• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

teşekkür ederim çenebazım.bu gün 11 gün oldu tek tek çıkıyor tüylerim ama eski halime göre haftada iki kez çene bölgeme ağda yapardım batıklr kırıklar sivilcede ekstra olurduve bütün proğramım alt üst olurdu.ani gezmelere gidemezdim misafir kabul edemezdim yemin ediyorum bakkala bile gitmezdim ekmek almaya.çenemde ki tüylerden rahatsız olduğum için ama şükür bu gün 11 gün oldu ve beni çıkan tüyler rahatsız etmiyor bu halimle doğum günü partisine bile gittim çünkü çok doğal çıkmışlar tek tek ufacıklar.bu ilk seansımdı sizi bilgilendirecem arkadaşlar neler yaşadığıma dair.

bacaklarıma 8 seans yapmıştım.son tüy alışımda epilixir sürmedim çok harcıyo die ama boşluk olan bölgeler hala aynı hiç tüy yok pürüzsüz.koltukaltı 13 seans oldu şuan tüylerim uzadı gerçekten boşluklar var ve seyrek.şuan için memnunum koltukaltımda çok iyi sonuç alırsam bacaklarıma devam etcem.

sanıyorum bu forumda en uzun süre kullanan benim,epilixirinde ilk kullanıcılarındanım yanılmıyorsam.
toplam 18 seans ,ortalama 3 haftada bir,tavsiye edildiği gibi uyguladım
alt bacak,bikini bölgesi,koltuk altı bölgesine aralıksız 18 seans,bıyık bölgesinede net hatırlamıyorum ama maximum 4-5 seans yapmışımdır.
alt bacak ve bıyık bölgesi dışında sıfır etki odu diyebilirim ,alt bacak ve bıyık fena değil,ama bitecek gibide görünmüyor,az seans değil 18 seansta hani ,açıkçası ben daha fazla etki görmeyi umuyordum
bu gidişler büyük ihtimalle elimde kalan son miktarlarda bitince kullanmaya devam etmeyeceğim ,elimdekide ya bi seans daha yeter yada 2 seans anca...epilixirle olan serüvenimin sonuna geldim sayılır.
nasıl bir üründür epilxiir diye sorarsanız bana,evet başarısız bir ürün değil,en azından piyasadaki kıl azaltıcılar gibi aylar snra etkisini anlamıyor ilk seanslarda anlıyorsunuz ama bana öyle geliyorki epilixirde kalıcı çözüm sunmuyor...boşluklarda ilerleyen aylarda geri doluyor kılla geri,çok fazla dikkat ediyorum ,her türlü gelişmeye ama üzgünüm ben beklediğim sonucu alamadım.
size kolaylıklar dilerim..

katılıyorum size bende ortalama sizin kullandığınız zamanlarda kullandım ben 40 ml lik şişeyi sadece koltuk altımda kullandım artık bilmem kaç seans. İlk başlarda aman 1-2 tüyüm çıkmadımı ne yok geç çıktı yok eren gibi yanolgılara kapıldım çünkü görmek istediğim oydu, hele ki o zamanlar yok %50 azaldı bilmem ne diyenlerin sayısı da baya fazlaydı. Ama en ufak bir etki bir azalma bile görmüş değilim ben , bende tarif edildiği şekilde kullandım sadece o bölgede kullandıgım için de bol bol yetti ama bir fayda da görmüş deilim hatta bıraktım bile kullanmayı sonra şişede hala vardı bir kere o zaman da kafama takılıyordu şimdi de takılıyor, bu kadar mucizevi bir ürün olsa her yerde adını duyarız salgın hastalık gibi yayılır kadınlar arasında, sahtesi çıkmasın diye tek yerden satılıyormuş böyle bir şeyin mantığı bulunmuyor öyle olsa piyasada ilk çıkan her tip mal hala tek elden satılıyor olurdu. Ne yazık ki bizler mucize lafını duyunca sorgulamadan etmeden sarılıyoruz dört elle ..

merhabalar aranıza yeni katıldım ben.çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz ve bilinçlendiriyosunuz valla.bende epilixiri burda okudum ve duydum.araştırdım hemen.genelde yorumlar olumlu.ama aynı sonucu alamammaktan korkuyorum tabi.benim kıllar çok sert ve çabuk çıkıyo.bıktım artık.yeni uzamaya başlayıncada birer ZIMPARAsenağlama gibi oluyo ( eşim öyle diyo:(((( ).alsam mı diye düşünüyorum epilixiri.

bu arada annem hep derki ağdadan sonra limon sür bacaklarına der.çok yanıyo ama sölim.ama tabiki her seferinde yaparsak işe yarar bence.gerçi hep sabırsızlık yapıyoruz her denediğimiz şeyi sadece 1 veya 2 kere kullanıyoruz sonra yok olmuyo deyip bırakıyoruz.sihirli bi değnek bekliyoruz sanırım

benim gibi sert ve kalın tüylere sahipseniz fazla bişeyden umutlanmayın derim.karınca yağı,bioder vs.vs.ağdaya devam...tek çare.bi de şu epilixir kaldı onuda deneyeyim de içim de kalmasın

ya ben çözemedim bu epilixiri... kollarımı ilk kez bu sene aldırdım... ilk aldırdığımda epilixir kullanmadım hemen ilk haftanın sonunda çıkmaya başladılar... 4 hafta sonra tamamı çıkıp uzadı... 2. kez aldırdım... onda da aynı şekilde ilk haftadan sonra çıkmaya başladılar...
3.kez aldırdığımda ise epilixir uyguladım... ama sir kalıntılarını temizleyemediğim için eve gidince mecburen vücut yağı ile temizledim... nasıl olsa etkisi kalmadı diye 8 saat sonra filan tekrar sürmedim...
7 temmuzda 1 ay olmuş olacak... bu sefer ilk haftada çıkmadı tüyler... şimdi çıkan ve uzayanlar var... ama miktarı önceki haline göre oldukça az... yani aldırmasam da olur... benim uzun; çok ve inceydi kollarımdakiler...

