Epilixir kullananların paylaşım alanı

ben ilk seansımı 8 ocakta yüz ve bikini bölgesınde yaptım simdi merakla bekliıyorum.ama epilasyon aletıyle tuylerı kırdım gıbı gelıyor bıkını bolgesınde.varmı bı cozumu olan.tabı kokten alınmayınca etkı etmeyebılır.

Çenemmm,ben yazamadım bir süre..
ıkinci seansı seninle görüşmemizden hemen sonra uyguladım.
Sanırsam yedi sekiz tane tüy vardı:roflol:
Hala çıkmadı.
Yani toplamda bi avuç tüyüm vardı,sanırsam yedi sekize indibayanssulusmile
Ya da gecikiyor çıkışı ve ben de çıkmalarına izin vermeden eziyorum kafalarını..
Bu sefer üç haftayı geçirsem de sonucu görsem mi acaba diye düşünmüyor da değilim hanibilmiyorumkismile
Sevgilerbuyrunnnnnnnnn

martıcım istersen bikini bölgesinde eldivem kullanabilirsin, çok kolay oluyor öyle
yani epilasyon çok kırıyor diyorsan ağda da olabilir...

diloşum geldinmi ajkum, ne zamandan beri yoksun, özlediim :gitme:
sen şimdi 2. seansta bak bakalım, 3 haftada çıkan tüy sayısı 7-8 den az mı olacak fazla mı, eğer az olursa azaltıyor demek, fazla olursa geciktiriyor demek
fazla olursa benim tahminim şu anda çıkmayanlar da çıkacak yerimseniben

ayy kızlar hep kıl tüy konuşuyoruz, gelin şarkı da söyleyeylim arada
yarışmaya katılın, imzada linkini verdim ya, popstar yarışması yapıyoruz hihoyyyt

tskkrler cenebaz alıcaz artık en kısa zamnda caresı yok. aslında bn yenıyım sıtedeve pro uyelıgın ne oldugunu bılmıyorumkaydirigubbakcemile

rica ederim bernacım :1hug:
yeni misin canım, hoşgeldin o zaman sitemize de aramıza da :1hug:

pro üyelik 10 TL karşılığında KK Kartı alıp, sitede ve bazı alışverişlerde indirim ve bu tarz numune çekilişlerine hak kazandırıyor...

daha fazla bilgi almak için bu konulara bakabilirsin canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-nelerdir.html (KK Pro üyelik nedir ? Avantajları nelerdir ?)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...o Üyelik nedir ? Üyelik kartı nasıl birşey ?)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin... okudum kart almak istiyorum ne yapmalıyım ?)

günaydın herkese... güncelleme zamanım ...

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu...
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
9 ocak : koltukaltı 6.seans ( seans aralığı 5 hafta) : pek fark yoktu... ama bu sefer iki koltukaltıma da uyguladım...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta )
22 kasım - 6.seans

seans aralarımı 2 hafta yaptım... çıktıkça alıyorum... genel olarak kaş bölgemde azalma ve incelme var... yalnız benimcildim hassas ve problemlidir... yani roaccutane tedavisi görmüştüm daha önce... sivilceyeyatkın bir cilt yani... yüzümü alıp epilixir kullandığımda hep sivilceler çıkıyor...ama hali hazırda bir jel kullandığım için çok sorun değil...2 günde yok edebiliyorum... tüylerim giderse köklerinin oluşturduğu gözenekler de gidecek diye düşünüyorum... oyüzden kullanmaya devam edeceğim...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım...
22 kasım - 4.seans
bu bölgede de artık çıktıkça ne çıkarsa alıyorum haftada 1 şeklinde...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet...
12 ocak - 5.seans : epilasyon süresi 25dk... zamandan kazanamamışım... hem eldiven hem epilatör kullanıyorum... ama devam edeceğim...

**üst bacak - 1.seans 12 ocak... seans süresi 30dk...epilixirim geldiği için üst bacakta da uygulamaya karar verdim

-tatlicadiarzu-yeni aldığım epilixirimi kaybetmiştim evde çok üzülmüştüm
neyse bugün buldum ayyyy ödüm koptu

Arkadaslar, hepinize merhaba.
Bu sayfayi gordugumde cok heyecanladim. Bastan sona okuduktan sonra yazmayidusundum ama anca 35. sayfaya gelebildim :) Dilerim bu seferki cozum, hepimiz icin kurtulus olur :)

Sevgiler.

