- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.561
Şİmdİ ben Önceden yÜz bÖlgesİnİ her hafta aldırıyordum . Yedİncİ seans oldu epİ. Ama artk bİr haftada pek Çıkmıyor tek tÜk Çıkıyor. Sanırım yİne de her hafta gİtmem gerekİyo dİmİ aldırmaya? Sİtede azalsa da dÜzenlİ olarak tÜylerİnİzİ aldırın yazıyodu sanıım.yanlıŞ mı bİlİyorum. Bİlgİsİ olan varsa yardımcı olabİlİr mİ
BİR DE BENİM DAMLALIĞIM ÇATLADI. BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLAN DAMLALARIN ÇOĞU BOŞA GİTTİmafoldumben SİZDE DE OLDU MU?
bnm soruma cvp verblcek kımse yokmu
-tatlicadiarzu-yeni aldığım epilixirimi kaybetmiştim evde çok üzülmüştüm
neyse bugün buldum ayyyy ödüm koptu
kızlar seansı biten yada seansının sonuna geln varmı:kedi: ben seanslar bittikten sonrakı sonucu merak ediyorumda
Arkadaslar, hepinize merhaba.
Bu sayfayi gordugumde cok heyecanladim. Bastan sona okuduktan sonra yazmayidusundum ama anca 35. sayfaya gelebildim :) Dilerim bu seferki cozum, hepimiz icin kurtulus olur :)
Sevgiler.
Şİmdİ ben Önceden yÜz bÖlgesİnİ her hafta aldırıyordum . Yedİncİ seans oldu epİ. Ama artk bİr haftada pek Çıkmıyor tek tÜk Çıkıyor. Sanırım yİne de her hafta gİtmem gerekİyo dİmİ aldırmaya? Sİtede azalsa da dÜzenlİ olarak tÜylerİnİzİ aldırın yazıyodu sanıım.yanlıŞ mı bİlİyorum. Bİlgİsİ olan varsa yardımcı olabİlİr mİ
BİR DE BENİM DAMLALIĞIM ÇATLADI. BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLAN DAMLALARIN ÇOĞU BOŞA GİTTİmafoldumben SİZDE DE OLDU MU?
henüz yok canım... biz deneme ile başlayanlar henüz 8 seansa erişemedik... 8-10 seans kullanımı tavsiye ediliyor çünkü...
bizden daha uzun süredir kullanan arkadaşların da tamamen bitti dediğini ben de görmedim ama...
slm kızlar
pazartesi ilk seansımı yaptım bikini,koltukaltı,bacaklar
bikini ve koltukaltına uygulama yaparken çok dikkat ettim ama sanırım bacaklara okadar özen göstermedim eyvahedigeldismile
sürerken cildim hemen emdi,hafif bir kuruma oldu seans sonrası ama öyle aşırı bişey değildi
inşallah işe yarar bu arada ben geçen sayfaları okudum ama cvp verildiğini göremedim :sinifsinif:
ben 100ml olan şişeden aldım nasıl saklanması gerektiğine dair bişey yazmıyordu bilen yokmu nerde nasıl sıcaklıkta saklıcam boşa gitmesin çok üzülürüm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?