Epilixir kullananların paylaşım alanı

ben çok az seans kullandım ama hala olduğu gibi duruyo hannatos.. her yerinize 5er seans gider bence. sıvı olduğu için çok harcanmıyo.

[ı]kızlar selam.benim kafama takıldı.madem epilixir bu kadar etkili, neden bi çığır açmıyor?[/ı]

aaaaaa sen nasıl boyle bır soru sormussun kızarlar sonra sana tartısma baslatmayın dıye ben soru usrdum bu topıkte cok pısman ettıler aman dıkkat arkadasım sımdı yorum yazmaya bıle elım gıtmıyordu 2 aydır oyleece okuyorum senın yazını gorunce uyarım dedım

daha yeteri kadar kişi tarafından denenmedi belki lakitom, bilmem ki fisfisfis
sen ne sormuştun cennetkokulum, ben hatırlayamadım da fisfisfis

gerçekten şaşırdım... en baştan beri bu topikte olan biri olarak hiç böyle bir şey dikkatimi çekmemişti...gerçekten ne sormuştun ve ne cevapalmıştın ki kafamçokkarıştı

kızlar ben dün 20mllik epilixirimi aldım... yüzüme uyguladım...

yalnız numuneye göre yoğun bir mentol kokusu vardı... bir de numunede epilixiri sürdükten sonra cildimde bir kuruluk olmamıştı... hem cildim biraz gerildi hem de kıvamı biraz daha yoğun gibi geldi... numune sonrası ayrıca satın alıp deneyenler siz de böyle bir şey farkettiniz mi?

çenebazım acaba deniz hanım formülde değişiklik mi yaptı?

günaydın herkeze,

ben 2.seansımı 19.aralıkta yapmıştım şimdi tülerim uzadı sanki koltuk altımda biraz açılma var gibi bazı yerlerde sanki çıkmamış, 1 hafta daha bekleyip ağdamı yaptırcam,umarım yanılmlyorumdur.

böcüm bilmem ki, ben de orjinal boyuttakini ilk kullandığımda kokusu daha yoğun gelmişti
sonra kendimce dedim ki heralde miktar fazla olduğundan koku da daha yoğun
azaldıkça farkediyorum ki koku da azalıyor
iyice çalkaladın mı böcüm kullanmadan önce
yine de sorarım deniz hanıma şekercim olumunekankayizsmile

ben de umarım yanılmıyorsundur canım olumunekankayizsmile
inşallah yarıyordur hihoyyyt

ewet kzlar bnde 20 ml den aldığım epil.i göbek ve tüm karın bölgemi ve göğüs uçalrımı epilatör ve eldivenle aldıktan sonra uyguladım ama tarih tutmadım sanırım 5 gün filan olucak ama ben bi hata etmişim 4 saate bir uygulamışım şimdi yorumları okurken farkettim 8 saate bir uygulanıyodu neyse 2. seans olucak inş.

kızlarr epim geldiiiiiiii yarından sonra 4,seans yapılacak yerler bikini koltukaltı ve göbek

hadi bakalım, kolay gelsin delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 olsun tatlım bişey olmaz, fazlası göz çıkarmaz kaydirigubbakcemile3

Böcüşüm haklısın banada numune ile gelenin kokusu farklı gibi geldi bana.

ayy bak sormayı unuttum bilmiyorumkismile

kızlar deniz hanımdan açıklamamız geldi delikafadulden

kimyasal koruyucu,stabilizator vs kullanmadigimiz icin kucuk partiler halinde uretiyoruz,cunki buyuk miktarda uretildiginde hem formulasyondan uzaklasma riski yuksek oluyor hem de dedigim gibi taze taze uretip olabildigince yeni tarihli urun sunmak en iyisi.her uretilen parti de koku kivam vs acisindan farkli oluyor,birbirini tutmasi imkansiz.sebebine gelince,kullandigimiz bitkilerin buyuk kismi yas bitki,yani kurutulmus degil taze halde olan formu.her yeni siparis ile farkli kurmadde oraninda bitki aliyoruz,bunda standardizasyon imkansiz..dusun ki bir parti icin 100 kilo elma aldin,buzhane maliydi,buna gore bir miktar suyu cekilmisti,bir baska parti icin 100 kilo elma aldin dalindan geldi suyu daha yogundu..iste her degisen parti icin gelen bitki farkli su oraninda oldugu icin kivam degisikligi cok normal,buna bagli olarak eklenen aromatik yaglar ya daha yogun yada daha zayif kaliyor.etkinlik acisindan en kucuk bir degisiklik olmaz,cunki muhim olan sabit formulasyonda kalmak,bu konuda hicbir degisiklik yapilmiyor...

neden çığır açmadığına gelince

tek sebebi orda olmayisim hem soyle de bir hedefim var.reklamla sansasyonla degil saglam ve guvenilir seylerle on plana cikmak istiyorum.bunun icin su an iki universitede paralel goturulecek klinik calisma hazirligindayiz,umarim alti aya kadar tamamlanmis olacak,iki ayakli ve en az 50 hastali bir calismadan cikacak sonuc sanirim cigir acacaktir :)

ben de bu reklam olayını ve neden diğer insanların epiliixiri duymadığını merak ediyodum iyi oldu öğrendiğim. bir de kızlar deniz hanım nerde yaşıyor ki burada olmadığımdan diye yazmış

yurtdışında yaşıyor iremcim, herşey bu yüzden zorlaşıyor, inşallah türkiyeye gelir de her istediği gerçekleşir hihoyyyt
lakitom afiyet olsun kuzuuum opuyorumnanaktan

kızlar selam..sayfalar almış basını gitmiş..
okuyamadım vala
ben aldım epilexir ama daha kapağını bile açmadım.
deneyenler bir zahmet deyiversin bana var mı bir etki ?
değişim ?
azalma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…