Şımdı ben Önceden yÜz bÖlgesını her hafta aldırıyordum . Yedıncı seans oldu epı. Ama artk bır haftada pek Çıkmıyor tek tÜk Çıkıyor. Sanırım yıne de her hafta gıtmem gerekıyo dımı aldırmaya? Sıtede azalsa da dÜzenlı olarak tÜylerınızı aldırın yazıyodu sanıım.yanlıŞ mı bılıyorum. Bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı

tavsiye edilen seans aralığının 3 haftayı geçmemesi canım... eğer seni rahatsız etmiyorsa bekleyebilirsin... ben de yüz bölgemde çıktıkça alıyorum... 3-5 çıkmış olsa da onları da alıp haftada 1 kez epilixir sürmüş oluyorum...

BİR DE BENİM DAMLALIĞIM ÇATLADI. BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLAN DAMLALARIN ÇOĞU BOŞA GİTTİmafoldumben SİZDE DE OLDU MU?

benim de çatlamıştı... ben de parmağımı şişenin ağzına sokup parmağımı ıslatıp kullandım bir süre... baya tasarruflu oldu öyle de kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-yeni aldığım epilixirimi kaybetmiştim evde çok üzülmüştüm
neyse bugün buldum ayyyy ödüm koptu

çok sevindim canım hihoyyyt

kızlar seansı biten yada seansının sonuna geln varmı:kedi: ben seanslar bittikten sonrakı sonucu merak ediyorumda

yok tatlım, biz daha bitiremedik, beanynin mesajlarına bakarsan, o bitirmişti...

Arkadaslar, hepinize merhaba.
Bu sayfayi gordugumde cok heyecanladim. Bastan sona okuduktan sonra yazmayidusundum ama anca 35. sayfaya gelebildim :) Dilerim bu seferki cozum, hepimiz icin kurtulus olur :)

Sevgiler.

hepimiz dileriz canım, seni de bekleriz aramıza hihoyyyt

sen yine düzenli aldır canım ama mesela 2 haftaya çıkar önce :1hug:

BİR DE BENİM DAMLALIĞIM ÇATLADI. BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLAN DAMLALARIN ÇOĞU BOŞA GİTTİmafoldumben SİZDE DE OLDU MU?

ben de olmadı ama sen de böcüm gibi parmağınla yapabilirsin tatlım :1hug:

böcüm birkaç gündür çok yoğunum, herkesle ilgilenmişsin tatlım, ellerin dert görmesin olumunekankayizsmile Şeniz

rica ederim canım, evet kime ne kadar etki edeceğini de bilemeyiz zaten, kimisi 4 seansta bile bazı bölgelerden kurtulduğunu söylüyor
herkes kendi yaşayıp görecek yerimseniben

slm kızlar
pazartesi ilk seansımı yaptım bikini,koltukaltı,bacaklar
bikini ve koltukaltına uygulama yaparken çok dikkat ettim ama sanırım bacaklara okadar özen göstermedim eyvahedigeldismile
sürerken cildim hemen emdi,hafif bir kuruma oldu seans sonrası ama öyle aşırı bişey değildi
inşallah işe yarar bu arada ben geçen sayfaları okudum ama cvp verildiğini göremedim :sinifsinif:
ben 100ml olan şişeden aldım nasıl saklanması gerektiğine dair bişey yazmıyordu bilen yokmu nerde nasıl sıcaklıkta saklıcam boşa gitmesin çok üzülürüm senağlama

Karamel siz urunu nerden aldiniz acaba? oda sicakliginda saklaniyor bildigim kadariyla. Kalorifere yada sobaya cok yakin durmamasi sartiyla ama.

inşallah yarar canım, ben yazmıştım ama görmemişsin sanırım
oda sıcaklığında serin bir yerde tutmaya çalış, özel bir şey yapman gerekmez olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…