Anne.

Yorum yazmadan duramadım annenizin alt katına ben yerleşeceğim diyip hemen yeni bakıcı bulun. Orta yaşlı. Kadını da sepetleyin. Baba ağzını açacak olsa bana bak sen bşr şeyler mi karıştırıyorsun? Sana hakkımı helal etmem, böyle bir şeye de izin vermem dersiniz. Siz taşınmak istemiyorsanız da teyzeleri yerleştirin. Eve kamera vs yerleştirin baba gününü görsün. Hiç geri adım atmayın. Babanız ne yazık ki niyeti bozmuş ve terbiyesizlikle bunu kabul ettirmeye çalışıyor. Anneniz umarım bir an önce iyileşir. Anneye moral verin. Onun kendisi inanmalı ve kendini kapatmamalı. Genç yaşı, daha da düzelir ancak kendisi de bunu istemeli ve inanmalı, hırs yapmalı

Çok üzüldüm annenize. Kadın adamın çocuklarına bakmış yıllarca. Adam sizle kavga edince annenizi boşamakla tehdit ediyor. 4 ay bakmak zor gelmiş bi de bakıcıya sarkıyor... :sinirli:Onun bakmasından hayır mı gelir alın siz yanınıza. Başka bir bakıcı tutarsınız diğerleride maddi anlamda destek olur artık. Eşten yana çok şanslıymışsınız bu arada Allah ayırmasın. :KK200:

İyi ya da kötü bakıyor olsun fark etmez, annenize bakan kadın hakkında böyle söylemenizi hiç hoş karşılamadım. Lütfen yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyi arkasından söylemeyin. Yaşlı bakımı zordur, yatalak yaşlı bakımı ise daha zordur. Biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıp güzelce konuşabilirsiniz, beklentilerinizi söyleyebilirsiniz. Olmuyorsa da yolları ayırırsınız, bu kadar basit.
E babasına asilıyor niye söylemesin ki .sizde kadınlari yerli yersiz korumayı bırakın artık suçu varsa vardır kayıtsız kalamazsiniz

E babasına asilıyor niye söylemesin ki .sizde kadınlari yerli yersiz korumayı bırakın artık suçu varsa vardır kayıtsız kalamazsiniz

Gözüyle görmüş mü? Beraber yakalamış mı? Samimi konuşmalar olmuş mu?? Yazdıklarından kadının sadece adamı kullandığı anlaşılıyor. O kadar.

yerli yersiz koruma değil hanımefendi. Kİm olursa olsun böyle konuşulmamalı. Burası bir platform, bazı kuralları var.

Merhabalar herkese..biraz icimi dökmeye biraz farkli dusunceye,bildiklerinize,duyduklarinizi dinlemeye ihtiyacim var kizlar..

Annem hamileligimin 8.ayinda felc gecirdi ve suan yuruyemiyor konusamiyor.ilk donemler hayli zordu bagirmalar tuvalet ihtiyacini karsilayamamalar vs..bu surecte evli olmayan iki teyzem bakimi ustlendi Allah razi olsun.ben ayri sehirdeyim ve annemde baska kardesim yok..anneler ayri bir ablam var.
Dogumu yaptim daha sonra bir bakici ayarlayarak annemi baba evine yerlestirdik.bakici 9da geliyor 6da gidiyor ve 6dan sonra babam ilgileniyordu kadinda allah icin cok iyidi icimiz rahatti derken bu gelisimde babamin asiri toleransli davrandigini farkettim soyleki kadin izin gununde bir yere gidecekse dahii babam sofor gibi birakiyor..hastaneye gidiyor.en zoruma gidende cocugumun mamasi bitti dedim aliriz deyip gecistirilirken kadin ilacim bitti dediginde babamin gidip ilacini almasiydi..dedikodu yapiyor teyzemlere soylenme luksu var.vee son olarak gece 11de facebook msjni gorunce bende sarteller atti..baya sinirliydim o gun kadin anlamis olacakki neyin var senin bise varsa soyle gibi tepeden konustu bende sen neden ustune aliniyorsun diyerek sesimi yukselttim evden ciktim cocukla..son gunde yine annemin kanamasi oldu soylersin ona dememle babamin bana bagirmalari basladi..10 gundur buradayim evden cikmiyorum babam sıksık annemo birakip cikiyor cocuk bir yanda annem bir yanda bakiyorum sesim cikmiyor buna ragmen babam bana sana küs ölecegim dedi..neden baba bebekle anneme bakamadigim icinmo boylemi dusunuyodun beni dedim.basladi ben bittim tukendim demeye..sonrasi o bana soyledi ben ona..o bana evladim degilsin mezarima gomulme dedi ben ona sen babamisin sana kim bakacak gibi cok agir kelimeler kullandik..annemi ertesi gun bosayacagini soyledi..bende bu esnada toparladim esyalari anneminkileride ve teyzem geldi..ortalik sakinlesti yatisti ben sarildim ozur diledim agir konustm ama iyi degilim bende sende degilsin dedim..bu arada babam surekli bi senmi cocuk buyuttun herkes buyutuyo al anneni bak gibi sinirle bi cok sozde daha oncesinde soylemisti..

