• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

kıllar sürekli büyüme halindeler,hepsi aynı anda uzamıyor,biri uzuyo arkasından diğeri,böyle böyle devam ediyor ..1 ayda kılların neredeyse tamamı çıkar,ama 15 günde yarısı filan anca ..ben 15 te bir yapıcam yine eskisi gibi böyle daha iyi sonuç alıyorum,ilk kez seans aralığım uzamıştı ,5.seansımın üzerinden tam 1 hafta geçti ,haftaya perşembe 6.cıyı yapıcam inş ,10.seansıma az kaldı ,çok mutluyum yaaa ,hani 18 yaş vardırya merak edilen ,bende 10.seansı aynı heyecanla bekliyorum :)))

kıllar sürekli büyüme halindeler,hepsi aynı anda uzamıyor,biri uzuyo arkasından diğeri,böyle böyle devam ediyor ..1 ayda kılların neredeyse tamamı çıkar,ama 15 günde yarısı filan anca ..ben 15 te bir yapıcam yine eskisi gibi böyle daha iyi sonuç alıyorum,ilk kez seans aralığım uzamıştı ,5.seansımın üzerinden tam 1 hafta geçti ,haftaya perşembe 6.cıyı yapıcam inş ,10.seansıma az kaldı ,çok mutluyum yaaa ,hani 18 yaş vardırya merak edilen ,bende 10.seansı aynı heyecanla bekliyorum :)))

ay bizi bilgilendir
sen hepimizden daha tecrübelisin arım balım peteğim yaaa mafoldumben

he ya bilmiyodum :sinifsinif:
neyseki benim daha 6 gün oldu hihoyyyt

boşuna mı topici takip ediyorum kurbikim yeni yeni şeyler öğreniyim bilgisiz kalmiiyim diye zemuszemus

aferim pasaklım, elmanı kızartcem zemuszemus

ya nie tüylerinizden bahsetmiyosunuz sayfalarca baktım yorum yok deneyen olmadı mı daha acep :delphin:

gurbikçim benim kıllar siyah ve kalındı ,kalındı dedim hep ama benim kuzendeki kılları görünce kendi kıllarım ince geldi,orta kalınlıkta diyeyim ben..hal böyle iken benim kılların durumu şuan farklı eski kalınlık yok birde renk açılmış eski parlak siahlık yok bazı kıllarda daha öncede söylediğim gibi renk kaybına uğradı ,alt bacağımın arkasında yeryer tek tük kıl vardı onlarda şuana kadar görünmediler ,saysam 3-5 tane ancak vardır ve ayva tüyü oldular ,bikini bölgesinde artık çok kıl çıkmıyo ,koltuk altıda ona yakın durumda .birde bıyıklarıma denemiştim 2 kez ..
ben tüm gözlemlerimi aklıma gelenleri paylaşmaya devam ederim yine.

ya nie tüylerinizden bahsetmiyosunuz sayfalarca baktım yorum yok deneyen olmadı mı daha acep :delphin:
bakmakla okumak arasında fark vardır canım
bi de okumayı dene istersen...

gurbikçim benim kıllar siyah ve kalındı ,kalındı dedim hep ama benim kuzendeki kılları görünce kendi kıllarım ince geldi,orta kalınlıkta diyeyim ben..hal böyle iken benim kılların durumu şuan farklı eski kalınlık yok birde renk açılmış eski parlak siahlık yok bazı kıllarda daha öncede söylediğim gibi renk kaybına uğradı ,alt bacağımın arkasında yeryer tek tük kıl vardı onlarda şuana kadar görünmediler ,saysam 3-5 tane ancak vardır ve ayva tüyü oldular ,bikini bölgesinde artık çok kıl çıkmıyo ,koltuk altıda ona yakın durumda .birde bıyıklarıma denemiştim 2 kez ..
ben tüm gözlemlerimi aklıma gelenleri paylaşmaya devam ederim yine.

canım benim koltukaltımda da durum şu kırmızıyla işaretledigim durumla aynı
eski sertlikleri siyahlıkları yok opuyorumnanaktan
bikini bölgeme henüz denemedim
2 hafta sonra düğün nedeniylen yoluncam o nedenle hepsi bi boya gelsin diye büyütüyorum kuzucuklarımı, toplu kıyım yapcem zemuszemus

son kararımı açıklıyorum uygulayacağım bölgelerle ilgili ;

