- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 28
Ablacığım ne sülüğü ne hacematı allahaşkına yıl gelmiş 2018 e dayanmış. Doğru düzgün bir doktora gidin, ilacınızı tedavinizi düzgün olmaya bakın. Benim de babamda çıktı epilepsi 50 yaşından sonra ve çok şiddetli bir atak geçirdi ve tamamen şans eseri olarak hastanede oldu. Hemen müdahale edildi. Araba kullanırken olabilirdi, merdiven çıkar inerken olabilirdi... çoluk çocuk sahibi insanlarsınız, artık vebal sadece kendi canınız da değil yani.
Ben zaten ilac kullaniyorum..hacemat ve sülûk de tedavi yöntemidir koca kari ilaci degil..doktorlar bile yapiyor ve tavsiye ediyor..1400 sene once efendimiz de hacemat yaptirmis ve faydali oldugunu söylemiş biz bunun bilincine daha yeni yeni variyoruz..sunnet olan seylerin hepsi sagliga yararli..teee o zamandan söylemiş, mesela efendimiz yemeğe tuzla baslayip tuzla bitirmemizi istermis cunku bu yemek borusundaki butun mikrobu kiriyor daha yeni mesela tip dünyası bunu kesfetti..sonra bebek 7 günlükken sacinin kesilmesi bebege göz sagligindan tutunda ne faydalari var ve yurt dışındaki doktorlar öneriyorlar 7.gununde sac kesimini vs vs cok uzattım
Yani kisacasi sünnet olduğu icin doktorlarda önerdiği için bir tedavi seklidir.