Esim her zaman annemizi alalim bakariz biz genciz dedi ve suan cok kararli ama kendimde o cesareti bulamiyorum cocugumu yalniz 11 aylik yaptim ama neler yasadgimi bir ben biliyorum yani herkes bir sinavdan gecti.evliligimiz cocukla bambaska hal aldi birde annemle ne hale geliriz bilemesemde esim yalvariyor suan ben insanligimi kaybetmedim henuz annenin orada morali bozuk alalim iyi olacak ben bakacam goreceksin diyor bi bakici ayarlicz gunduz diyor..bende annem babamin yetim cocuklarini buyutrugu ve yillardir hakki oldugu icin biraz babamda hakkini odesin modunda oldugumdan tukurdugumu yalamis modundayim suan..ama beni reddetmesini ve sonrasinda bise yok gibi konusmasinida unitmayacagm o da kirgin olecekmis zaten :) suan ne yone gitmem gerektigini bilmiyorum baba kapisini kapatmak istemem esim ben bayramda o adamin yuzuni gormem diyor.gece yarisi benim evladimi kapiya koydu diyor.simdi bir olayda oradan cikmasin diye esime yinede benim icin gel diyecegim ama eninde sonunda annemi alacagim..vee son olarak
Emboli atali tam 1 yil oldu.teyzemlerde bi ayagina basarken suan basamiyor ve epilepsi seyretti bu ilactanmi iyilesme surecimi bilmiyorum surekli uyuyor..kadin inanin hicbir sey yapmiyor ama babama kalsa anneme kimseler bakmazmis :) laf soyleedim diye evlatlikten redddilme boyutuna geldim duzenini bozmus oldum vs vs..
Yanii bu durumda olup sagligina kavusan var mi? Kac sene surer ? Biz Ankarada yasiyoruz varmi bildginiz yerler doktorlar ?
Fizik tedavi devlet suan vermiyor bir yarar saglamadi diyerek onuda ozel almak gerrkiyor annemde ellettirmiyor bile buraya geldikten sonra iyice yatar vaziyette...
Okuyan varsa kocaman sarildim 😊
O kadına bence bi haddini bildirin bu neymiş babanızda çanak tutuyo resmen.. Allah şifa versin inşAllah umarım en kısa zamanda iyileşme sağlar. Anneniz

Gözüyle görmüş mü? Beraber yakalamış mı? Samimi konuşmalar olmuş mu?? Yazdıklarından kadının sadece adamı kullandığı anlaşılıyor. O kadar.

yerli yersiz koruma değil hanımefendi. Kİm olursa olsun böyle konuşulmamalı. Burası bir platform, bazı kuralları var.
Kimse is verenine gece 12de mesengerdan msj yazamaz :) sahsi isi icin izin gununde sorumlu oldugu kadini baskasina biraktirip saatlerce baska sehire tasittiramaz daha ne olsun ! Kadin icin resmen aradgi kapi..esi yok.alt kat bos yerlescek iste..bana karsida doldurmuski babam boyle hirsli.anlamamak icin aptal olmak lazim..

