• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

altuncu
ben bu işten biraz korkuyorum ya o kadar parayı yatırıp da sonuç alamamak :gitme:
zaten lazerle incelseler tüy haline gelseler yine razıyım ama eskisi gibi kalınlaşıcaklarsa boşa emek boşa masraf

meraba ben lazere gidiyorum tüm vucut şimdilik memnunum ancak bende göbek sırt bölgeside var ve lazer görmüyo ince tüyler olduğu için.. ben epilixiri sırt göbek ve kalça kısmı için denemek istiyorum. ama bana tecrübeli arkadaşlar aşşağı yukarı ne kadar zamanda beni memnun edecek bir sonuç alabilirim bişeyler yazabilirmisiniz. iyigünler

Canım bu konudaki Nehir21'in mesajlarına bakabilirsin.
O dediğin bölgelerde kullandı ve çok memnun kaldı, 5-6 seanstan önce memnun kalmıştı.
Ama herkeste farklı zamanlarda etkili olabilir, bunu bilemeyiz,
Söylenen 8-10 seansta etkili olduğu yerimseniben

Kızlar merhaba.Aylardır epilixiri yüzüme uyguluyorum.İnce tüyler azaldı evet fakat yüzümü sık sık almaktan koyu renkli tüylerim biraz daha sertleşti ve çoğaldı.Ayrıca hormon bozukluğumda yok.Yani sarı tüylerim azaldı ama diğerleri tam tersi arttı ve sertleşti.Bu yüzden ben artık lazere gitmeye karar verdim.Epilixir öncesi yüzümde bu kadar koyu renk ve daha sert tüy yani şimdi nerdeyse kıl oldular yoktu.şimdi ise sık sık yüzümü aldırmaktan baya çoğaldılar.

Lakitom çok memnundun sen ya, tüh :gitme:

kzılar merahab ben formda yeniyim ama çok güzelmiş bir sürü şey öğrendim bi sorum olacak Depilissima Tüy azaltıcı solüsyon var fiyatıda epilixire göre çok daha uygun epilixir çok pahallı geldi bana bu depilissimanın solüsyonunu kullananız oldumu acaba işe yarıyormu?

kzılar merahab ben formda yeniyim ama çok güzelmiş bir sürü şey öğrendim bi sorum olacak Depilissima Tüy azaltıcı solüsyon var fiyatıda epilixire göre çok daha uygun epilixir çok pahallı geldi bana bu depilissimanın solüsyonunu kullananız oldumu acaba işe yarıyormu?

Ben kullanmadım, bilemicem, hoşgeldin kulübümüze a.s.

arkadaşlar bikini bölgesine yapıp tatmin edici sonuçlar alan var mı ben yüzümle bacaklarıma uyguluyordum ama bikini bölgesine cesaret edemiyorum bir türlü epilatörle almaya bikini bölgemi hep tüy dökücüyle aldım o yüzden de biraz sertler yüzümde ve bacağımdaki kadar etkili olmazsa diyorum arkadaşımda boşuna uğraşıyorsun git lazere diyor aslında bikini bölgesi için lazere gitsem yada iğneliye ne yapayım karar veremedim yani öyle yüzdeki gibi kötü sonuçlar olmaz değil mi lazerde bikini bölgesi için

arkadaşlar bikini bölgesine yapıp tatmin edici sonuçlar alan var mı ben yüzümle bacaklarıma uyguluyordum ama bikini bölgesine cesaret edemiyorum bir türlü epilatörle almaya bikini bölgemi hep tüy dökücüyle aldım o yüzden de biraz sertler yüzümde ve bacağımdaki kadar etkili olmazsa diyorum arkadaşımda boşuna uğraşıyorsun git lazere diyor aslında bikini bölgesi için lazere gitsem yada iğneliye ne yapayım karar veremedim yani öyle yüzdeki gibi kötü sonuçlar olmaz değil mi lazerde bikini bölgesi için

canım ben deniyorum bikini bölgesinde... şimdilik memnunum... ama dediğin gibi biraz zaman gerekiyor... epilatör yerine cerrahi eldiven kullanmanı önerebilirim...

lazer konusunda ben de çok kararsız kalmıştım bikini bölgesinde... yarım bacak ve koltukaltı yaptırdım memnun kaldım ama bikinide tereddüt ettim... önce epilixiri denemeyi tercih ettim sonunda... işe yaramazsa lazer yaptırırım sanırım...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet...
12 ocak - 5.seans : epilasyon süresi 25dk... zamandan kazanamamışım... hem eldiven hem epilatör kullanıyorum... ama devam edeceğim...
eğer regl olmazsam bu haftasonu 6.seansımı yapacağım...3 haftayı biraz geçmiş olacak... bölge olarak azalma farketmedim ama kalınlıkları azaldı...
9 şubat - 6. seans : epilasyon süresi 28dk... bölgesel bir azalma yoktu... ama kalınlıkları azaldığı kesin...
15 mart - 7. seans : epilasyon süresi 22dk...

