• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

çenebaz canım deniz hanımla görüşürsen sorarmısın hormonsal durumlarda extra yapılması gereken bişe varmıymış. ben düzenli doktora gidiyorum hatta değerler normalleşti ve doktora tüy azaltıcı ürün kullana bilirmiyim edim etkisi olurmu diye o da olur kullana bilirsin dedi hormonlar iyi şidilik diyor.:emir_bebek:
yardımcı olabirsen sevinirim ben mail attım ama ses yok onun için a.s.

Deniz Hanım'ın selamlarını sevgilerini ileteyim önce hepinize opuyorumnanaktan

Canım sana cevabı şu :

"arkadasimizin hormonal durumunda iyilesme olmus ki cok guzel,cok sevindim.hic cekinmeden rahatlikla kullanabilir tabii.bu konuda icim cok rahat cunki hormonal sorunu halen devam edenlerden bile cok guzel yorumlar aliyorum.hormonal degerleri bozuk olan kisiler,hormonlari halen killanmayi desteklerken tatmin edici sonuclar aliyorsa hormonlari duzene girmis olanlar cok daha basarili sonuc alir.umarim guzel haberlerini aliriz hep birlikte."

ayy süpersin çenebaz çoook sağol yaa opuyorumnanaktan a.s.
deniz hanımada çok teşekkür ederim
şimdi daha bi aşkla şevkle seanslarımı yapıcam:dance:
güzel haberleri önce size vericem bundan hiç şüpheniz olmasın desteklerinizi hiç unutmaycm :sm_cool:Şeniz

Kızlar ben genelde pek yorumlara katılmam sadece okuma amaçlı girerim siteye ama yorum yapmadan duramıycam...epilixir i para vererek alıp kullananlardanım bu kaçıncı seansım sayısını dahi unuttum epilixiri kullanınca sadece kılları biraz beyazlaştırıyor oda çıkan uç kısımları beyaz beyaz, kılları cımbızla aldığımda köklerinin oldukça siyah ve sağlam olduğunu gözlemledim. o kadar seanstan sonra ise kıl yoğunluğumun aynı olması üzücü piyasada çıkartılan tüm bu ürünler para tuzağından başka bir şey değilmiş onu anladımm

hayatbenim tatlım o senin süperliğin, bekliyoruz inşallah güzel haberlerini opuyorumnanaktan

srpyilmaz canım olumsuz sonuçlandığına üzüldüm, umarım diğerleri olumlu sonuçlar alır yerimseniben

gubseneris canım belki yeri değil ama özel mesaj atamadım yağlı saçlar için kuaförden aldığın şampuanın ismini bekleyen çok arkadaş var ismini şampuan bölümüne yazarmısın lütffenn

mrb kızlar oncellikle nasıl gıdıyor :) ben epilixirde 9.seansımı yapıyorum sonuclar ılk zamanlardaki gbi diil ama ben hala umutluyum bacak ıcın ozellıkle :) fakat benım sorum beany yada fikri olanlar için bikini bölgesini ben 1hafta sureyle alıyorum uzamasın die baya fark ettı ama batık ve sivilceler çok cıkıo bu sık aldıgım için mi acaba? herhangi bir önerisi olan var mı kese harıcınde cunku onu uyguluyorum zaten ??

mrb kızlar oncellikle nasıl gıdıyor :) ben epilixirde 9.seansımı yapıyorum sonuclar ılk zamanlardaki gbi diil ama ben hala umutluyum bacak ıcın ozellıkle :) fakat benım sorum beany yada fikri olanlar için bikini bölgesini ben 1hafta sureyle alıyorum uzamasın die baya fark ettı ama batık ve sivilceler çok cıkıo bu sık aldıgım için mi acaba? herhangi bir önerisi olan var mı kese harıcınde cunku onu uyguluyorum zaten ??

batık oluşumunun sebebi bence kesinlikle haftada bir aldığın için
yanlız dikkatimi çeken 1 haftada hemen uzuyormu bikini bölgesindeki kılların,eğer öyleyse çok hızlı uzuyor..
bence sık aralıklarla epilsyon yapmak istiyorsan 15 günde bir yap ,batıklarıda eşeleyip deşeleme,kalıcı iz kalır sonra,özellikle bikini bölgesinin cilt özelliği çok hassastır ,kalıcı izlere müsait bir bölge hazel....

