• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

lakitom tüm yüze değil ama çeneye uyguluyorum, güçsüzleştiler gibi geliyor ama görücez, ben de kesin bir şey söyleyemiyorum şu anda yerimseniben

Evvvettt...
Benim epiliksirim bitti malesef..
Kısaca deneyimlerimi paylaşayım...
Sadece koltukaltı bölgeme uyguladım,epilatör kullandım...
8 yada 9 seans uyguladım...
Son 3 seansta ciddi değişikler farkettim...

--Tüylerim kalın e siyahtı..ınceldiler ve renkleri griye döndü..

--Tüylerimin çıkış tarihi uzadı...Önceden 2-2,5 haftada alınacak duruma gelirken,3,5- 4 haftada alınacak boyutlara geldiler..

--Kesinlikle ve kesinlikle azaldılar,seyreldiler...

Bunlar bence ciddi değişikler...Biraz sabır istiyor sadece..Öle 2-3 seferde olmuyor,doğal olarak..
Benim numunem bitti ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum...Koltukaltıma devam edip,bacaklarıma da uygulamayı düşünüyorum...

ılk başlarda belli belirsiz değişikler vardı..Bir ay oluyordu bir ay olmuyordu..Ama son 3 seansta gözle görülür şekilde değişikler farkettim...

Emeği geçen herkese teşekkürler...KK'ya teşekkürler..Gurbaya ve çeneme teşekkürler...

Bence boşuna para akıtıyorsunuz arkadaşlar çözüm sunacaksa dahi bu kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum ,8 -9 seans kökleri alıp hala net bir sonuç yoksa bence daha bişey beklemeyin

nevincim çok mutlu oldum, harika gelişmeler, umarım devamı da gelir tümden kurtulursun hayatım opuyorumnanaktan

anestezist belli olmuyor canım, kimisinde belki 8-9 seansta etki göstermeyebiliyor, tabi kendisine kalmış devam edip etmemek.

Arkadaşlar bunun numunesine ulşama şansımız var mı? Belki yazıyor olabilir ama tüm sayfaları okuyamadım. benim ve kardeşimin tüylenme sorunumuz var, öğrenci için fiyatı fazla ama işe yarayacağını bilsek almayı göze almış durumdayız:)

Arkadaşlar bunun numunesine ulşama şansımız var mı? Belki yazıyor olabilir ama tüm sayfaları okuyamadım. benim ve kardeşimin tüylenme sorunumuz var, öğrenci için fiyatı fazla ama işe yarayacağını bilsek almayı göze almış durumdayız:)

canım numune dağıtımı yaptık burda, ama şu an için yeni bir grup kurulması düşüncesi yok...
bu gruplar sonuna kadar gelip yorumlarını yazdıktan sonra belki yine oluşturulur, bakıcaz artık canım :1hug:

canım numune dağıtımı yaptık burda, ama şu an için yeni bir grup kurulması düşüncesi yok...
bu gruplar sonuna kadar gelip yorumlarını yazdıktan sonra belki yine oluşturulur, bakıcaz artık canım :1hug:

Teşekkür ederim yanıt için, doğru ya internet üzerinden tek kişi için göndermezler herhalde sonuçta ithal bir ürün

Yuzde onemli mesafe kattetim,yuze tavsiye ediyorum, gobekte inceler bayaga azaldi, ilerleme var :) Kollarim ayni aralari acildi ama sert olanlar duruyor.

meraba ben lazere gidiyorum tüm vucut şimdilik memnunum ancak bende göbek sırt bölgeside var ve lazer görmüyo ince tüyler olduğu için.. ben epilixiri sırt göbek ve kalça kısmı için denemek istiyorum. ama bana tecrübeli arkadaşlar aşşağı yukarı ne kadar zamanda beni memnun edecek bir sonuç alabilirim bişeyler yazabilirmisiniz. iyigünler

altuncu
selam,
bende lazere gitmeyi düşünüyorum hatta bugün internetten araştırdım hafta içi görüşmeye gidicem umarım faydalıdır bu lazer bide dediğin gibi bende lazerin göremiyeceği yerler için bugün epilixir siparişi verdim. şimdilik 20ml lık kullanıcam deneme amaçlı

canım lazer için alexandrite epicare olana git en etkili şuan o ama siyah köklü kıl ve beyaz ten isen .. ince tüyler için etkili değil mesela bacaklarım çok iyi bu hali bile bana yeter ama kol göbek bel vs hiç etkisi yok inceltiyo biraz o kadar bir iki at sonra tekrar çıkıyolar falan yüzüm çok kötü idi cenemin altı erkek sakalı gibi bi tuhaf olmuştu sitresten belki .. yüzümde etki gördüm o simsiyah kıllar tüy oldu ama yine çıkıyolar . falan ve bana epilixir nedense şuan daha mantıklı geldi olumsuz yorum yok bir iki tane oda.... bende senin gibi yarın küçük olanan alıp göbek sırt kalça için kullanıcam umarım işe yarar..

Kızlar merhaba.Aylardır epilixiri yüzüme uyguluyorum.ınce tüyler azaldı evet fakat yüzümü sık sık almaktan koyu renkli tüylerim biraz daha sertleşti ve çoğaldı.Ayrıca hormon bozukluğumda yok.Yani sarı tüylerim azaldı ama diğerleri tam tersi arttı ve sertleşti.Bu yüzden ben artık lazere gitmeye karar verdim.Epilixir öncesi yüzümde bu kadar koyu renk ve daha sert tüy yani şimdi nerdeyse kıl oldular yoktu.şimdi ise sık sık yüzümü aldırmaktan baya çoğaldılar.

Back