- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
Herkese merhaba 29 yasindayim ve 6 yasindan beri epilepsi hastasiyim. Senelerce cok farkli ilaclar kullandim ama ilaci kullaniyor olmam nöbeti engellemedi. Senede 1-2 hep nöbetim oldu önceleri tvden bayilirken sonradan uykuda nöbet gecirmeye basladim. Büyük nöbetler hem de. Ilac kullanmayi kendi istegimle tamamen birakmistim. Kullansam da kullanmasam da ayni sekilde nöbet geliyordu cünkü. Depakin chrono, trileptal, nimulettan ve adini hatirlamadigim ilaclardi. Evlendim. Bebek istedik ve hemen hamile kaldim bu arada ilac yoktu. Bebegin 11. haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Tam 1 sene sonra 2. defa hamile kaldim 7 haftalikken düsük oldu kesede bebek yoktu. Yine cok beklemek gerekecek hemen hamile kalamiyorum derken 4 ay sonra hic beklemezken hamile oldugumu ögrendim bu arada ilac yok ve nöbette yoktu. Subatta hamile kaldim ve bir nöbet gecirdim yine uykuda. O esnada hamilemiydim tam kestiremiyorum. Devamini yazicam lütfen okuyun telefondan yaziyorum ve hic kolay degilmis bilgisayara gecmem gerekli