batık oluşumunun sebebi bence kesinlikle haftada bir aldığın için
yanlız dikkatimi çeken 1 haftada hemen uzuyormu bikini bölgesindeki kılların,eğer öyleyse çok hızlı uzuyor..
bence sık aralıklarla epilsyon yapmak istiyorsan 15 günde bir yap ,batıklarıda eşeleyip deşeleme,kalıcı iz kalır sonra,özellikle bikini bölgesinin cilt özelliği çok hassastır ,kalıcı izlere müsait bir bölge hazel....

yok cnım uzamıyor zaten uzamadıgı ıcın daha rahat oluyor etkısı daha fazla olabılır dıye dusunmustum ama haklı olabılırsın bıde öyle denıyeyım ozaman:) tesekkur edıyorumm bu arada senın durum nasıl gıdıyo?

selam kızlar
sık sık size katılamasamda yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum
benim koltuk altı 5.seansım ve bikini bölgesi 4.seansım bitti
azalma olmasada köklerinde zayıflama olduğunu hissediyorum
onun dışında herhangi bir değişme yok
benimde katkım olsun takip edenlere
azimle devam ediyorum 100ml lik almıştım yarılandı
ben biraz fazla kullanıyorum sanırım
alt bacak kısmına ilk başlarda denedim ama bikini ve koltukaltı benim için daha sorunlu
o yüzden bacaklara ara verdim sonuç alırsam orayada başlamayı planlıyorum
dilerim emeklerimiz boşa gitmez hepinize tüysüz parlak günler öpüldünüz :)

Ürünün faydasının görülme süresi ve etkili olma durumu kişiden kişiye değişiyor sanırım. İşe yarıyor diyenler çoğunlukta ama bazıları da hiç işe yaramadı diyor bu da kişisel farklılıklardan kaynaklanıyor sanırım. Sürekli takip ediyorum. Bütçeyi oluşturunce ben de alacağım inşallah. Faydalı olacağını düşünüyorum.Daha önce Capilex kullanmıştım o da işe yaramıştı ama çok uzun zamanda! Sonuç olarak bu tür ürünlere vücudum cevap veriyor sanırım. İnşallah herkesin işine yarar da paralar ziyan olmaz!

8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu...
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
9 ocak : koltukaltı 6.seans ( seans aralığı 5 hafta) : pek fark yoktu... ama bu sefer iki koltukaltıma da uyguladım...
30 ocak - koltukaltı 7.seans ( seans aralığı 3 hafta ) : çıkanlar çıkmıştı yani uzamışlardı... yalnız çıkmayan çok vardı... özellikle sol koltukaltım lazer sonrası 2.seans olmasına rağmen baya şaşırdım... çok az vardı... ikisinde yaklaşık 50-60 civarı tüy kalmış...
bakalım bir sonraki nasıl olacak...
21 şubat - koltukaltı 8. seans ( seans aralığı 3 hafta ) : tüy adedi 50-60 civarı yine...
çok zor görünenler vardı... bir de sonradan farkettim ki beyazlamış çok tüy vardı ama onlar diğerlerine göre baya da kısaydı...
14 mart - koltukaltı 9. seans ( seans aralığı 3 hafta ) : bu seansa ait yazdıklarım kaybolmuş... :)
4 nisan - koltukaltı 10.seans ( seans aralığı 3 hafta ) : uzunların sayısı 20 civarında... küçük ve incelerle beraber 50 civarı tüy kalmış... yalnız şunu da ekleyeyim epilixirim az kaldığı ve usd olarak ödemede sorun yaşadığım için biraz cimrice kullanıyorum :)yani sadece tüyleri aldıktan sonra uyguluyorum... bir 40mllik daha bu ay almam gerekecek...

