- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.041
yeni numune grubunuz şimdiden hayırlı olsun
bana arkadaşlar kızacak belki ama bence numune dağıtımına artık gerek yok:)
çünki ilk numune gurup sayısı oldukça iyiydi yorumları görebilmek için
başka forumlardada numune dağıtımı yapılmıştı geçmişte
birinde bende çenemin görevini üstlenmiştim ,zor bir süreçti ,herkesle tek tek ilgilenip yorumlarını takip etmek sonra aldığın sorumluluğu grupça yerine getirebilmek gerçekten zahmetli bir süreçti
birde burdada olduğu gibi numune alıp bir daha gelmeyenler oldu
insan üzülüyor hal böyle olunca
ben numune alıp kullandığım günden beri hiçbir epilixir paylaşımından eksik kalmadım
kimi zaman epilixir satıcısı olmakla suçlandım fakat ben kendimi biliyordum beni tanıyanlarda beni biliyordu ,bazen gerildiysemde hiç bırakmadım yorum bırakmayı
çünki gerçekten kıllardan kurtulma adına ümitlendiğim sonrasındada etki görüp heyecanlandığım tek ürün olmuştu ve bu mutluluğu tüm ilgilenenlerle paylaşmak istedim hep.
kimine göre hiç birşey kimi içinse büyük psikolojik sorunlara yol açan bi durum istenmeyen kıllar
ki ben sağlık söz konusu olduğunda herşeyi didik didik araştıran biri olarak güvenmediğim emin olmadığım birşeyi asla paylaşmam,burdada az çok beni tanıyan olmuştur
güzel olan herşey paylaşıldıkça güzeldir ve doğru olana paylaştıkça yaklaşacağız.....
çenemi bu yönde iyi anlıyorum ,bencede vakit bulup düzenli periyotlarda kullanıp yorum bırakabilecek kişiler gruba katılmalı,onca insan büyük merakla sonuç yorumlarını bekliyor
hem epilixir yetkilisine ,hem grup temsilcisine hemde burayı takip eden katılımcılara haksızlık etmemek adına bu kurala uyulması gerektiği kanaatindeyim
her harfine katılıyorum canım, ben de objektif yazmaya çalışıyorum hep
olumsuz düşüncemiz veya yorumumuz varsa onu da yazıyoruz
ama şu anda yok, ne kadar etkili olduğunu da zamanla daha net göreceğiz diyoruz
ama numuneyi aldıktan sonra vakit ayırılamayacaksa burda ihtiyaç olan bu değil
burda ihtiyaç olan düzenli kullanıp kullanacak insanları gerçekten bilgilendirmek
o yüzden bir kriter belirlemek zorundayız
zaten dediğim gibi 3 kişi sürekli söylüyordu onlar başvurursa olacak
kalan 2 kişiyi de bir şekilde seçicez.
mesaj sayısına göre mi şettirsek acaba çenem :uhm:
yada en önce kk.ya kayıt olanları mı:sm_confused:
olabilir çilekcim, yarın ola hayır ola bakalım, belki de 5 kişi başvuracak, hiç düşünmeyeceğiz :))
o zaman yarın öğlen 3 gibi diyelim mi, çok sabah olmasın, çok akşam olmasın
saat 3te isteyen pro üyeler gelsin ve bu isteklerini dile getirsin...
:gitme:
ben de bazen bahsettiğin gibi düşünüyorum kendimi ; yani epilixirin reklamını yapıyormuşum gibi... ama dediğin gibi faydalıolan bir ürünü bu konuda sorun yaşayanlarla paylaşmak aslında amaç...
evet canım aynen öyle, ben kendimi denek olarak görüyorum sadece kaydirigubbakcemile3