- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.521
ben ilk olarak 20 ml'den almaya karar verdim.sadece k.altına kullansam kaç seans yeter kızlar?
[ı]kızlar selam.benim kafama takıldı.madem epilixir bu kadar etkili, neden bi çığır açmıyor?[/ı]
aaaaaa sen nasıl boyle bır soru sormussun kızarlar sonra sana tartısma baslatmayın dıye ben soru usrdum bu topıkte cok pısman ettıler aman dıkkat arkadasım sımdı yorum yazmaya bıle elım gıtmıyordu 2 aydır oyleece okuyorum senın yazını gorunce uyarım dedım
kızlar ben dün 20mllik epilixirimi aldım... yüzüme uyguladım...
yalnız numuneye göre yoğun bir mentol kokusu vardı... bir de numunede epilixiri sürdükten sonra cildimde bir kuruluk olmamıştı... hem cildim biraz gerildi hem de kıvamı biraz daha yoğun gibi geldi... numune sonrası ayrıca satın alıp deneyenler siz de böyle bir şey farkettiniz mi?
çenebazım acaba deniz hanım formülde değişiklik mi yaptı?
günaydın herkeze,
ben 2.seansımı 19.aralıkta yapmıştım şimdi tülerim uzadı sanki koltuk altımda biraz açılma var gibi bazı yerlerde sanki çıkmamış, 1 hafta daha bekleyip ağdamı yaptırcam,umarım yanılmlyorumdur.
kızlarr epim geldiiiiiiiiyarından sonra 4,seans yapılacak yerler bikini koltukaltı ve göbek
ewet kzlar bnde 20 ml den aldığım epil.i göbek ve tüm karın bölgemi ve göğüs uçalrımı epilatör ve eldivenle aldıktan sonra uyguladım ama tarih tutmadımsanırım 5 gün filan olucak ama ben bi hata etmişim 4 saate bir uygulamışım şimdi yorumları okurken farkettim 8 saate bir uygulanıyodu neyse 2. seans olucak inş.
Böcüşüm haklısın banada numune ile gelenin kokusu farklı gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?