• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

slm arkadaşlar epilixiri bu sitede gezerken gördüm ve dikkatimi çekti gerçekten etkilimi benimde tüy sorunum çok fazla kötükedihüso kullandım çok faydasını gördüm diyen varmı veya kullandıktan sonra tüylerim inceldi almama bile gerek kalmadı diyen varmı aranızda lütfen cvp verirseniz sevinirim sipariş vermeyi düşünüyorum....mafoldumbenkötükedihüso

canım ben de ilk deneme grubundayım... sanırımbaştan sona ouyamadın yazdıklarımızı... çoğumuz gelişmeleri yazıyoruz ve memnunuz... ben şunu net söyleyebilirim bikinibölgem için epilasyon sürem 35dk iken epilixir 2seans sonrası 25dk oldu... çıkmayan yerler ve incelen tüylerle epilasyon sürem kısaldı yani... bence deneyebilirsin... ben lazer epilsayon da denemiştim... lazer kadar hızlı sonuç alınamıyor belki ama şimdilik güzel gidiyor...

kızlar bu arada azcık çaktırayım, burayı takipte olun bugünlerde şutarafagitti
ama lütfen düzenli şekilde kullanıp yorum yazacağınıza güveniyorsanız takipte olun, 2. grupta da %50 fire vermeyelim yerimseniben

kuzum ne işler peşindesin bakıım... kaydirigubbakcemile3

ne peşindeyim söyleyim efem
yarın belirleyeceğimiz bir saatte 5 kişiden oluşan 2.grubumuzu oluşturalım

ilk koşulumuz pro üye olmak
ikinci ve en önemli koşulumuz düzenli kullanıp yorum yazabileceğine inanmak :) gerekirse referanslarınızı da yazın :)

bu topiğin ve bu grubun özündeki mantıktan uzaklaşmayalım,
burda hediye değil kullanıp yorum yazmak, insanları ürün hakkında bilgilendirmek ve doğru yönlendirmek için numune dağıtılıyor...
buna uygun olduğunu düşünen üyeler yarın çekilişimize katılsın ve sonrasında bana kesin adreslerini ulaştırsın.

adresle ilgili açıklamaları sonra yapıcam, adres sıkıntısı da yaşamayalım diye...

hihoyyythihoyyythihoyyyt
çenem süper bi haber bu ama niye 5 kişi :1shok:
beni yaz olur mu yrn yine de yazarım ben buraya vereliniortak

çileğim sizden gelen yoğun istek üzerine çarçabuk oluşturalım grubumuzu dedik
çok fazla kişi olmanın çok yararını göremedik malesef
30 kişi numuneyi aldı ama toplasan 10u düzenli yazıyordur, bu nedenle eledim eledim diyerek gerçekten yazacak üyelerden 5 kişi olması daha sağlıklı,
hem takibi kolay olacak...

çileğim sizden gelen yoğun istek üzerine çarçabuk oluşturalım grubumuzu dedik
çok fazla kişi olmanın çok yararını göremedik malesef
30 kişi numuneyi aldı ama toplasan 10u düzenli yazıyordur, bu nedenle eledim eledim diyerek gerçekten yazacak üyelerden 5 kişi olması daha sağlıklı,
hem takibi kolay olacak...

haklısın o zaman çenem.kaydirigubbakcemile5

son mesajlarda bir sitem okdum.
kendi adıma cevap vereyim.
malum ben de nu mune alanlardanım.
ama nedense hergün bu başlığa bir şeyler yazma ihtiyacı hissetmiyorum.
hem ne yazıcam ki :uhm:
sadece seansları uyguladıça gelip durumu rapor ediyorum,ve yeterli olduğunu düşünüyorum.
değil mi:uhm:

neyse..

ben bugün koltukaltıma 3. seansımı uyguladım.
epilatörle alıyorum.
aslında 3 hafta önce 3. seansı uygulamıştım ama,
8 saat aralıklarla diğer seansları uygulamayı unuttum.
bir de bu yetmemiş gibi,
aynı gün unutup bir de güzel duşumu aldım-tatlicadiarzu-
o yüzden o seans boşa gitti.

bendeki sonuçlara bakarsak,
kıl sayısında azalma yok gibi geliyor aban henüz ama tüyle inanılmaz inceldi.
devam ettik.e daha iyi neticeler alacağımı dşünüyorum.