**üst bacak - 1.seans 12 ocak... epilasyon süresi 30dk...epilixirim geldiği için üst bacakta da uygulamaya karar verdim
9 şubat - 2. seans ... epilasyon süresi 35 dk... batıklarım olunca biraz uğraştım... henüz gözle görülür bir fark yoktu...
15 mart - 3. seans : epilasyon süresi 23 dk... bu sefer pek batık yoktu... tüyler de baya uzamıştı... çok oyalanmadım... çıkmayan tüyler baya çoktu ama bilemiyorum hiç mi çıkamayacaklar yoksa çıkma süreleri 2 katına çıktı da ondan mı daha az çıkmış görünüyor açıkçası çözemedim... çünkü bu kadar çabuk etkili olması ilginç... devam edicem; 40mlilik şişem bitmek üzere yenisini alıcam ...

canım ben deniyorum bikini bölgesinde... şimdilik memnunum... ama dediğin gibi biraz zaman gerekiyor... epilatör yerine cerrahi eldiven kullanmanı önerebilirim...

lazer konusunda ben de çok kararsız kalmıştım bikini bölgesinde... yarım bacak ve koltukaltı yaptırdım memnun kaldım ama bikinide tereddüt ettim... önce epilixiri denemeyi tercih ettim sonunda... işe yaramazsa lazer yaptırırım sanırım...

canım çok teşekkür ederim cevabın içinyerimsenibenama moralim hem acayip bozuldu hemde haklı mı diye düşünüyorum gittim konuştum doktor bacaklarıma baktı bir şey demedi yüzüme baktı çene altıma ben çıkmadılar uzun süredir dedim çıkacak dedi moralim nasıl bozuldu anlatamam doktor olduğu için ben söylediklerine güvendim yanlız kendisi plastik cerrah hastahanede de çalışıyor acaba hiç plastik cerraha epilasyon yaptıran var mı bana karar verdiğinde gel önce cilt analizi yapıcaz dedi epilasyon makineleride foto epilasyon(IPL) lazer epilasyon(Nd-Yag)ve iğneli epilasyon kaldım öyle annemde git hatta beraber gidelim diyor bana en iyisi bu mu bilmiyorum bacaklarıma bir şey demedi ama yüzümde çıkacaklar dedi o kadarda seviniyordum çıkmıyorlar diye herşeyin mahvolması biranda bu oluyor sanırım bir de doktor erkek bikini bölgesini diyemedim bile kem küm ettim durdumsenağlama

ben bugün epilixiri bikini bölgesinde denedim umarım sonuç alırım kızlar bu sitedeki yorumları okuyarak almaya karar verdim bende gelişmeleri yazabilirim

mrblar ben yeni katıldım aranıza.zaten takip ediyordm siteyi özellikle epilixsir kullananları.pcoslu biri olarak çook araştırdım inanın.özellikle yüz bölgesi için çok uğraştım resmen sert kıllar var sakallı gibiydim mafoldumben
sonra karar verdim ve aldım...20 ml şişeden her ihtimale karşı denemeliyim dedim.
iki hafta önce tüm yüze uyguladım ve daha çıkan yok :lepi:
ama juronun dediği gibi moralim bozuldu ya işe yaramazsa.
uzun süre kullanan biri yardı edermi lütfeen mafoldumben

mrblar ben yeni katıldım aranıza.zaten takip ediyordm siteyi özellikle epilixsir kullananları.pcoslu biri olarak çook araştırdım inanın.özellikle yüz bölgesi için çok uğraştım resmen sert kıllar var sakallı gibiydim mafoldumben
sonra karar verdim ve aldım...20 ml şişeden her ihtimale karşı denemeliyim dedim.
iki hafta önce tüm yüze uyguladım ve daha çıkan yok :lepi:
ama juronun dediği gibi moralim bozuldu ya işe yaramazsa.
uzun süre kullanan biri yardı edermi lütfeen mafoldumben

canım benim dediklerim yüzünden moralin bozulmasın lütfenbilmiyorumkismilehem hiç bir epilasyonda tek seansda sonuç alamayız yapa yapa sonuç alıcaz hiç moralini bozmadan uygulamaya devam et umarım güzel sonuçlar alırsın bitmese bile azalmasıda güzel değil miyerimsenibenbu arada pco hastasıymışsın geçmiş olsun canım senin biraz daha sabırlı olman lazım zaten en geç cevap veren bölge yüz mağlesefyerimseniben