Çok üzüldüm annenize. Kadın adamın çocuklarına bakmış yıllarca. Adam sizle kavga edince annenizi boşamakla tehdit ediyor. 4 ay bakmak zor gelmiş bi de bakıcıya sarkıyor... :sinirli:Onun bakmasından hayır mı gelir alın siz yanınıza. Başka bir bakıcı tutarsınız diğerleride maddi anlamda destek olur artık. Eşten yana çok şanslıymışsınız bu arada Allah ayırmasın. :KK200:
Cok sagolun teyzelerle karar aldik bir sure teyzem alacak o yorulunca ben alacagim gunduzlu bi bakici tutariz gul gibi bakarim anneme..simdi zor gorunuyot belki ama baktikca zevk aldim 10gun ve eminim ruhen iyi hissedecegim bedenen yorulsamda

Ay bir de beni sikayet etmissiniz siz kadinlar her yerde kadinin dusmanisiniz soyle bi konuda bile polemik yaratmissiniz :)))) kadin bakiyor demissiniz bir d vit.bile vermeyi beceremeyip kadinin basan ayagani suan basamaz hale getirmis ne bakmasi ya ? Biz3 guler yuz ama arkada neler donuyor belli degil

Anneniz sizi kimselere bırakmaz bakardı.İnanin babam yoğun bakımda kafasından aşağısı felç oldu Allah a sadece nefes alsın ama benle kalsin diye secdeler ettim nasip olmadı 😔 Bakıcıya yürüyor babaniz.Sizi anlıyorum birazda annemin emeklerine karşılık versin diyorsunuz da vefa kalpten gelir.Yoksa yoktur annenizi alın yanınıza varsa tedavisi arayın baktırın.Allah yardımcınız olsun
Cok dogru soyluyorsunuz..son gun gelirken bile teyzen ne zaman gelecekmis alsinlar cok memnun ve mutlu olurum dedikten sonra anladimki bu adamdan hayir gelmez birde bana ankarada apartmanda olmaz sen bakamazsin diyor...annemin kocasi teyzemlermiydi sorumluluk teyzeminmidir allah askina ? Bunlarin uzerine zaten artik eminim..alacagim annemi..bende huzurlu olurum hic olmazsa..

Babanıza ve bakıcı kadına inat ettiğinizden dolayı annenizi orda harcıyorsunuz resmen. Neymiş keyif yaparlarmis. Ne halleri varsa görsünler. Annenize yazık degil mi? Kendisini istemeyen, ona zorla bakan bir adam nasıl davranıyordur bir düşünsenize. Zorla insan mı baktırılır? İçten gelmesi gerekir bazı şeylerin. Eşiniz alalım ben bakarım dedigi halde almıyorsunuz. Yazık kadına. Ne eşten hayır var ne evlattan... ikisi arasında inat konusu olmuş kalmış canıyla mücadele veriyor..
Yalniz sunu gozden kacirmissiniz annem hala babamla kalmak istiyor o aksam esyalarini topladom beni kolumdan tutup oturttu..gotureyim seni diyorum istemiyor..teyzemdeyken surekli bagirir geceleri aglardi o da kocasini istiyor diyerek verdi babama ve bakici tutuldu..babami cok seviyor ne yazikki ama bu sekilde elbette birakmayacagiz..

Yalniz sunu gozden kacirmissiniz annem hala babamla kalmak istiyor o aksam esyalarini topladom beni kolumdan tutup oturttu..gotureyim seni diyorum istemiyor..teyzemdeyken surekli bagirir geceleri aglardi o da kocasini istiyor diyerek verdi babama ve bakici tutuldu..babami cok seviyor ne yazikki ama bu sekilde elbette birakmayacagiz..

Anneye açık açık anne bak daha çok gençsin ve imar edip hırs yapıp kendin kendine güvenip her gün bıkmadan usanmadan egzersizlerine bakmalısın, kendini motive etmelisin, üzmemelisin. Bak her şey yoluna girecek ve sen tekrar yürüyüp kollarını, bacaklarını istediğin gibi kullanabileceksin ve konuşabileceksin demeniz lazım. O kasar önemli ki, kendini bırakmaması ve buna inanması. İlk başta çok zor olacak ama bacaklarının güçlenmesi için havuza, fizik tedaviye götürmeniz lazım. Umarım hayırlısı ile bir iki yıla anneniz düzelir. Çok geçmiş olsun

Anneye açık açık anne bak daha çok gençsin ve imar edip hırs yapıp kendin kendine güvenip her gün bıkmadan usanmadan egzersizlerine bakmalısın, kendini motive etmelisin, üzmemelisin. Bak her şey yoluna girecek ve sen tekrar yürüyüp kollarını, bacaklarını istediğin gibi kullanabileceksin ve konuşabileceksin demeniz lazım. O kasar önemli ki, kendini bırakmaması ve buna inanması. İlk başta çok zor olacak ama bacaklarının güçlenmesi için havuza, fizik tedaviye götürmeniz lazım. Umarım hayırlısı ile bir iki yıla anneniz düzelir. Çok geçmiş olsun
Insallah tek dilegim bu..belki torunuda moral olur..bizden yana bu gordugu psikolojik siddeti gormeyecgi kesin..

