Epilixir kullananların paylaşım alanı

gurbaa batık problemi ciltle alakalı sanırım biraz,birazda epilatörün katkısı var ,çünki çok okuyorum epilatör batık yapıyor diyenleri..epilixirden sonra olduysa şayet bunun sebebide şu olmalı;kıllar zayıflıyor hatta bazı kıllar şekilsizleşiyor sağa sola doğru atıyor kendini :))normalde kılları dikleştiren pil kaslarımı ne var ,artık kıl üretim yeteneğini kaybettiğinden dikte duramıyor,deri altından gün yüzüne kolay çıkamıyor ama düzenli kese ile sorun çözülür diye umuyorum ,birdeee hollyherbste blogda papaya maskesi tarifi var batıklar için ,bunuda deneyebilirsiniz,papayada retinoller var cildi soyma özelliği var retinollerin ,ben denedim papaya ve aspirin maskelerini ,cilt çok güzelleşiyor ..tavsiye ederimm

kızlar ben capılexse devam edıyorum ama aldırdım dıye yuzum sıvlıcerlerle doldu tuylerde hıc degısme olmadı 3 ayı gectı 6 ay sure var son 2 aydır aldırmadan suruyorum surec uzarmıs boyle olunca kessemmı acaba capılexsı bu urun dahamı ıyı kızlar eczanedemı satılır

ortalama 10 zannederim
değil mi bebekbeklerkencim?

buna bende cevap veremiyorum ,bende sormuştum sizler gibi ,kişininn kıl yapısıyla alakalı olmuş olacakki herkeste farklı seans sonrası biter bu yüzden..
dikkat edin 10 seansta kıllarınız yok olacak denmiyor,1 şişe ortalama 8-10 seans yeter deniyor ,bana öyle geliyorki 15 güde bir yaparsak 6 ayda sona yaklaşılmış olur
birde ben kendimi şuna adepte ettim ,kıl büyümesini 6 ayda tamamlıyormuş ,ee biz 6 ay içinde çıkan her kılı alıp sürücez epilixiri ,epilixir yüzü görmemiş kıl kalmayacak bu durumda ..6ayda uzun bi zaman değil bana göre
kıllar nasıl 1 günde oluşmadıysa yok olmasıda hemen beklenmemeli bence..

canım keseyi her banyoda olmasa da 2sinden birinde muhakkak yapiyorum
öyle bi yasam tarzım var -tatlicadiarzu-
batıklar ağdadan sonra oldu
epilixirin bi sucu yok, o masum :roflol:
şu papatya şeesine bi bakem
sağolasın canimindibisi Şeniz

canım adı ne olursa olsun, fayda görmediysen devam etme derim ben
epilixir eczanelerde satilmiyo bitanem
yalnızca kendi sitesinde
cunku bu şekilde sahte ürünün önüne geçmiş oluyo firma :)

cennet kokulum karar senin ,3 ay kullanmışsın ve etki görmemişsin ,ben olsam ümidimi keserdim o üründen,bana göre bi ürün etkiliyse ilk seansta göstrmeli etkisini ,birde şunu hiç anlamıyorum ,bazı ürünler her gün bazıları 3-4 gün kullanıılıyo,kesinlikle işin ticari yönü düşünülerek yaptırılıyor bu uygulama
dün buradan size bi soru sormuştum ,epilixir neden 8 saat arayla ve 3 kez uygulanıyor diye ..
hücre bölünmesi 20 saatte tamamlanıyor,ilk 1 saat mitoz bölünme ,geri klaan süre interfazdaki büyümeye ayrılıyor.yani bölünme bittikten sonra bir daha bir daha kıl azaltıcı ürün sürünmenin bi anlamı yok ,eğer kıl yok edilecekse bu zaman diliminde uygulanmalı kıl azaltıcılar ,tabi gerçekten işe yarıyorlarsa .
tabi bu benim görüşüm ,kıl uzmanları ne der bilemiorum ,ben böyle olduğuna %90 inanıyorum ..
epilixir üreticisi bu manadada çok dürüst yaklaşmış ,2. gün ,3.gün uygulaması istemiyor,çok dürüst bi insan gerçekten herşeyi en ince detayına kadar düşünmüş ,tüketici haklarına öncelik vermiş,tekrar tebrik ediyorum kendisini buradanda..

canım çok güzel açıklamışsın, sağolasın iyi ki varsın Şeniz

ben hala kara kara genital bölgeyi epilatörle nası alcam diye düşünüyorum mafoldumben:bbo:

aç bi müslüm şarkısı çek bi 70lik
al eline epilatörü şarkı çıgıra çıgıra giriş işe -tatlicadiarzu-

Yahu kızlar bu epilixir tüyleri mi azaltıyor bana biri desin be...

Sayfaları okudum azcık ama anlamadım... akannehir

son derece mantıklı bir bilimsel yaklaşım vereliniortak

bu arada Deniz hanım üretici ve epilixir hak sahibi olmasının yanısıra insani yönü de son derece takdire şayan bir hanımefendi...
çok içten, çok yardımcı, çok dost bir kadın...
açıkcası benim bu işe gönül vermenin nedeni onun hiç bir ticari kaygı duymadan sordugum her soruya içtenlikle yanıt vermesi, ürün satmak değil yardım etmek için can atması oldu
bu nedenle ben de kendisine hem bizi epilixir ile buluşturdugu için hem de dostlugu için sonsuz teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Yahu kızlar bu epilixir tüyleri mi azaltıyor bana biri desin be...

Sayfaları okudum azcık ama anlamadım... akannehir

anlasan şaşardım zati kot kafali kaydirigubbakcemile
tüyleri zamanla yok eden bir bitkisel karışım oluyor kendileri taniştirayim

epilixircim bu marul, marulcum bu epilixir vereliniortak

wow :1shok:
ne kadar mantıklı bi yaklaşım olmuş bu..
cidden cok ikna edici ve akılcı.

mitoz bölünmeyle açıklamak olayı bence de çok bilimselve mantıklı... bebekbeklerken bunu deniz hanım mı açıkladı yoksa senin mi bu tez :)

evet evet gurbaa ,bazen diyorumki keşke deniz hanımın vakti olsada bana sayfalarca yazsa bende keyfile okusam yine :))okadar hoş bir sohbeti varki ,sizde farkındaymışsınız zaten..

bu tez bana ait ,deniz hanımla hiç konuşmadım ,hep aklımdaydı ama sormayı unutmuştum,kendim merak edip araştırdım ,böyle olduğuna inanıyorum..

bebek beklerkene
bebeğim bana sen de beeeeŞeniz
ben öyle siz biz tarzı salon ağzını heç sevmem gülüm anadolu cocuuuyum yaaa -tatlicadiarzu-

" Gurbik we denekleri:)) " nden Nehir 21 karşınızda...

Ama bir suali olacak sizlere:

Şimcik arkidişleri biliyorsunuzki ben karnımı aldım, birde sırtın alt tarafı.

Ama doru düzgün epilasyon yapamadığımı söylemiştim.
Yani epilatör tüylerim biraz zayıf ve uzun olduğu için hep kopardı tüylerimi.

Şimdi kopan tüyler uzadı alınacak boya geldi gerçekten ilginç ve iğrenç bir durum:dilcikar:

Ama kökünden alınan ve epilixir içine işleyen arkidişler henüz çıkmadılar:teytey:

Bunların hepsi aynı bölgede oluyor.

Şimdi ben ne yapayım?
Bu epilatörle kopan ve uzayan tüyleri tekrar kökünden alıp epilixir süreyim mi?

Yoksa bekleyeyim mi? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…