Epilixir kullananların paylaşım alanı

Karamel siz urunu nerden aldiniz acaba? oda sicakliginda saklaniyor bildigim kadariyla. Kalorifere yada sobaya cok yakin durmamasi sartiyla ama.

sitesinden aldım cnm kapıda ödeme seçeneğiyle,saklama koşulları hakkında verdiğin bilgiyede tşk ederim
çenebazım sende sağol görmemiştim iyi oldu opuyorumnanaktan
benim evim kaloriferli ve inanılmaz sıcak oluyor balkona koysam sorun olurmu acaba diye geçirmiştim aklımdan ama havlu dolabıma araya bir yerlere sıkıştırdım,ne kadar olsa odadan daha serin olur diye karanlık diye umarım doğru yapmışımdır
ya bişey daha ben epilasyon yapıp ilk seansı bitireli bir hafta olucak yarın ama sanırım kırılan tüylerim olmuş bugün baya çıkamlar olmuş onlarıda alsam bu hafta içi bir seans daha yapsam diyorum zararı olurmu acaba CADIARZU

Benim kafam cok karisik yaw Piyasadaki butun urunleri kullandim , buna da bu kadar para verdikten sonra fos cikarsa cok uzulurum. Ne yapayim bilemiyorum

rica ederim canım, dolapta birşey olmaz, orda dursun...
epilasyon için de bence bekleme, çıktıysa al yine :1hug:

Benim kafam cok karisik yaw Piyasadaki butun urunleri kullandim , buna da bu kadar para verdikten sonra fos cikarsa cok uzulurum. Ne yapayim bilemiyorum

inşallah çıkmaz ama en azından geciktirme ve azaltma gibi etkilerini görürsün diye düşünüyorum...
umarım burda evet çok etkili dediğini de görürüz opuyorumnanaktan

Ayyy insallah etkili olsunda bunu soyemeke kalmayacak bangir bangir bagiracagim Cenebaz:) Bu aralar kullanicilarda suskun gibi. Biz onlardan daha sabirsiziz:)

arkadaşlar günaydın,
ben daha 3 seansımı uygulayamadım.biraz üşütmüşüm bu yüzden pelisilin iğne vuruluyorum.perşembe günü son iğnem var,cumartesi günüde bir aksilik çıkmazsa ağdamı olacağım.bu yüzden de yazamadım,ama ben şimdilik memnunum önümüzdeki seanslarda daha çok şey bekliyorum.

Ben geldim çenemmmmmm :))

Benim numunem bitmişti malum geçen 4. seansımda.
Az önce sipariş verdim gelsin 5. seansıma tam gaz devam ediyorum..

Şu an göbeğim karnım, sırtım yarı yarıya tamamen azaldı.
Ve 4. seansımın üstünden tam 1 ay geçti :)

Gelişmelerle tekrar aranızda olacağım.
Beni izlemeye devam edin anacım :)

ya ben sipariş vericemde bide şunu soriimmde ona göre aliim yoksa braz daha bekleyip 100mllik alıcamda.
şimdik ben 20 ml'lik alsam 8-10 seans sadece koltukaltına yeter dediniz orası tmm.
peki 20 ml'lik alıp hem koltukaltına hemde göbeğime (parmaklar dahil el içimiz kadar olan bi bölgeye) kaç seans gider acep?
birde neyle alırsak alalım epilasyondan sonra suyla yıkamamız gerekiyomu?
öptüm siziii

yaa süper göbeğin azalmışş hemde yarı yarıya maşllah diyelim
sordum ama sanada soriim canım benm koltukaltı+göbeğime ( hani bi çizgi iner ya göğüs altından işte o çizgi ve yanlarına kulanıcam sadece tüm göbek kısmına değil) kaç seans gider 20 ml'lik epi.

bence 5-6 seans gider...

epilasyon sonrası su değdirmeden epilixiri uygulaman gerek canım...o yüzden epilatör ya da eldiven kullanabilirsin... epilsayon öncesi sıcak su ile gözenekleri de açabilirsin...

ama sir ağda ya da ağda kullanırsan ağdanın kalıntıları gözenekleri tıkayacağı için su ile yıkaman gerekiyor...

valla ben hem göbeğe hem bikiniye hemde koltukaltına uyguladım 20milimlik epiyi.4 seans yeterli geldi tam 4 seans çıktı hemde bol bol uyguladım.yani 4 seans 2ay idare etti beni 20milimlik şişe

canım içim açılıyor senin haberlere hihoyyyt

evet kızların dediği gibi sana bağlı olarak 4 veya 5 seans gider canım
epilasyondan önce gözenekleri açabilirsin ama sonra bir işlem uygulamıyorsun
çok elzem durumlarda yani ağdayla falan almak zorundaysan sıcak suyla iyice yıkayabilirsin ama asla yağ önerilmiyor olumunekankayizsmile

valla ben hem göbeğe hem bikiniye hemde koltukaltına uyguladım 20milimlik epiyi.4 seans yeterli geldi tam 4 seans çıktı hemde bol bol uyguladım.yani 4 seans 2ay idare etti beni 20milimlik şişe

ooo k.altı göbek bikini 4 seans süpermiş:) 3 hafta aralıklarlamı uyguladın canım sen.yoksa 2 ay demişsin yani 2 hafta aralıklarlamı uyguladın.bide etkisini gördnmü nasıl seyreldi incweldmi?

birkac kişi çıksa desekı: valla kızlarr şukadar süre kullandım şimdi bebek gibiyim tuy kıl klamadıı ohh beeee dünya varmışş. varımı yoğumu epilxire yatrcam paket paket alcam
ama sonucunu tam alan yokk yanı okudugum kadaryla en ileri düzeyy %50 azalma sanırım. bıde tabıı bıraktıktn sonrası varr boshayallersmile

bernacım daha yeteri kadar seans yapmadık ki, o yüzden öyle bir şey diyecek vakit geçmedi
bu yaza doğru sanırım artık herkes sonuçlarını alır opuyorumnanaktan
herşeyin bir süresi var yerimseniben

herkese selam
dün ağdamı yaptım güzelce dayanabileceğim sıcaklıkta yıkandım
sonrada epılıxırı mi sürdüm zemuszemus
bu 3. seansım oluyo

evet çenebaz sizde haklısınız ama emınım benm gibi sonucları beklıyen bır sürü kız var. bızm aılenn kıldan bası dertte herkez benden haber beklıo bende sızlerden beanyle iltişim kurdum onunda tamamlamasını beklıcem yada dayanamayıp alcam istisnasız hergun okuyorum yazdıklarınızı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…