• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

evet larisam böcüğümün dediği gibi sadece alt bacaksa yine 2-3 belki 4 seans gider de tüm bacaksa çok gidiyor...
benim en çok epilixirimi yiyen yer bacaklar :oklava:

mrb kızlar,epilasyon öncesi emla kullanıp sonra epilixir kullanımı zararlı olur mu,ya da etkisini kaybetmesine neden olur mu? sonuçta kimyasal birşey,muhakkak etkisi oluyordur ama ne derece bilemiyorum.bu şekilde kullanan var mı aranızda,sonuç ne paylaşır mısınız? :uhm:

ya ben aylardır haftada bir kez saatini bile aksatmadan kullanıyorum ama tık yok. 1 seans oldu azalmalar görüyorum diyenlere inanmak çok zor geliyor. ah ah bir de bana faydası olsa :(

mrb kızlar,epilasyon öncesi emla kullanıp sonra epilixir kullanımı zararlı olur mu,ya da etkisini kaybetmesine neden olur mu? sonuçta kimyasal birşey,muhakkak etkisi oluyordur ama ne derece bilemiyorum.bu şekilde kullanan var mı aranızda,sonuç ne paylaşır mısınız? :uhm:

emla kullanıp epilixir uygulamayı düşünenler vardı, ama şu anda kullananlardan bildiğim yok canım...
bu konu daha önce konuşulmuştu ve sakıncası yok denmişti.

ya ben aylardır haftada bir kez saatini bile aksatmadan kullanıyorum ama tık yok. 1 seans oldu azalmalar görüyorum diyenlere inanmak çok zor geliyor. ah ah bir de bana faydası olsa :(

canım ya, inşallah sen de etkisini görürsün bilmiyorumkismile

En azindan inceltmeliyi sizde, neden acaba? Ben ilk seansta bosluklari gorebildim, 1-1,5 ay beklesem tekrar cikarlar mi bilmiyorum,zaten ona zamanimda yok cunku yaza dugunum var.

Aslinda yapabilsem kolumun resmini cekip ekleyebilirim, sevgiler.

Sizin icin resim cekmeye calistim ama pek basarili olamadim sanirim :) Daha once bioderde denemistim, farkli urunlerde denemistim.Hic boyle olmamaisti, gecikirdi sonra hepsi birden cikardi. Simdi acilmalari farkediyorum , cok bekletsem cikar belki ama moralimi bozmak istemiyorumkaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $Bilde122.jpg
    $Bilde122.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 59
sanırım herkesin morali iyi gün geçtikçe daha olumlu sonuç alanlar var hihoyyytalamayanlarda olmuş biraz daha sabırla belki bir şeyler fark edebiliryerimseniben

ben çok memnunum rüyadaymışım gibi geliyor martın 20 sinde son seansımı yapmayı düşünüyorum tüyler yeterince uzarsa tabi ondan sonra mayıs ayının sonuna kadar yapmıycam bakalım tüyler geri çıkacakmı çok merak ediyorum çünkü ben çok çabuk sonuç aldım sanırım tüylerin çok yoğun olmamasındanda kaynaklanıyor olabilir ama insanlara yanlış bilgi verip umutlandırmakda istemiyorum çünkü epilixirden başka ek olarak yaptığım şeylerde oldu açıkcası şuan için faydalı olduğunu düşünüyorum ama asıl mayıs ayının sonundada herşey bu kadar güzel kalırsa buraya gelip teker teker a dan z ye yaptıklarımı anlatıcam daha öncedende yazdığım gibi özellikle yüz konusunda acayip derecede korkan biriyim kortuğum gibi olmadı umarım olmazda herkese tüysüz günler umarım hepiniz çok güzel sonuçlar alırsınız lütfen kimse moralini bozmasınyerimseniben

yaa acaba bu epilixir benim kıl patronumun da kökünü kurutur mu kötükedihüso

çeneem yakında ben de sen gibi tepem atıp yeter be diyebilirim bu adama...
giderken de alıp 100mllik şişeyi başından aşağı boşaltasım var... :kızgın:

:roflol:

böcüm epilixire yazık etme de kökünü kurut :dance:
sen de patrona restini çekenler kervanına katıl, burası baya kalabalıklaştı ama :teytey:

slm kızlar bende ilk seansımı yaptım. benım tuy problemım yok aslında sarışınım az çıkıo zayıf çıkıo şukur ama tamamen gıtmesını istıorum. o yuzden bende başladım gelişmelerı yazarım by by

ne demek efem ne demek pas parlak oldum vallah varmı temızlık gibisi yahu bir hemşire olarak (uzmanlık alanım ebelik bu arada) hastande her gün gördüğüm doğum yaptırdığım hanımlara tavsiye edeceğim. gerçi doğum olayından sonra bizim için bişe ifade etmıyo da olsun .dicem hanımlar amerikan traşına epilixir ile son .aman yarebbim sonra bana ''ayy benım kocam böle sever ''demeleri yokmu olduruyo benı yaw .mıdemdekiler boğazıma kadar gelip geri gıdıyoooo .ay pardon kızlar iğrençleştım birden özür olsun ama napim anacım temızlik imandan gelir dimi yaaa.

offf ne diyosun yahu orman maşallh mısır örgusu yapasın gelir oyleleri gelior bizim mesleğin pis yönleri işte ama bunun yanında prıl pırıl gelenlerde oluo tabi .

kızlar bugün epilixirimin siparişini vermiş eşim. kaç aydır ne kadar istediğimi görünce dayanamamış,istemiş internetten. inşallah çarşamba geçecek elime..Allah'ım ne olur işe yarasın..

kızlar birşey soracağım... ben netten kredi kartıyla almıştım... benim usd hesabım olmamasına rağmen ekstrem de usd olarak hesaplanmış... tabii usd hesabım olmadığı için banka şubesine gidip elden yatırmam lazım... benim için biraz zor... siz nasıl yaptınız ?

Back