*** bikini bölgesinin tamamı : şahsıma iyilik olsun diye zemuszemus

*** üst bacağımda 5cmx5cm lik bir bölge : sizlere ipana-yumurta testi misali yumurta olmak için -tatlicadiarzu-

*** 7 seans lazer uygulanmış ama 8-9 tüy kalmış koltukaltı bölgemden sağ taraf ... solda biraz daha çok deniz hanıma sormuştuk lazere devam etsin demişti... amaben az olan tarafla deneme yapacağım...belki de lazer sonrası kalanlara çözüm bulmuş oluruz... buyrunnnnnnnnn

*** ayak parmacıklarım üzerindeki sevimsiz tüyler : ince tüylerdeki etkisini görmek için ;hem de az numune gitsin diye kaydirigubbakcemile3

bakalım pazara kadar ne kadar değişecek bu bölgeler... :kedi:

aferim pasaklım, elmanı kızartcem zemuszemus

alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bakmakla okumak arasında fark vardır canım
bi de okumayı dene istersen...

canım benim koltukaltımda da durum şu kırmızıyla işaretledigim durumla aynı
eski sertlikleri siyahlıkları yok opuyorumnanaktan
bikini bölgeme henüz denemedim
2 hafta sonra düğün nedeniylen yoluncam o nedenle hepsi bi boya gelsin diye büyütüyorum kuzucuklarımı, toplu kıyım yapcem zemuszemus

kırmızıyla işaretlediğin bi yer yok ki ama burada :sm_confused:

hah bak pasaklı sarışını da bilmiyomuş akannehir

kendine yandaş mı arıon ne kaa ayıp...:mymeka:
biz bilmesek neyse de gurbikim olmadı cık cık cık kaydirigubbakcemile3

dikkat edersen bu topik numuneler geldikten sonra açıldı... henüz 1 hafta oldu... doğal olarak şu anki süreçte ilk seansla ilgili olarak uygulama şekillerimiz; bölgelerimiz; seans sonrası cildimizin durumu gibi konularda daha ço konuşabiliyoruz...

fakat bebekbeklerken arkadaşımız daha önceden kullandığı için tüylerinin durumuyla ilgili bilgi veriyor zaten hepimize... nasıl göremedin anlamadım :sm_confused:

son kararımı açıklıyorum uygulayacağım bölgelerle ilgili ;

*** bikini bölgesinin tamamı : şahsıma iyilik olsun diye zemuszemus

*** üst bacağımda 5cmx5cm lik bir bölge : sizlere ipana-yumurta testi misali yumurta olmak için -tatlicadiarzu-

*** 7 seans lazer uygulanmış ama 8-9 tüy kalmış koltukaltı bölgemden sağ taraf ... solda biraz daha çok deniz hanıma sormuştuk lazere devam etsin demişti... amaben az olan tarafla deneme yapacağım...belki de lazer sonrası kalanlara çözüm bulmuş oluruz... buyrunnnnnnnnn

*** ayak parmacıklarım üzerindeki sevimsiz tüyler : ince tüylerdeki etkisini görmek için ;hem de az numune gitsin diye kaydirigubbakcemile3

bakalım pazara kadar ne kadar değişecek bu bölgeler... :kedi:

ay ayak barnaklarıma ben de yapem gı böcüüm eyi katırlattın
el barnaklarıma da yapsam olar mı
gerci onlar belli olmuyo ama olsun ellerim konusunda çok titizimdir
ayaklarımı .ok goturse umrumda deel maşallah -tatlicadiarzu-lülülülülülü

alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kırmızıyla işaretlediğin bi yer yok ki ama burada :sm_confused:
len manyak ne çaktırıyon -tatlicadiarzu-
kalın kıl ince cansız kıl konusunda şeyettimdi :kedi:

ay ayak barnaklarıma ben de yapem gı böcüüm eyi katırlattın
el barnaklarıma da yapsam olar mı
gerci onlar belli olmuyo ama olsun ellerim konusunda çok titizimdir
ayaklarımı .ok goturse umrumda deel maşallah -tatlicadiarzu-lülülülülülü

len manyak ne çaktırıyon -tatlicadiarzu-
kalın kıl ince cansız kıl konusunda şeyettimdi :kedi:

ayyy gurbikim allah senden razı olsun bak el parmaklarımda benim de vardı ben de mi denesem ... ama bak alırım da güçlenirse gelir bulur tüm tüylerini yolarım senin ... lülülülülülü

benim tüy yapım çok uyuzdur aldıkça kalınlaşır çünkü...

neyse seni de düşünerek tek parmağımda denicem vereliniortak

Back