok edilecekse bu zaman diliminde uygulanmalı kıl azaltıcılar ,tabi gerçekten işe yarıyorlarsa .
tabi bu benim görüşüm ,kıl uzmanları ne der bilemiorum ,ben böyle olduğuna %90 inanıyorum ..
epilixir üreticisi bu manadada çok dürüst yaklaşmış ,2. gün ,3.gün uygulaması istemiyor,çok dürüst bi insan gerçekten herşeyi en ince detayına kadar düşünmüş ,tüketici haklarına öncelik vermiş,tekrar tebrik ediyorum kendisini buradanda..
korkma ; hiç acımayacak :jeyyar:
aç bi müslüm şarkısı çek bi 70lik
al eline epilatörü şarkı çıgıra çıgıra giriş işe -tatlicadiarzu-
Yahu kızlar bu epilixir tüyleri mi azaltıyor bana biri desin be...
Sayfaları okudum azcık ama anlamadım... akannehir
cennet kokulum karar senin ,3 ay kullanmışsın ve etki görmemişsin ,ben olsam ümidimi keserdim o üründen,bana göre bi ürün etkiliyse ilk seansta göstrmeli etkisini ,birde şunu hiç anlamıyorum ,bazı ürünler her gün bazıları 3-4 gün kullanıılıyo,kesinlikle işin ticari yönü düşünülerek yaptırılıyor bu uygulama
dün buradan size bi soru sormuştum ,epilixir neden 8 saat arayla ve 3 kez uygulanıyor diye ..
hücre bölünmesi 20 saatte tamamlanıyor,ilk 1 saat mitoz bölünme ,geri klaan süre interfazdaki büyümeye ayrılıyor.yani bölünme bittikten sonra bir daha bir daha kıl azaltıcı ürün sürünmenin bi anlamı yok ,eğer kıl yok edilecekse bu zaman diliminde uygulanmalı kıl azaltıcılar ,tabi gerçekten işe yarıyorlarsa .
tabi bu benim görüşüm ,kıl uzmanları ne der bilemiorum ,ben böyle olduğuna %90 inanıyorum ..
epilixir üreticisi bu manadada çok dürüst yaklaşmış ,2. gün ,3.gün uygulaması istemiyor,çok dürüst bi insan gerçekten herşeyi en ince detayına kadar düşünmüş ,tüketici haklarına öncelik vermiş,tekrar tebrik ediyorum kendisini buradanda..