- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.481
ya arkadaslar ben su 20 ml olandan almak ve denemek ıstıyrum once yuzumde.acaba kac kez kullanılabıır.cokmu az oluyor bu 20 ml lık olan.ben cene bolgesı ve boynumun bır kısmında kullanmayı ıstıyorum.
pekı bu bereketlı numunen 20 ml lıkmıydı kac kez kullandın tabı kullandıgın bolgeylede alakalı.sonucta ne oldu.azalma oldumu.oldukça sıvı bir ürün... o yüzden 4-5 seans kesin yeter ...
benim numunem oldukça bereketliydi daha yeni bitti kaç uygulamaya dayandı valla kaydirigubbakcemile3
pekı bu bereketlı numunen 20 ml lıkmıydı kac kez kullandın tabı kullandıgın bolgeylede alakalı.sonucta ne oldu.azalma oldumu.
günaydın herkese... güncelleme zamanım geldi... :)
*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...
5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta )
22 kasım - 6.seans
seans aralarımı 2 hafta yaptım... çıktıkça alıyorum... genel olarak kaş bölgemde azalma ve incelme var... yalnız benimcildim hassas ve problemlidir... yani roaccutane tedavisi görmüştüm daha önce... sivilceyeyatkın bir cilt yani... yüzümü alıp epilixir kullandığımda hep sivilceler çıkıyor...ama hali hazırda bir jel kullandığım için çok sorun değil...2 günde yok edebiliyorum... tüylerim giderse köklerinin oluşturduğu gözenekler de gidecek diye düşünüyorum... oyüzden kullanmaya devam edeceğim...
*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:
22 kasım - 4.seans
bu bölgede de artık çıktıkça alıyorum haftada 1 şeklinde...
** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim :dilcikar: açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet... bu arada numunemden sadece tek bir dudak üstü seansı kadar kaldı... senağlama
önümüzdeki günlerde 20ml sipariş edeceğim...Çenem senden yardım isterim gerekirse...
** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans
ben bu bölgede denemekten vazgeçtim kızlar... çünkü genel olarak üst bacağımdaki tüylerin çıkış zamanları çok değişti... sanırım epilatör ile aldığım için... ve anlayamıyorum nasıl etki ettiğini... :sm_confused:
ayak üstü için gerçekten etkili oldu... dün doğaçlama yapınca epilasyonu foto yine çekemedim... :kedi:
ayak üstünde hala çıkan bişey yok...
artık bıktım sizlerin işe yaradığına dair yazdığınız yazılarınızı okumaktanklava:
veee bende siparişimi verdim :1rolleyes:
tabi kocişi razı etmek çok kolay olmadıyani zararlıymış böyle şeyler falan klasik kociş muhabbeti işte
neyse bugün geldi siparişim ama malum günler yaklaştığı için bir hafta sonraya kaldı ilk seansım :hulya:
nası sabretcem bilmem akannehir
olsun aldım ya nasılsa benim artık zemuszemus
şimdi yanlışım varsa özellikle çenecim başta olmak üzere okuyup düzeltmenizi istiyorum tecrübeli parlakçıklarım
epilasyonumu eldiven yada epilasyon aletiyle yapıyorum zaten
ardından bişey değdirmeden epilixiri sürücem
ardından sekiz saat sonra ikinci defa sürücem sonra bir sekiz saat daha vee bitti ilk seansım
benim zaten sorunum öyle yüz çene göğüs falan değil okadar hassas bölgelerle sorunum yok bacak,bikini,koltukaltı,ve kollar için kullanıcam
100ml aldım
sizce ne kadar dayanır ve uygulamak kolaymı
:mymeka: offf ne çok şey sordum ben yaa
canım uygulama kısmı kesinlikle doğru... aynen yazdığın gibi... yalnız 24 saat boyunca su değdirmemeye dikkat et... eğer su ile temas ederse hemen epilixir tekrar sürebilirsin...
nemlendirici; koltuklatı roll-onları ; bebe yağları gibi kıl köklerini besleyebilecek ürünlerden de 1 hafta uzak duruyorsun...
kullanımı gayet kolay ... giden miktar için epilixirin sitesinde 100ml; yarım bacak ; bikini ve koltukatı için 8-10seans yeterli olur yazıyordu sanırım... buna göre bir fikrin olur sanırım...
yaa peki ben de sana sorayım nasıl satın aldın?
bende siteden baktımda soruma cevap bulamadım kızlar bankadan ödesek parayı sonraki aşama ne.bilgi formunda öyle dekontla ilgili bişede yok anlamadım yani.bankadan ödeyen varmı nasıl hallettniz_?
şuanda site açık olmadığı için aklımda kaldığı kadarıyla anlatıyorum
site açıldığında üst tarafta bayan epilixir şiparişi diye bir bölümü tıkladım seçenekler açıldı
kapıda ödeme kredi kartıyla ödeme ve banka ödemesi seçenekleri vardı ben kapıda ödemeyi seçtim ama o arada diğer seçenekleride inceledim gayet açıklayıcı idi
siteye girersen bence halledebilirsin
bütün sorularına cvp bulabilirsin
ayy bu arada kırmızı oldum ben deee :)))
ayyy buldum bulduuum... ben holyherbsten bakmıştım daha önce...
epilixir.comda varmış... şimdi sipariş veriyorum :)))
ayyy buldum bulduuum... ben holyherbsten bakmıştım daha önce...
epilixir.comda varmış... şimdi sipariş veriyorum :)))
ya arkadasım bılgılerın ıcın sagol bu sıtedekı tlf hıc cevap vermıyor ya,bıde sıtede vakıfabank ta ama odeme formundakı kısımda yok.offf ben nasıl odeyecem sımdı.
canım valla ben de şimdi çzödüğüm ve kredi kartı ile ödediğim için yardımcı olamayacağım... :kedi:
yanlışmı anladım ben CADIARZU
vakıfbank seçeneği yokmu ben gördüm ama :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?