- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.581
Karamel siz urunu nerden aldiniz acaba? oda sicakliginda saklaniyor bildigim kadariyla. Kalorifere yada sobaya cok yakin durmamasi sartiyla ama.
Karamel siz urunu nerden aldiniz acaba? oda sicakliginda saklaniyor bildigim kadariyla. Kalorifere yada sobaya cok yakin durmamasi sartiyla ama.
sitesinden aldım cnm kapıda ödeme seçeneğiyle,saklama koşulları hakkında verdiğin bilgiyede tşk ederim
çenebazım sende sağol görmemiştim iyi oldu opuyorumnanaktan
benim evim kaloriferli ve inanılmaz sıcak oluyor balkona koysam sorun olurmu acaba diye geçirmiştim aklımdan ama havlu dolabıma araya bir yerlere sıkıştırdım,ne kadar olsa odadan daha serin olur diye karanlık diye umarım doğru yapmışımdır
ya bişey daha ben epilasyon yapıp ilk seansı bitireli bir hafta olucak yarın ama sanırım kırılan tüylerim olmuş bugün baya çıkamlar olmuş onlarıda alsam bu hafta içi bir seans daha yapsam diyorum zararı olurmu acaba CADIARZU
Benim kafam cok karisik yawPiyasadaki butun urunleri kullandim , buna da bu kadar para verdikten sonra fos cikarsa cok uzulurum. Ne yapayim bilemiyorum
Ben geldim çenemmmmmm :))
Benim numunem bitmişti malum geçen 4. seansımda.
Az önce sipariş verdim gelsin 5. seansıma tam gaz devam ediyorum..
Şu an göbeğim karnım, sırtım yarı yarıya tamamen azaldı.
Ve 4. seansımın üstünden tam 1 ay geçti :)
Gelişmelerle tekrar aranızda olacağım.
Beni izlemeye devam edin anacım :)
ya ben sipariş vericemde bide şunu soriimmde ona göre aliim yoksa braz daha bekleyip 100mllik alıcamda.
şimdik ben 20 ml'lik alsam 8-10 seans sadece koltukaltına yeter dediniz orası tmm.
peki 20 ml'lik alıp hem koltukaltına hemde göbeğime (parmaklar dahil el içimiz kadar olan bi bölgeye) kaç seans gider acep?
birde neyle alırsak alalım epilasyondan sonra suyla yıkamamız gerekiyomu?
öptüm siziii
Ben geldim çenemmmmmm :))
Benim numunem bitmişti malum geçen 4. seansımda.
Az önce sipariş verdim gelsin 5. seansıma tam gaz devam ediyorum..
Şu an göbeğim karnım, sırtım yarı yarıya tamamen azaldı.
Ve 4. seansımın üstünden tam 1 ay geçti :)
Gelişmelerle tekrar aranızda olacağım.
Beni izlemeye devam edin anacım :)
ya ben sipariş vericemde bide şunu soriimmde ona göre aliim yoksa braz daha bekleyip 100mllik alıcamda.
şimdik ben 20 ml'lik alsam 8-10 seans sadece koltukaltına yeter dediniz orası tmm.
peki 20 ml'lik alıp hem koltukaltına hemde göbeğime (parmaklar dahil el içimiz kadar olan bi bölgeye) kaç seans gider acep?
birde neyle alırsak alalım epilasyondan sonra suyla yıkamamız gerekiyomu?
öptüm siziii
valla ben hem göbeğe hem bikiniye hemde koltukaltına uyguladım 20milimlik epiyi.4 seans yeterli geldi tam 4 seans çıktı hemde bol bol uyguladım.yani 4 seans 2ay idare etti beni 20milimlik şişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?