Ay bir de beni sikayet etmissiniz siz kadinlar her yerde kadinin dusmanisiniz soyle bi konuda bile polemik yaratmissiniz :)))) kadin bakiyor demissiniz bir d vit.bile vermeyi beceremeyip kadinin basan ayagani suan basamaz hale getirmis ne bakmasi ya ? Biz3 guler yuz ama arkada neler donuyor belli degil

Şikayet ederim tabii ki. Burası bir platform ve belli kurallar var. Bu kurallara herkesin uyması gerek. Polemik yaratmak değil bu. Üzerine düşeni yapmak.

Tabii ki şikayet ettiğiniz konularda haklı olabilirsiniz, söylediğiniz konular da gerçekten rahatsız edici. Ona bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi ne olursa olsun hakaret etmeye hakkınız yok. Bu kadar şikayetçiyseniz kadını gönderirsiniz, başkasını getirirsiniz. Babanıza da güzel bir ayar verirsiniz. Siz annem onun evlatlarına baktı o da anneme baksın diye inat ederek zaten annenize zarar veriyorsunuz. Bunun için sadece kadınla adamı sUçlamayın yani.

Şikayet ederim tabii ki. Burası bir platform ve belli kurallar var. Bu kurallara herkesin uyması gerek. Polemik yaratmak değil bu. Üzerine düşeni yapmak.

Tabii ki şikayet ettiğiniz konularda haklı olabilirsiniz, söylediğiniz konular da gerçekten rahatsız edici. Ona bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi ne olursa olsun hakaret etmeye hakkınız yok. Bu kadar şikayetçiyseniz kadını gönderirsiniz, başkasını getirirsiniz. Babanıza da güzel bir ayar verirsiniz. Siz annem onun evlatlarına baktı o da anneme baksın diye inat ederek zaten annenize zarar veriyorsunuz. Bunun için sadece kadınla adamı sUçlamayın yani.
Kendine kalsa gönderecek. Babası bakıcı kadını tersledi.diye bir ton laf söylemiş.

Kendine kalsa gönderecek. Babası bakıcı kadını tersledi.diye bir ton laf söylemiş.

Babasını tanımadığım için de bir şey diyemiyorum tabii ki ama gerekirse babaya da rest çekilenilir diye düşünüyorum. Sonuçta kadına bakılmıyor bile, baba da üzerine düşeni yapmıyor yani. Kadına düzgün baksa, güzel ilgilense, ezdirmese ne yaparsa yapsın demek daha kolay olur. Ama bu durumda babaya da sert çıkmak gerekiyor bence.

Annenize geçmiş olsun

Okuma yazması var mı

Konuşamıyorsa yazsın mesela derdini anlatabilmek psikolojik olarak iyi gelir

Gece neden uyuyamıyor ağrısı vs mi var gece uyurum uyanamam korkusu mu var

Bence o ev bu ev vs öte hayat kalitesini artırıp yaşam enerjisini geri getirmek lazım

Fizik tedavi önemli şimdi yaz gerekirse tekerlekli sandalye ile güneş aldırmak önemli

Mesela diyorsunuz ya bebeği uyutuyorum bağırıyor ona koşuyorum vs bunlar neden oluyor bağırıp be anlatmak istiyor bunları aynı kişi bakınca öğrenir

Bilinci yerinde diyorsunuz mesela bebeği uyuyacaksınız ona söyleyin x uyusun geleceğim deyin ya da onun yanında uyutun

Ama okuma yazması varsa ve ellerinden birini dahi kullanıyorsa bir bilgisayar bir klavye edinin mutlaka

Babasını tanımadığım için de bir şey diyemiyorum tabii ki ama gerekirse babaya da rest çekilenilir diye düşünüyorum. Sonuçta kadına bakılmıyor bile, baba da üzerine düşeni yapmıyor yani. Kadına düzgün baksa, güzel ilgilense, ezdirmese ne yaparsa yapsın demek daha kolay olur. Ama bu durumda babaya da sert çıkmak gerekiyor bence.
Babasına sert çıkmadan mezarıma gelme gibilerinden konuşmuş. Anında geçmişi serip bel altı vuruyor. Sert çıkılacak gibi bir hal yok. Sanırım silinmeden çözülmez ya da benim çözümüm kesin oluyo bilemedim.

X