- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.621
cnm anlatsana 1az 3seansta çok şey fark ettimi belli1 azalma oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
juron ciddi bir azalma var demişsin, biraz daha açar mısın canım
kaç seans kullandın ve nasıl sonuçlar aldın delikafadulden
canım cildin hassas demek ki, sivilce oluşuyor, bence epilasyon yaptırırsan da çıkacaklar, çok yıpratmadan almaya çalış
mesela eldiven fazla tahriş etmez...
bu arada aramıza hoşgeldin canım, hep bekleriz tecrübelerini paylaşman için a.s.
selam herkese uzun süredir yazmıyodum , bende çok uzun süredir kullanıyorum artık seansların sayısını unuttum hiçbir azalma görmedim hatta koltuk altlarım eskiye nazaran daha hızlı uzuyor desem abartmış olmam
cnm anlatsana 1az 3seansta çok şey fark ettimi belli1 azalma oldumu
herkese merhaba aslında bu ürünün iyi geleceğinden başta en ufak bir inancım yoktu ama herzaman ki gibi alıp denemek istedim üye olmadan öncede burdan yorumları takip ediyordum belki dedim bu sefer olur epilixir küçük şişe sipariş ettim kullandım bitti şimdi ikinci küçük şişedeyim ciddi bir azalma var ama benim tenimden kaynaklanıyor yada yanlış epilasyon mu yapıyorum bilmiyorum sivilce gibi kızarıklar oluşuyor ve çok geç iyileşiyor bide elimle kontrol ettiğimde pütürlü bir yüzey elime geliyor pürüzsüz olmuyor sanırım epilatörle alırken tüylerim kırılıyor çok beyaz tenliyim ve hiç iyi bir görüntü olmuyor bu şişeyide kullanıp bitiriyim bakalım nasıl olacak aslında bu ürünü almadan iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyordum tüylerde ne kadar azalma olsada yine düşünüyorum çünkü bu kızarıklar pütürlü cilt beni çok rahatsız ediyor gerçi iğnelidede bu sorunlar varmış ama ne yapcağımı bilmiyorum umarım herkes için iyi olur epilixir yerimseniben
canım ben yüzümde en çok kullandım biraz bol sürdüm yani sanırım burdaki herkes bir gün yapıyor sekiz saat aralıklarla ben üst üste iki gün yaptım bir seans yerine iki seans açıkçası hiç umudum yoktu hele ki yüzde şuan yüzümde hiç tüy yok ama işte kızarıklıklar kaldı bacaklarımada 2 kere epilasyon yaptım onada 2 gün 8 saat aralıklarla epilixir sürdüm çıkmadı bacaklarım kızarıklık püzülü bir görünümde yok bir tek yüzümde var mafoldumben
selam herkese uzun süredir yazmıyodum , bende çok uzun süredir kullanıyorum artık seansların sayısını unuttum hiçbir azalma görmedim hatta koltuk altlarım eskiye nazaran daha hızlı uzuyor desem abartmış olmam
Kızlar merhaba;
Bir ayı aşkın süredir topikde olamadım. Bu süre zarfında da epilixiri hiç uygulamadım 2 seans uygulayıp ara vermiş oldum yani. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Etkisini nasıl alırım bilmiyorum ama gözlemlerimi yazarım.
sevgili küçük böcük EPİLİXİR SİPARİŞ e girdikten sonra orada epilixir bayan epilixir bay yazıyor.bayan bölümüne girdikten sonra en altta doldurman gereken form var.ödeme bilgilerini tıkladığın zaman 5.sırada kapıda ödeme yazıyor.bu kadar basit.hemde 2günde teslim alıyorsun yaa.faydalı olduysam ne mutlu
herkese merhaba.uzun yazdım daha açıklayıcı olsun diye kusura bakmayın öncelikle
ben koltukaltımı yaklaşık 8 aydır falan aralıksız sir ağdayla alıyorum.ve aldğım yerlerde tüyler ince hatta yer yer hiç tüy yok.ancak şöle bi durum var ağda yaparken ağda bezine baktığımda farkettim tüylerim ince olmasına rağmen kökleri o kadar ince değil yani kıl kökleri siyah ve kalın.sir ağdayla koltukaltımı ne kadar güzel-özenerek alırsam alayım o bölge pürüzsüz-beyaz olmuo.yani ağdayla aldığım yerle almadğım yer arasında bariz farklılık oluo böyle karartı gibi bişe ama syahlık deil.hani erkekler ne kadar güzel tıraş olurlarsa olsunlar yüzlernde sakal çıkan yerler belli olurya öyle.mesela elmacık kemkleriyle yanaklarında sakal çıkıp tıraş ettkleri yerler arasında fark olur ya işte benm k.altım aynen öyle oluyo.yani pürüzsüz olmuyo.ben kıl köklerinin kalınlığından diye düşündüm ama sanırım öylede değill çünkü bikini bölgemdede kıl köklerim kalın (k.altmın 2 katı)ama ağda ayptırınca pürüzsüz-bembeyaz deyim yerindeyse kaymak gibi oluo ben k.altımında apilasyon snrasında pürüzsüz olmasını yani almadan önce orda tüy olduğu belli olmıcak şekilde olsun istiyorum
bu problemi yaşayanlarınız illa ki vardır lütfen yardımcı olun.daha önce bu problemi yaşayan-yaşayııpta çözen varmı:?epilixir kullan arkadaşlar aranızda bu problemi olupta geçen varmı.ne bliyim epilixir kıl köklerini inceltirde geçer belki o eplasyn snrası kötü grntü.sizce epi.kulalnınca geçicekmi bu problemim.lütfen yardmcı olun yaza kadar bu sorunu halletmem lazımm
juroncum günaydın,
bence birde sir ağdayı dene canım çünki benim cildimde çok hassas epilatörü bir dönem kullandım bendede kızarıklık ve pütürlük yaptı ama şimdi yıllardır sir ağda kullanıyorum ve çok memnunum.