sevgiler,saygılar,hörmetler :delphin:

ne peşindeyim söyleyim efem
yarın belirleyeceğimiz bir saatte 5 kişiden oluşan 2.grubumuzu oluşturalım

ilk koşulumuz pro üye olmak
ikinci ve en önemli koşulumuz düzenli kullanıp yorum yazabileceğine inanmak :) gerekirse referanslarınızı da yazın :)

bu topiğin ve bu grubun özündeki mantıktan uzaklaşmayalım,
burda hediye değil kullanıp yorum yazmak, insanları ürün hakkında bilgilendirmek ve doğru yönlendirmek için numune dağıtılıyor...
buna uygun olduğunu düşünen üyeler yarın çekilişimize katılsın ve sonrasında bana kesin adreslerini ulaştırsın.

adresle ilgili açıklamaları sonra yapıcam, adres sıkıntısı da yaşamayalım diye...

canım katılmak isteyenler sana özelden mi ulaşacak ?

yok bhkcım sen kara listede değilsin :1hug:
ben senin yorum yazdığını görüyorum, sitemim sana değil, inan hiç yazmayanlar var, sitemim onlara (sitem de demeyelim de dikkat ettiğim konu diyeyim)
yani bu grupta böyle bir şey olmaması için uğraşıyoruz diyeyim.

bu arada ben o küçük pamuk şekerini yerim opuyorumnanaktan :nazar:

benden de sevgiler, saygılar, hörmetler ve bilumum öpücükler küçük canavara :asigim:

canım katılmak isteyenler sana özelden mi ulaşacak ?

yok böcüm herkes burdan ben istiyorum der, zaten bunun için bekleyenleri ben biliyorum tek tek hepsini
hatta sırf bu yüzden pro üye olanları
sadece burdan değil bana özelden de sürekli soranları kaydirigubbakcemile3
büyük ihtimalle startı verdiğimizde başvuran ilk 5 pro üye dicez ama bu da haksızlık olabilir bilmiyorum nasıl bi seçim yapsak ???
belki de bütün başvuruları alıp en çok yazacağını düşündüklerimizi seçicez, bakalım artık...

yok böcüm herkes burdan ben istiyorum der, zaten bunun için bekleyenleri ben biliyorum tek tek hepsini
büyük ihtimalle startı verdiğimizde başvuran ilk 5 pro üye dicez ama bu da haksızlık olabilir bilmiyorum nasıl bi seçim yapsak ???
belki de bütün başvuruları alıp en çok yazacağını düşündüklerimizi seçicez, bakalım artık...

zor bir görev seni bekliyor sengözlerimebaksanab

yok bhkcım sen kara listede değilsin :1hug:
ben senin yorum yazdığını görüyorum, sitemim sana değil, inan hiç yazmayanlar var, sitemim onlara (sitem de demeyelim de dikkat ettiğim konu diyeyim)
yani bu grupta böyle bir şey olmaması için uğraşıyoruz diyeyim.

bu arada ben o küçük pamuk şekerini yerim opuyorumnanaktan :nazar:

benden de sevgiler, saygılar, hörmetler ve bilumum öpücükler küçük canavara :asigim:

ohh sevindim o zaman..
çünkü numuneyi aldım,
hakkını da vermek isterim.:hulya:

haydi o zaman,
yen, gruba şimdiden başarılar :jeyyar:

ayy ben yorum yazmıyorum ama sureklı okuyorum burayı,hatta abonelıklerımde bıle kayıtlı ..

insallah su ıkıncı grupta ben de olurum ,gercı pro uye degılım ,5 kısı hemen kapar numuneyı ,

bıze de gelır mı sıra bır gun kı
:delphin:

ohh sevindim o zaman..
çünkü numuneyi aldım,
hakkını da vermek isterim.:hulya:

haydi o zaman,
yen, gruba şimdiden başarılar :jeyyar:

iyi yolmalar diyelim onlara da :roflol:

kısmet yani kaydirigubbakcemile3

benim hala numunem bitmedi çenem yaaa... bitince nasıl alacağımı sana sorucam...

ne bereketli numuneymiş yahu, ben bir seansın bir vaktine 15 damla harcayınca bitti tabi hemen, ama şimdi istediğim gibi kullanıyorum :lepi:
bitince ben yardımcı olurum böcüğümmm :1hug:

ayy ben yorum yazmıyorum ama sureklı okuyorum burayı,hatta abonelıklerımde bıle kayıtlı ..

insallah su ıkıncı grupta ben de olurum ,gercı pro uye degılım ,5 kısı hemen kapar numuneyı ,

bıze de gelır mı sıra bır gun kı :delphin:

ya canım pro olsaydın katıl derdim ama :gitme:
tüh ya, sumakcım biliyorum sen hep takip de ediyosun... pro ol canım sen ya...

