- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.541
ay ilacın adını özelden yazar mısın bana
benm normalde yüzümde sivilce yok ama bikinide çıkıo her agdadan sonra mutlaka iki yada üç tane çıkıo hiç boş kalmıo orasııı
kızlar selam..sayfalar almış basını gitmiş..
okuyamadım vala
ben aldım epilexir ama daha kapağını bile açmadım.
deneyenler bir zahmet deyiversin bana var mı bir etki ?
değişim ?
azalma?
kusura bakmayın konu dışına çıktı biraz ama yaptığım hatayı düzeltme ihtiyacı hissettim hiç birinize zarar gelmesin hele hele benim yüzümden aslaaaa
gelelim epiyeee eyvahedigeldismile 3 gün sonra ilk seansımı yapıcam ama dayanamayıp açtım kokusu çok hoşuma gitti mentollü iç açıcı :kedi: tabi numune kullanmadığım için onun kokusundan bihaberim
ben çok inandım işe yarayacağına birazda psikoloji sokalım dimi araya aklinialirimsmile
ama bişey sorucam biz bu şişeyi nerde saklıcaz yahuu akannehir biraz sayfaları kurcaladımda göremedim eğer önceden sorulduysa kusura bakmayın ve bidaha yazın size zahmet opuyorumnanaktan
çenem bilgiler için sağol...
hafta içi bikini ve koltukaltı seanslarımı yapacağım ve gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...
berna'cım numuneler 15 ml'lik oluyo ve sadece forumdaki 2 grup var onlara dağıtılmış.sen elde edemiosun yani.ama 100 ml'lik almak istemiosan ilk etapta 20 ml'lik alabilirsin.fiyatı 40 lira.bende öyle yapıcam.
ben çok araştırdım ama şu olayı çözemedm
evet çok etkili falan hani onlara diyeceğim yok
kiminde ilk seanslarda etkisini gösterio kiminde daha geç onuda anladım
peki ilk 10 seans sonra 3 hafta zorunluluğu yok seans araları 3-5 ay yazıyo sitesinde ama ilerisi yok.yani ne kadar böyle devam edicek.kısacası tamamen bitiyomu.bütünüyle uygulanan bölge temizleniomu tüyden.ama 10 seansda ama 15 seansda o fark etmez.evet bu epilixir düzenli kullanımla en fazla şu kadar seansdan sonra biter denilebiliomu?arkadaşlarıma flan anlatıorum epilixiri alıcam flan diorum bitiomu ne kadar zaman sonra flan diolar ben kem küüm ediorum net bişe blmiorum çnkü.anlatabldmmi derdimi.yoksa ben etkisine inanıorum incelio azalıo ama tek soru işaretm bitiomu tamamen.btse 15 seansada razıyım vallahi
ya kızlar kullunan herkez memnunmu şimdi bundan. yanı kesin çözümmü bende almak istiyorum ama bunu 100ml lık değilde daha az olanı yokmu yanı denemek amaclı. çünkü 150tl veripte hiç sonuc alamamaktan korkuyorum. bir numune konusu var ama onu herkez temın edebılıomu. yardımcı olursanız sevınırım bilmiyorumkismile
cenebaz ,bak artık kırmızıyım :jeyyar:
selamlar ben de ikinci seansımı geçen hafta yaptm
şehir dışında olduğum için yazma fırsatı bulamadım
şimdilik bariz bir fark gördüğümü söyleyemem
umarım ilerleyen seanslarda etkisini fazlasıyla görürüz
kızlar durumlar ne azalma var mı,sonunda ne olacak tamamen bitecek mi bu sorun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?