Tekrar yazayım.Hormon bozukluğum yok.epilixiri en az 7-8 aydır yüz bölgemde kullanıyorum.hiçbir faydasını görmedim.Bana sanki azalmışlar gibi gleiyordu ama bunun sebebide ben epilixir süreceğim diye sı ksık alıyordum yüzümü ve haliyle anlamıyordum.Bana azalmış gibi geliyordu bu durumda.Fakat en son lazere karar verdim ve gideceğim yer gelmeden önce en az 20 gün tüylerine dokunma sadece makasla kes dedi.Bende dayandım.Dokunmadım.Yaklaşık 20 gün oldu ve eskisinden beter!!!Bisürü koyu renk tüyüm olmuş.Bazıları nerdeyse kıl!!! Ha bi bakıma iyi çünkü lazerle inş hemen kurtulacağım bunlardan :) Yani bende bi etkisi olmadı kızlar.

jurocum çook teşekür ederim opuyorumnanaktan desteğin için umarım işe yarar. beni çok üzdü bu hastalık senağlama onun için böyle karamsar oluyorm inşaalah bunu da atlatıcm :Saruboceq: herşeye rağmen sonuçları sizlerle paylaşcm. birşey sorcaktım şimdi seans aralarını uzun tutmayın diyorlar eee benim tüyler iki hafta oldu çıkmadı bilmiyorumkismile daha da geç çıkarsa nası yapcmkiii:uhm:

lakito senin için üzüldüm gerçekten umarım bizde işe yarar tatlım.
benim lazere gitme şansım yok onun için epilixire bağlı tüy sorunum.nolur işe yarasın yoksa çok ağlrım yaa :teselli:

lakito senin için üzüldüm gerçekten umarım bizde işe yarar tatlım.
benim lazere gitme şansım yok onun için epilixire bağlı tüy sorunum.nolur işe yarasın yoksa çok ağlrım yaa :teselli:

Canım umarım sende işe yarar. Üzülmene gerek yok ki ben aksine seviniyorum :))) Önceden tüylerimi lazer göremediği için yaptıramıyordum. Şimdi ise kurtulacağım onlardan sempatiksalakcinni

jurocum çook teşekür ederim opuyorumnanaktan desteğin için umarım işe yarar. beni çok üzdü bu hastalık senağlama onun için böyle karamsar oluyorm inşaalah bunu da atlatıcm :Saruboceq: herşeye rağmen sonuçları sizlerle paylaşcm. birşey sorcaktım şimdi seans aralarını uzun tutmayın diyorlar eee benim tüyler iki hafta oldu çıkmadı bilmiyorumkismile daha da geç çıkarsa nası yapcmkiii:uhm:

ne demek canım inşallah işe yarar da seninle birlikte burdaki herkes mutlu oluropuyorumnanaktanevet biraz zor bir hastalık ama herşey bizler için çare her zaman var diye düşünelim herşey güzel olsunyerimseniben lazere gitme imkanım yok demişsin canım anlıyorum 2hafta değil 3 hafta olması lazım zaten kağıdında da öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve tüyler çıkınca tekrarlayın diye ilaç ne kadar etkili olursa olsun herkesin kıl ya da tüy tipi farklı kiminde 1 haftada çıkar kiminde bir ay eğer yüzünde hala tüy yoksa hiç bir şey yapma bekle çıksınlar benimde yüzümde tüy yok ama ben karar vermiştim bu ay son uygulamamı yapıp bırakacaktım çıkmazsa üstüne son defa sürüp 2 ay bekleyecektim ama bir anlamı kalmadı doktor çıkacak dedi ama belli olmaz çıkmayadabilir işte o zaman dünyalar benim olur o zaman o doktora bir kez daha gitmek isterim yüzümde kocaman bir gülümsemeyle naniknaniknaniknanikneyse canım ama lakito da çok uzun süredir kullanıyormuş onunda söylediklerini dikkate al derim yeni başladın epilixire bence yani tamamen benim fikrim bir iki uygulamadan sonra biraz bekle tüylerin çoğalıp kalınlaşıyor mu diye çünkü zaten sitesindede yorumlara bakarsan ordada bir pcolu hasta yazmış vücudumda iyi ama yüzde sonuç vermiyor diye bir kaç yorumda daha yüzde sonuç vermediği yazılmış temkinli dikkatle uygulamanda fayda var canım nede olsa yüz vücut gibi giysi altına felan saklayamazsın yani iyi düşünmek lazım yerimseniben

son durumu haber vermeye geldim. benim anacığım 3-4 ay düzenli kullandı, en son 20 küsür gün önce almıştı kolaltı ve kasık tüylerini. kendisinin dediğine göre bildiğiniz böle kolun üstündeki ince tüylere döndü diyor ve 20 günde anca çıkmış.

40 yaş üstü hanımlar çok hızlı sonuç alıyor bu üründen, test edilip onaylanmıştır bacılarım.
inşallah yakın zamanda bi iş bulursam kendim için epilixir sipariş edeceğim. çünkü gelen şişe anacığımın oldu ve sanırım bitti. epilixirin işe yaradığına şahnsen inandım ve tavsiye ediyorum. iyi ki numune almışız ve denemişiz.

Back