Tatlım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi..
Detaylı USG ye girdim ben geçtiğimiz haftalarda ama yazma fırsatı bulamadım
çok iyi geçti çok şükür.35 dak sürdü ve onca süre ağladım ben ne kadar korkup kasmışsam kendimi
İlk sorum damakta yarık var mı oldu,çünkü epilepsili gebelik dendiğinde ilk o geliyor akla,şu an için olumsuz hiçbirşey yok dedi maaşallah herşey iyiydi
İnşaallah sağlıkla sıhhatle eli ayağı düzgün alırım kucağıma kızımı..Araştırdım bayağı iyi bir petinatoloğa yaptırdım tetkiki de..İçim de rahatladı.Bol bol da izledim tabi sıpamı
Ben de gebelikten önceki 2 ay ve ilk 3 ay folik asit kullandım şimdi Elevit(içinde folik asit de var) Gynoferon Ostocare ve kendi ilacımı kullanıyorum.Cevizi ve C vitamini içeren gıdaları çok tüketiyorum.Zararlı hiçbirşey de tüketmiyorum hala(Ama canım kahve istemiyor değil hani
)
Senin de güzel haberlerini alacağız inşaallahhh,doğum şeklini konuştunuz mu bu arada canım?Nereye gidiyorsun?[/QUOTE
en önce maşallah diyeyim kızına sinemsu
uzun bi süredir yazmamışım.bu arada daha doğum şeklini falan konuşmadık canım.detaylı usgdede çok şükür bişey çıkmadı
aynen bende hemen yarık damak dudak var mı diye sordum. endişe ediyordum drum şuan için bişey görünmüyor dedi.ben folik asite hala devam ediyorum.demir ve vitaminde alıyorum extradan.drun sizinle nasıl konuştuğu çok önemli ve pozitif düşünmek.. çok şükür şuan için bir problem görünmüyor diyor drum...Rabbim inş burda ki herkese bebeklerini sağsalim kucaklarına almayı nasip eder inş
bu arada bu gittiğimde doğum şeklini ve bebeğimi emzirip emziremeyeceğimi de soracağım. inş doğumdan sonrada güzel haberler yazarız sizlere arkadaşlar(sinemsu seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inş )....hayır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..