Epilixir kullananların paylaşım alanı

ay ilacın adını özelden yazar mısın bana
benm normalde yüzümde sivilce yok ama bikinide çıkıo her agdadan sonra mutlaka iki yada üç tane çıkıo hiç boş kalmıo orasııı

kusura bakma cnm açamadım bir kaç gün sayfalar almış başını gitmiş :kedi:
ilaca gelince aman haaa sakın haaa bilmiyorumkismile
ben çok çektim sivilce yüzünden asosyal biri haline gelmiştim,yani ergenlikte sivilcem hiç olmamıştı ama sonrasında hem derin hemde iz bırakan sivilcelerle tanıştım,normalde çok zayıf biriyim 170 boyum 51 kilom yani vücuttaki yağlardan diyecekler olabilir alakası yok,çok araştırdım çok çareler aradım dışardan kullanmadığım krem losyon maske bitkisel ilaç kalmadı ama nafile 10 yıla yakın bir süre çektim :çok üzgünüm: sonunda yine internette araştırmaya başladım ve sayesinde kk yı buldum olumunekankayizsmile
burda bahsedilen bir ilaç vardı tabikki ismini vermicem lmaz: sonra araştırmaya başladım oda ne :1shok: intahara kadar sürüklüyormuş,bir aynaya baktım bir etkilerine bide geçen zamana yapamadıklarıma,yüzüme kapatıcılar sürmeden rahat rahat dışarı çıkma şansı vericekti bana ve doktorumu buldum muayne etti evet artık ......lık olmuş dedi çaresiz kullandım yaşamadığım kalmadı vüzudumdaki bütün olan olmayan yağlar gitti bir deri bir kemik kaldım gözlerim kurudu dudaklarım dökülmekten kanamaktan bir hal oldu 6 ay çektim evet sonuç muhteşem ama inanın yüzümdeki sivilceler izler bırakmasaydı hala kullanmazdım diyorum
sakın siz siz olun sadece adet dönemlerinde çıkan 3-5 sivilce için kullanmaya kalkmayın
ettim bir laf ama sonra olabileceklerden korktum evet ilaç benim için dönüm noktasıydı ama o 6 ay inanılmaz kötüydü doktorunuza danışmadan uzman doktorunuza danışmadan sakın kullanmaya kalkamyın ne yazıkki parayı veren alıyor ama inanın psikolojiyi alt üst ediyor

kusura bakmayın konu dışına çıktı biraz ama yaptığım hatayı düzeltme ihtiyacı hissettim hiç birinize zarar gelmesin hele hele benim yüzümden aslaaaa
gelelim epiyeee eyvahedigeldismile 3 gün sonra ilk seansımı yapıcam ama dayanamayıp açtım kokusu çok hoşuma gitti mentollü iç açıcı :kedi: tabi numune kullanmadığım için onun kokusundan bihaberim
ben çok inandım işe yarayacağına birazda psikoloji sokalım dimi araya aklinialirimsmile
ama bişey sorucam biz bu şişeyi nerde saklıcaz yahuu akannehir biraz sayfaları kurcaladımda göremedim eğer önceden sorulduysa kusura bakmayın ve bidaha yazın size zahmet opuyorumnanaktan

çenem bilgiler için sağol...
hafta içi bikini ve koltukaltı seanslarımı yapacağım ve gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...

kızlar selam..sayfalar almış basını gitmiş..
okuyamadım vala
ben aldım epilexir ama daha kapağını bile açmadım.
deneyenler bir zahmet deyiversin bana var mı bir etki ?
değişim ?
azalma?

4-5. seanslardayız darbanım :hulya:
kullan kız kullan, yavaş yavaş görüyüoruz etkiler, kimimiz birkaç seansta dahi tümden kurtuldu bazı bölgelerden, kimimiz daha yavaş gidiyor ama gidiyor,
inşallah kurtulucaz tümden zemuszemus

yok canım iyi ki açıkladın, o da başka dert tabi ama doktor kontrolünde yapmak lazım herşeyi
kurtulduğuna sevindim, darısı tüylerin başına olsun alkisalkisalkis
serin bir yerde saklarsın canım, ben camın önünde tutuyorum, gayet serin kaydirigubbakcemile3

