- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.541
ay ilacın adını özelden yazar mısın bana
benm normalde yüzümde sivilce yok ama bikinide çıkıo her agdadan sonra mutlaka iki yada üç tane çıkıo hiç boş kalmıo orasııı
kusura bakma cnm açamadım bir kaç gün sayfalar almış başını gitmiş :kedi:
ilaca gelince aman haaa sakın haaa bilmiyorumkismile
ben çok çektim sivilce yüzünden asosyal biri haline gelmiştim,yani ergenlikte sivilcem hiç olmamıştı ama sonrasında hem derin hemde iz bırakan sivilcelerle tanıştım,normalde çok zayıf biriyim 170 boyum 51 kilom yani vücuttaki yağlardan diyecekler olabilir alakası yok,çok araştırdım çok çareler aradım dışardan kullanmadığım krem losyon maske bitkisel ilaç kalmadı ama nafile 10 yıla yakın bir süre çektim :çok üzgünüm: sonunda yine internette araştırmaya başladım ve sayesinde kk yı buldum olumunekankayizsmile
burda bahsedilen bir ilaç vardı tabikki ismini vermicem lmaz: sonra araştırmaya başladım oda ne :1shok: intahara kadar sürüklüyormuş,bir aynaya baktım bir etkilerine bide geçen zamana yapamadıklarıma,yüzüme kapatıcılar sürmeden rahat rahat dışarı çıkma şansı vericekti bana ve doktorumu buldum muayne etti evet artık ......lık olmuş dedi çaresiz kullandım yaşamadığım kalmadı vüzudumdaki bütün olan olmayan yağlar gitti bir deri bir kemik kaldım gözlerim kurudu dudaklarım dökülmekten kanamaktan bir hal oldu 6 ay çektim evet sonuç muhteşem ama inanın yüzümdeki sivilceler izler bırakmasaydı hala kullanmazdım diyorum
sakın siz siz olun sadece adet dönemlerinde çıkan 3-5 sivilce için kullanmaya kalkmayın
ettim bir laf ama sonra olabileceklerden korktum evet ilaç benim için dönüm noktasıydı ama o 6 ay inanılmaz kötüydü doktorunuza danışmadan uzman doktorunuza danışmadan sakın kullanmaya kalkamyın ne yazıkki parayı veren alıyor ama inanın psikolojiyi alt üst ediyor