yani çözemedim ben epilixiri... 2. 20mllik şişem de bitti... tekrar alıcam sanırım...

ya % 80 memnun olanlar gibime geldi yani kulananlar.alıp deniyecem başka çare yok yani.bi de bunu deneyelim.20 ml lik alırım önce.hayırlısı inş.bi de ben epilixir e msj yollamıştım.kıllarım çok sert faydasını görürmüyüm diye onlarda sert kıllarda daha çabuk etki eder demişler yani daha çabuk sonuç alırsınız diye mail atmışlar bana.teşekkür ediyorum onlarada alkisalkisalkis

geçtiğimiz şubatta oda arkadaşımla beraber alıp kullanmaya başladık, ilk seanları sürekli not aldım tarihlerini kaçıncı uygulama olduğunu vs. ama 10. seanstan sonra bıraktım not almayı. şu an 2. şişeye geçmek üzereyim ve bütün yönleri ile epilixiri anlatmak gerekirse;
önce tüykerimin yapısını anlatayım, siyah, güçlü, yoğun. ve epilasyon aralığım 1 haftaydı. mafoldumben (evet maalesef her hafta epilasyon yapıyorum)

koltuk altı ve bacakta bi 15 seans yapmışımdır. sonuçlar ise:

bacaktaki kılların %80ni bitti
koltuk altında %60
seans aralıklarında bi değişme yok, hala her hafta epilasyon yapmak zorundayım
tüylerim hala aynı renginde, bende pek bi sararan tüy olmadı. sadece bacağımdakiler biraz daha açık belki ama koltuk altı hala siyah
belki de güzel bi nokta sayılabilir artık epilasyon yaparken neredeyse hiç canım acımıyor, bunun sebebi tüylerin azalmış olmasının yanı sıra köklerinin güçsizleşmiş olması da olabilir çünkü bazen bacağımda ki kıvrılmış bi kılı çıkarmaya çalışırken çekmeden elime geliveriyor köksüz bi şekilde

durum böyle arkadaşlar, epilixir gerçekten işe yarayan bi ürün ama biraz sabır istiyor. açıkcası ben kullanmaya başlarken mucize beklemedim çünkü kıl yapımın çok güçlü olduğunu biliyordum. aa unutmadan birlikte aldığımız arkadaşımda aynı sonuçları gördü, azalma var, seans aralığı aynı ve tüyler siyah.... olumunekankayizsmile

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım, uzun zamandır tatildeydim, yeni döndüm.
Epilixire de uzun zamandır ara vermek zorunda kaldım, çünkü bitti malesef.
Tekrar alıp kullanmaya başlarsam yine sonuçlarını yazarım.

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım, uzun zamandır tatildeydim, yeni döndüm.
Epilixire de uzun zamandır ara vermek zorunda kaldım, çünkü bitti malesef.
Tekrar alıp kullanmaya başlarsam yine sonuçlarını yazarım.

kuzucum kampanya yapmışlar... ben de ne zamandır alacaktım öyle bekliyordum...
tatil öncesi alsam ama tatil masrafı da olacak diye tereddüt ediyordum ama az önce aldım valla :kedi:

20mllik 40tl iken 25tl olmuş...
100mlilik de 150tl iken 90tl olmuş...

valla kararttım gözümü 100mllik aldım... sempatiksalakcinni
bi de kendi sitesinden girince 2 farklı siteden taksitli satış imkanı sunuyor... hani çok bilinen alışveriş sitelerinden... 3 taksit de yaptırdım ohhh aklinialirimsmile

kuzucum kampanya yapmışlar... ben de ne zamandır alacaktım öyle bekliyordum...
tatil öncesi alsam ama tatil masrafı da olacak diye tereddüt ediyordum ama az önce aldım valla :kedi:

20mllik 40tl iken 25tl olmuş...
100mlilik de 150tl iken 90tl olmuş...

valla kararttım gözümü 100mllik aldım... sempatiksalakcinni
bi de kendi sitesinden girince 2 farklı siteden taksitli satış imkanı sunuyor... hani çok bilinen alışveriş sitelerinden... 3 taksit de yaptırdım ohhh aklinialirimsmile

Yarasın bebişim, çak kaydirigubbakcemile5
Süper habermiş :)

Merhaba bayanlar..

Ben yüz ve tüm vücut lazer uygulatıyorum. Ama lazer uygulatamadığım ve 10 günde bir aldırmaktan bıktığım kaşlarım için epiliksir almayı düşünüyorum. Fakat sitesinden okuduğum üzere yüz bölgesinde hiç sonuç alamayanlar var.

Aranızda yüz bölgesinde ilerleme kaydeden var mı epiliksir ile ?

Cevaplarsanız memnun olurum..

Nzcn inan yeni görüyorum canım mesajını, konuya bakıyordum, çok eskide kalınca görmemişim mesajını.
Ben çene altında kullandım, kaç seans bilmemekle birlikte azalma gördüğümü söyleyebilirim rahatlıkla...

Back