Epilixir kullananların paylaşım alanı

geyik muhabbetine katılamıyorum ama fırsatım oldukça uğruyorum buraya.
arkadaşlar numune başlangıçta azıcık gibi duruyor nasıl yetecek diyorsunuz ancak gerçekten bereketli ben geniş bir yüzeye uygulamam rağmen arttı bile.
eklemek istediğim bir nokta daha var. normalde ben bacaklarıma epiilasyon yaptıktan sonra bir kaç gün içinde kıl kökleri belirginleşmeye başlardı ama hala böyle bir şey olmadı . işe yaramasını canı gönülden arzu ediyorum .

gurbikim kokusu için üzüm koruğu ( biz koruk deriz) demişti aynen süreken benimde aklıma üzüm şırası geldi sürekli:))

gurbaa siz derken diğer arkadaşalarıda katmıştım,ayrıca teşekkür ederim ilgine,forum ortamında sizli bizli konuşmak ,helede kılkardeşliği yapmışsak yakışı kalmıyor değilmi:))

nehir 21 kaç gün oldu 1.seansını yapalı,biraz hızlı gitmiyormusun,15 gün arayla yap bence canımcım..

bebem şimdik sen alalı kaç gün olduydu?
istersen bi bi ilk seansın üstünden bi hafta 10 gün geçsin öyle al yeniden ve epilixiri sür
cunku zaten maksimum 3 hafta sonra 2.seansa geçmek gerekiyomuş
senin bu aralık 2 hafta olmuş olur dolayısıyla sorun çıkmaz bence

epilixsirin aynı bölgede 2. kullanımı için 3 hafta sonrası deniyor stide canım ama yinede sen bilirsin ben olsam beklerdim

gurbaa sen forum yöneticisisin, bişe sormak istiyorum,kullanıcı adı değişikliği mümkünmü,ben 2007 de oğluma gebe iken almıştım bu nicki ,arkadaşlarım telafuzda zorlanıyorlar okadar harfi yazmaya ,değiştirebiliyormuyuz acebaa?

nehir seni herkesin müsadesiyle en tuhaf yerlerini alan ilan ediyorum :hooray:
:roflol: a.s.

Seni öldürürüm haaaa:mymeka::mymeka:
En tuhaf yerlerimin güzelliği gölgeleniyor tüylerle ne yapam:mymeka:

Ben mi istedim böyle olmak çene

Yook daha 4 gün oldu.
Ben sadece epilatörle kopan kökünden alınmayan tüyleri soruyorum.
Onlar uzamaya başladılar çünkü.

Yani uzayanları alıp hemen epilixir süreyim mi?
Yoksa hepsi birden toptan uzasınlar mı?

çok güzel bi haber bu musticim kaydirigubbakcemile5
gelişmelerden haberdar et bizi guzumzemuszemus

bebekim boşver sen diğer arkadaşları, laf aramızda heç birini günahım kadar sevmem -tatlicadiarzu-vereliniortak

bebek beklerkene
bebeğim bana sen de beeeeŞeniz
ben öyle siz biz tarzı salon ağzını heç sevmem gülüm anadolu cocuuuyum yaaa -tatlicadiarzu-

hepimizi kastetmiştir yahuu kaydirigubbakcemile3

bence de 3 hafta epilasyon süresini bekle canım... böylelikle farkı daha net görebilirsin...hem de boşuna epilixir kullanmamış olursun...kökten aldıklarına etki etmeyecek çünkü...

hah ben de bunu diyecektim...dedim işte akıllı hatunum ben diye lülülülülülü

belkide uzayan kıllar kırıldığını dşündüğün kıllar değildi,geriden uzayan kıllardı
bence sen 15 gün bitiminde al çıkanları ama yinede sen bilirsin.

canım mümkün tabi
Editor'e mesaj yolla o değiştirir

len bekle 10 gün daha ondan sorna yap diyoz ya :mymeka:
kim goruyo senin gobeenlen kuyruk sokumunu pisluk ne işler ceviriyon öt bakalım akannehir

ayyy süper fikir kaydirigubbakcemile3
nickini değiştirebiliosun çenebaz anlatabilir o değiştirmişti nickini yoğun ısrarlarımız sonucu... hoş pek de kısalttığı söylenemez ama :1closedeyes:

bu arada ben de merak ediodum acaba hamilemisin die kaydirigubbakcemile3

Seni öldürürüm haaaa:mymeka::mymeka:
En tuhaf yerlerimin güzelliği gölgeleniyor tüylerle ne yapam:mymeka:

Ben mi istedim böyle olmak çene

?[/B]

küçük emrahcık yaaa kıyamam ...amaç bizim için sorun olan şeyleri sorun olmaktan çıkarmak... nasılsa kurtulcaz onlardan :lepi:

epilixsirin aynı bölgede 2. kullanımı için 3 hafta sonrası deniyor stide canım ama yinede sen bilirsin ben olsam beklerdim

bence de 3 hafta epilasyon süresini bekle canım... böylelikle farkı daha net görebilirsin...hem de boşuna epilixir kullanmamış olursun...kökten aldıklarına etki etmeyecek çünkü...

belkide uzayan kıllar kırıldığını dşündüğün kıllar değildi,geriden uzayan kıllardı
bence sen 15 gün bitiminde al çıkanları ama yinede sen bilirsin.

Ben bilirim olur mu hiiiiçç aşkolsun..Size soruyorum ben. Ne derseniz onu yapacağım herhal

Tamamdır arkidişlerim demekki bekliyorum şimdi yapmıyorum..
Oohh işime geldi zaten hiç epilasyon yapasım yoktu :roflol:

daha ne kadar kısaltsaydım yahu, kırpa kırpa bişeye döndü nickim :roflol:
hem sizin için türemiş isim şettim ki kısaltabilin :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…