yeni numune grubunuz şimdiden hayırlı olsun
bana arkadaşlar kızacak belki ama bence numune dağıtımına artık gerek yok:)
çünki ilk numune gurup sayısı oldukça iyiydi yorumları görebilmek için
başka forumlardada numune dağıtımı yapılmıştı geçmişte
birinde bende çenemin görevini üstlenmiştim ,zor bir süreçti ,herkesle tek tek ilgilenip yorumlarını takip etmek sonra aldığın sorumluluğu grupça yerine getirebilmek gerçekten zahmetli bir süreçti
birde burdada olduğu gibi numune alıp bir daha gelmeyenler oldu
insan üzülüyor hal böyle olunca
ben numune alıp kullandığım günden beri hiçbir epilixir paylaşımından eksik kalmadım
kimi zaman epilixir satıcısı olmakla suçlandım fakat ben kendimi biliyordum beni tanıyanlarda beni biliyordu ,bazen gerildiysemde hiç bırakmadım yorum bırakmayı
çünki gerçekten kıllardan kurtulma adına ümitlendiğim sonrasındada etki görüp heyecanlandığım tek ürün olmuştu ve bu mutluluğu tüm ilgilenenlerle paylaşmak istedim hep.
kimine göre hiç birşey kimi içinse büyük psikolojik sorunlara yol açan bi durum istenmeyen kıllar
ki ben sağlık söz konusu olduğunda herşeyi didik didik araştıran biri olarak güvenmediğim emin olmadığım birşeyi asla paylaşmam,burdada az çok beni tanıyan olmuştur
güzel olan herşey paylaşıldıkça güzeldir ve doğru olana paylaştıkça yaklaşacağız.....
çenemi bu yönde iyi anlıyorum ,bencede vakit bulup düzenli periyotlarda kullanıp yorum bırakabilecek kişiler gruba katılmalı,onca insan büyük merakla sonuç yorumlarını bekliyor
hem epilixir yetkilisine ,hem grup temsilcisine hemde burayı takip eden katılımcılara haksızlık etmemek adına bu kurala uyulması gerektiği kanaatindeyim

mesaj sayısına göre mi şettirsek acaba çenem :uhm:
yada en önce kk.ya kayıt olanları mı:sm_confused:

yeni numune grubunuz şimdiden hayırlı olsun
bana arkadaşlar kızacak belki ama bence numune dağıtımına artık gerek yok:)
çünki ilk numune gurup sayısı oldukça iyiydi yorumları görebilmek için
başka forumlardada numune dağıtımı yapılmıştı geçmişte
birinde bende çenemin görevini üstlenmiştim ,zor bir süreçti ,herkesle tek tek ilgilenip yorumlarını takip etmek sonra aldığın sorumluluğu grupça yerine getirebilmek gerçekten zahmetli bir süreçti
birde burdada olduğu gibi numune alıp bir daha gelmeyenler oldu
insan üzülüyor hal böyle olunca
ben numune alıp kullandığım günden beri hiçbir epilixir paylaşımından eksik kalmadım
kimi zaman epilixir satıcısı olmakla suçlandım fakat ben kendimi biliyordum beni tanıyanlarda beni biliyordu ,bazen gerildiysemde hiç bırakmadım yorum bırakmayı
çünki gerçekten kıllardan kurtulma adına ümitlendiğim sonrasındada etki görüp heyecanlandığım tek ürün olmuştu ve bu mutluluğu tüm ilgilenenlerle paylaşmak istedim hep.
kimine göre hiç birşey kimi içinse büyük psikolojik sorunlara yol açan bi durum istenmeyen kıllar
ki ben sağlık söz konusu olduğunda herşeyi didik didik araştıran biri olarak güvenmediğim emin olmadığım birşeyi asla paylaşmam,burdada az çok beni tanıyan olmuştur
güzel olan herşey paylaşıldıkça güzeldir ve doğru olana paylaştıkça yaklaşacağız.....
çenemi bu yönde iyi anlıyorum ,bencede vakit bulup düzenli periyotlarda kullanıp yorum bırakabilecek kişiler gruba katılmalı,onca insan büyük merakla sonuç yorumlarını bekliyor
hem epilixir yetkilisine ,hem grup temsilcisine hemde burayı takip eden katılımcılara haksızlık etmemek adına bu kurala uyulması gerektiği kanaatindeyim

:gitme:

ben de bazen bahsettiğin gibi düşünüyorum kendimi ; yani epilixirin reklamını yapıyormuşum gibi... ama dediğin gibi faydalıolan bir ürünü bu konuda sorun yaşayanlarla paylaşmak aslında amaç...

Back