Uykunuzdan veya bir anlık daldığınızda aniden uyandırıldığınızda titreme oluyor mu?
uykunun en tatlı yerinde uyandırıldığımda bende sinirlenirim. Normal geldi bana. Önceden bu kadar sinirli değildiniz çünkü 2 küçük çocuğun sorumluluğu yoktu üzerinizde. Bir de yaşları yakın sanırım kim bilir ne kadar zamandır rahat bi uyku çekemediniz ondandır. Üzülmeyin biz de insanız anne olunca melek olmuyoruz yorulabiliyoruz.
Bende de var evet ama ben tedaviye gitmiyorum.Bak bunuda soracaktim unuttum..evet uykumu alamadan uyandigimda titriyorum bazen hemen geciyor bazende şiddetli oluyor cok sarsılıyorum..sizde mi hastasiniz merak ettim..
Senin bebeler kaç yaşında bilmiyorum ama benim koca bebem 3 buçuk yaşında. Dün gece 3 de uyandı önce süt istedi, sonra polis arabasını istedi, sonra pışpışla dedi, sonra itfaiyeyi anlat bana dedi dedi de dedi.Bugun arkadasima diyorum ki acaba ne zaman deliksiz uyku cekebilecez
Senin bebeler kaç yaşında bilmiyorum ama benim koca bebem 3 buçuk yaşında. Dün gece 3 de uyandı önce süt istedi, sonra polis arabasını istedi, sonra pışpışla dedi, sonra itfaiyeyi anlat bana dedi dedi de dedi.haliyle sinirlendim. Bebekken emzirirken uyanmak daha kolay geliyordu, sonuçta ihtiyaç. Umarım sizin uykusuz geceler bu kadar uzun sürmez. :))
Bende de var evet ama ben tedaviye gitmiyorum.
Benimle aynı şiddette bir arkadaşımda vardı epilepsi ilacı kullanmaya başladıktan sonra bayılmaları ve titremeleri şiddetlendi ( tedavi sonrası )
Titreme anında cümle kuramıyorum, söylemek istediklerim ağzımdan çıkmıyor ve aşırı sinirli oluyorum. Eşim sağolsun o an idare ediyor her konuda ben sakinleşiyorum yatakta.
5 -6 senedir var ve kafam aşırı yoğun olduğu bir dönemde tamamen durdu. Sonra zihnen ne zaman o olay hafifledi bu tekrar başladı.
Demek ki dedim bu tamamen benim elimde. Kontrol şuan bende. İlerlerse o zaman başvurucam.
Benimki de sadece uyku anında titreme. İlerlerse tabi ki gidicem. Hacemat denedim ve çok iyi geldi tavsiye ederim.Senin yerinde olsam aksatmam ilac asla hastaligi fazlalastirmaz sadece baslangic asamasinda farklı tepkimeler olabilir vucut alisinca gecer ..ben cok doktor hastane ve il gezdim kesinlikle doktora git derim..bende 7 yıldır hastayim cok şükür sadece 5 6 kez bayilmisimdir coguda dogumdan sonraki kan kaybindan oldu ilk aylarda yani benim ataklarim titreme seklinde oluyor..
Allah bağışlasın maşallah. Normal yani gergin olman. Biri düzene girdi girmedi derken tekrar hamilelik tekrar yeni doğan bakımı. Üzülme geçecek bu günler. :))Benim biri iki bucuk yasinda digeri 6 aylik ikinci kazayla oldu ama cok şükür iyiki var prensesim
Allah bağışlasın maşallah. Normal yani gergin olman. Biri düzene girdi girmedi derken tekrar hamilelik tekrar yeni doğan bakımı. Üzülme geçecek bu günler. :))
Benimki de sadece uyku anında titreme. İlerlerse tabi ki gidicem. Hacemat denedim ve çok iyi geldi tavsiye ederim.
Birde bende de doğumdan sonra kaldı.
Sülük hiç denemedim, tiksinirim ve korkarım.Peki nereden hacemat oldunuz ben bir kere oldumda kafamdan yaptirmaya korktum..sülük yaptirmayi düşünüyorum..
Peki nereden hacemat oldunuz ben bir kere oldumda kafamdan yaptirmaya korktum..sülük yaptirmayi düşünüyorum..
Sülük hiç denemedim, tiksinirim ve korkarım.
Sırt ve kafa. İşin ehli bir doktor bulursanız farkına bile varmazsınız.
:) yalnız benim hayatımı olumsuz etkileyen bir durum olmadı ayda yılda gelen bir titreme için epilepsiyim demek sence de aşırı değil mi:)Ablacığım ne sülüğü ne hacematı allahaşkına yıl gelmiş 2018 e dayanmış. Doğru düzgün bir doktora gidin, ilacınızı tedavinizi düzgün olmaya bakın. Benim de babamda çıktı epilepsi 50 yaşından sonra ve çok şiddetli bir atak geçirdi ve tamamen şans eseri olarak hastanede oldu. Hemen müdahale edildi. Araba kullanırken olabilirdi, merdiven çıkar inerken olabilirdi... çoluk çocuk sahibi insanlarsınız, artık vebal sadece kendi canınız da değil yani.