Merhabalar benim nobetlerim hem gece hem gunduz oluyodu nobetlerim bilic kaybi olsugum yerde oylece donuyodum anlamsiz bi kac kelime soyluyormusum gece olsugumda sicramalar yine bilincsiz el ve bacak hareketleri oluyodu kendime geldigimde basim kendime fazla agir geliyodu kafami bile kaldiramiyordum her gittigim hastane eeg cekti ama ilk baslarda eegde bisey gozukmuyodu daha sonralari gorebilmeye basladi beyin tomografide temizdi cok hastaneye kaldirilip serum yedim her gittigim hastane depakini devam ettirdi taki bi hastanedeki dr ye bu ilac cok fazla unutkanlik yapiyo ve nobetlerim devam ediyo dedigimde bana epixxi verdi gece nobetlerim bitti fakat gunuz olanlari devam ediyordu nobet gecirdikce dozu arttirildi ama yine azda olsa oluyodu arada saolsun yine o drye devam ettim cunku gece nobetlerim gecmisti drye gebe olmak istedigimi soyledim bana lamiktal 50 ml verdi ve 3 ay olsu hic nobetim yok o gunden beri epixcide azaltiyoruz yavas yavas Allah bin kere razi olsun ondan bizim yani epilepsi olanlar yasayan bilir derler ya en iyi bizler anlariz birbirimizi korkmayın demesi kolay piskolojisi cok kotu bu arada 15 senedir ben bu rahatsizlikla yasiyorum ama kurtuldum sanirim Rabbim herkeze sifa versin sormak istediginiz bisey varsa sorun yardimci olabilirsem ne mutlu bana iyi gunler