- 15 Mart 2007
- 1.644
- 6
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.721
sanırım 5 yada 6 seansımı yaptım bıyıklarıma inanılmaz derecede azalma var ama bitme yok şidilik memnunum balaım daha devam ediyorum :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu epiixirde nedir ayy azaltıyomu yomu ediyo anlamadım hemen araştırmam lazım ben 4 seans lazere gttim azaltı koltuk altım tüy gibi bitmedi ama bu işe yaramı sizce?
dün akşam ağda yaptırdım unuttum sürmeyi yaa
çenem bu akşam sürsem olur mu
kızlar bende almayı düşünüyorum nerden va nasıl temin edebilirim.
ayrıca ne akdara alabilirim...
ve nasıl uygularım bilgilendirin benide
yani şimdi 103den 50--60'a mı indi böcüşüm delikafadulden
canım yaa ben de kollarımda denemeyi düşünüyorum ama açıkçası cesaret edemedim...
ben kollarımı hiç aldırmadım... ve kötü bir tüy yapım var ; aldıkça kalınlaşan türden...
epilixir uyguluyorum ama sonuçta daha önceden epilsayon yaptığım bölgelere uyguluyorum... sonuçtan da şimdilik memnunum...
sen kollarını daha önce alıyor muydun ; neyle aldın?
oyyy oyyy ne siteye gelebiliyorum nede epilasyon yapabiliyorum nolcek benim bu halim mafoldumben
epilasyon aletim yandı saçmalayan elektrik yüzünden,tabi pc de aldı nasibini
epilasyon aletimi bugün sipariş ettim inş 3 güne kadar gelir,e tabi tüyler aldı başını gitti,her işte bir hayır varmış derler ya,tüyler uzadıkça kökten dökülenleri görünce bennn :1shok: noluyoz yahu dedim
acaba buda epinin etkilerindenmi yoksa hiç bukadar uzamayan tüylerdemi sapıttı anamadım sempatiksalakcinni
yakında koltukaltı üçüncü bikini ve bacak için ikinci seansımı yapıcam :kedi:
bakalım nolcek henüz bir değişiklik yok alırken bakalım acıma durumuna göre köklerde bir hareket varmı CADIARZU
aslında çok acıda hissetmem ama olsun yine var cnm bazı hisler -tatlicadiarzu-
neyse tüyzede arkadaşlar ben sizin yazdıklarını okumaya devam edim bakalım kimler ne etmiş
Canim ben kollarimi yillardir epilatorle aliyorum. Epilixirde 2. seansimi yaptim. Bosluklar var ama umutlanmaya bile korkuyorum cunku bekleyince tekrar dolarlar diye korkuyorum. Sen iyisimi biraz daha bekle, enazinda bir kac seansimizi daha bekle bence. Cunku alirsan devami gelecek,onlarda bela olacaklar biliyorum.
tatlım Epilixir istenmeyen kıllar, istenmeyen tüyler, epilasyon, bitkisel, bay, bayan, kadın, erkek, tüy dökücü sitelerinin adresi
satış da burdan yapılıyor
100 mlsi 150 TL, 20 ml deneme boyu 40 TL
uygulanışı da epiletörle veya cımbızla veya mümkün olduğunca yağ gibi gözenekleri tıkayan şeyler kullanmadan uygulayacağın bölgeyi aldıktan sonra
epilixiri sürüyosun, sonra 8 ve 16 saat sonra tekrar sürüyosun, böylece toplam 3 defa sürmüş oluyosun
diğer uygulamaya kadar 3 haftayı geçirmemeye dikkat ediyorsun, sonra etkilerini inşallah görüyorsun
en az 8-10 seans öneriliyor.
150 bu aralar cüzdanımı zorlar:umursamaz:
40 tl lik olan 20 ml ne kadar gider. 1 seanslık mı?
bacaklara uygulanmasını düşünolumunekankayizsmile