çenem bilgiler için sağol...
hafta içi bikini ve koltukaltı seanslarımı yapacağım ve gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...

rica ederim cicim, ben de bikiniye 5. seansı yapıcam umarım sanırsam büyük ihtimal -tatlicadiarzu-

benim bikinide 8, seans olacak artık önümüzdeki günlerde yapacağım kısmet olursa
bu sefer dikkatimi renkleri çekti artık simsiyah değiller
renkleri bariz bir şekilde açıldı. 8. seansımı çok merak ediyordum bakalım bitecekler mi diye.
7. seansımda epilasyon çok kolay oldu çok kısa sürdü çünkü
bakalım bu sefer ne kadar sürecek

ben çok araştırdım ama şu olayı çözemedm
evet çok etkili falan hani onlara diyeceğim yok
kiminde ilk seanslarda etkisini gösterio kiminde daha geç onuda anladım
peki ilk 10 seans sonra 3 hafta zorunluluğu yok seans araları 3-5 ay yazıyo sitesinde ama ilerisi yok.yani ne kadar böyle devam edicek.kısacası tamamen bitiyomu.bütünüyle uygulanan bölge temizleniomu tüyden.ama 10 seansda ama 15 seansda o fark etmez.evet bu epilixir düzenli kullanımla en fazla şu kadar seansdan sonra biter denilebiliomu?arkadaşlarıma flan anlatıorum epilixiri alıcam flan diorum bitiomu ne kadar zaman sonra flan diolar ben kem küüm ediorum net bişe blmiorum çnkü.anlatabldmmi derdimi.yoksa ben etkisine inanıorum incelio azalıo ama tek soru işaretm bitiomu tamamen.btse 15 seansada razıyım vallahi

ya kızlar kullunan herkez memnunmu şimdi bundan. yanı kesin çözümmü bende almak istiyorum ama bunu 100ml lık değilde daha az olanı yokmu yanı denemek amaclı. çünkü 150tl veripte hiç sonuc alamamaktan korkuyorum. bir numune konusu var ama onu herkez temın edebılıomu. yardımcı olursanız sevınırım bilmiyorumkismile

berna'cım numuneler 15 ml'lik oluyo ve sadece forumdaki 2 grup var onlara dağıtılmış.sen elde edemiosun yani.ama 100 ml'lik almak istemiosan ilk etapta 20 ml'lik alabilirsin.fiyatı 40 lira.bende öyle yapıcam.

berna'cım numuneler 15 ml'lik oluyo ve sadece forumdaki 2 grup var onlara dağıtılmış.sen elde edemiosun yani.ama 100 ml'lik almak istemiosan ilk etapta 20 ml'lik alabilirsin.fiyatı 40 lira.bende öyle yapıcam.

cok saol canım sanırım sadece netten sipariş verebiliyoruz dimi:Saruboceq: umarım iişe yarar ya yorumları okuyabıldiğm kadar okudum. memnun olmayana rastlamadım ama baklım nolcakCADIARZU

selamlar ben de ikinci seansımı geçen hafta yaptm
şehir dışında olduğum için yazma fırsatı bulamadım
şimdilik bariz bir fark gördüğümü söyleyemem
umarım ilerleyen seanslarda etkisini fazlasıyla görürüz

canım ben de öyle kesin olarak bitecek mi bilmiyorum
deniz hanıma sorucam aynen bu anlattığın şekilde, en doğrusunu o söyler ben şimdi net bilmeden konuşmayayım...

okuduğun gibi canım, genelde memnunuz, 20 mllik şişeler var deneme amaçlı olumunekankayizsmile

cenebaz ,bak artık kırmızıyım :jeyyar:

ooy hayırlı olsun aklinialirimsmile
numune çekilişi olursa bekleriz aklinialirimsmile

inşallah canım olumunekankayizsmile düzenli kullanmaktan vazgeçme, mutlaka etkisini görürüz opuyorumnanaktan

kızlar durumlar ne azalma var mı,sonunda ne olacak tamamen bitecek mi bu sorun??

azalma var ama tamamen bitecek mi bilemeyiz tabi, 10 seansı tamamlayan arkadaşımız bazı bölgelerde daha etkili bazı bölgelerde daha az etkili olduğunu söyledi :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…