küçük yaşımdan beri gelen bu tüy derdimden gerçekten bıktım artık. lazer epilasyon dısında hersey denedim ama fayda etmiyor :çok üzgünüm: lazer epilasyon fiyatları el yakıyor :1no2: benim gibi tüyleri hem köklü ve kalın hemde 1 hafta içinde hemen cıkmaya başlayan bayanlar bu ürünü kullandımı? faydasını gördünüz mü? eğer gördüyseniz ne kadar zamanda gördünüz? Artık iyice depresyona girmeye başladım :(( bu tüy yüzünden kısa kollu giymeye utanır oldum. ne kapri giyebiliyorum ne de denize girebiliyorum. kafayı yicem artık kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

küçük yaşımdan beri gelen bu tüy derdimden gerçekten bıktım artık. lazer epilasyon dısında hersey denedim ama fayda etmiyor :çok üzgünüm: lazer epilasyon fiyatları el yakıyor :1no2: benim gibi tüyleri hem köklü ve kalın hemde 1 hafta içinde hemen cıkmaya başlayan bayanlar bu ürünü kullandımı? faydasını gördünüz mü? eğer gördüyseniz ne kadar zamanda gördünüz? Artık iyice depresyona girmeye başladım :(( bu tüy yüzünden kısa kollu giymeye utanır oldum. ne kapri giyebiliyorum ne de denize girebiliyorum. kafayı yicem artık kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

canım bence lazer sende daha hızlı sonuç verir... bölge bölge başlasan... bir de bazı yerler zaman zaman kampanya yapıyor ; görüş lazer merkezleriyle zaten senin istekli olduğunu görünce sen gitmesen de bir süre sonra sonra onlar arayabiliyor...

ben bikini bölgesine lazer için para ayıramadığım için epilixir denemeye karar vermiştim... kalın ve siyahlardı... bende etkili oldu... 8 seans filan oldu sanırım tamamen bitmedi elbet ama azalmalar ve incelmeler oldu... deneyebilirsin bence... hiç değilse epilasyon yapıp birşey kullanmadığında yerinde sayıyorken biraz olsun azalma bile iyi olacaktır...

Biliyorsunuz benim epilixir seans sayım epey ilerledi,en çok etkilenen bölge bacak bölgesi,koltuk altı ve bikini bölgesi hiç etkilenmedi gibi birşey,özellikle koltuk altımda hiç fark göremiyorum
burdan birçok arkadaş bu durumu Deniz hanımla paylaşıp paylaşmadığımı sormuştu,bende 20.seansım tamamlandığında görüşmek istediğimi yazmıştım,ama 3-4 gün önce Deniz hanımdan mail aldım,tabi bu mail halimi hatrımı sormak içindi,eksik olmasın ,ilgisine teşekkürler,bende bu maile istinaden bu merak edilen durumu sordum ama 4 gün geçti mailime cevap gelmedi,sanıyorum vakitsizlikten dönemedi,ama ben kendisinden yanıt gelene kadar bu merak ettiğim soruları sormayı düşünmüyorum,bilginize..
umarım yakın zamanda yanıt gelirde akıllarda kalan bu sorumuza hep birlikte yanıt alabiliriz,çünki bende merak ediyorum
kıl kardeşlerime sevgilerimle,

bende uzun süre oldu kullanıyorum.ben beanynin aksine bacak bölgesini bıraktım 8 seanstan sonra azalma vardı ama epilixirim bitiyo die bıraktımçünkü bacağa çok gidiyo.koltukaltımda 13 seans oldu ben gerçekten son iki seanstır acayip seyrelme ve incelme farkettim.bikini bölgemde 9 seans oldu pek bi degişiklik yok var gibi ama kesin diyemiyorum.bıyıklarım çok uzun süredir kullanıyorum çok azaldılar ama bi türlü bitmiyolar.ilk seanslardan beri hep btiyo gibiama malesef.ümitle bekliorum.

Evet kızlar herkeste etkisi farklı oluyor.
Herkesin bıkmadan sabırla kendisi üzerinde denemesinde fayda var, benim bıkmaya niyetim yok şu anda.
Çıktıkça alıyorum, aldıkça kullanıyorum yerimseniben

Back