EPİLASYON

Minnosprenses

Nirvana
Pro Üye
18 Kasım 2020
20.722
49.843
548
HANIMLAR , EPİLASYONA GİDİYORUM 3 AY OLDU ARKADAŞLARIM BEKAR OLDUĞUM İÇİN EVLENDİĞİMDE GİTMEMİ SÖYLÜYOR HORMONLAR DEĞİŞİYORMUŞ EN BAŞTAN GİTMEN GEREKİR DİYORLAR DOĞRU MU

Evlendiğinde hormonlar neden değişsin 18 den sonra lazer epilasyon yaptırabilirsiniz. Tüyşenme aşıır ise Öncesinde Dr a gidip hormon baktırın sorun varsa ilaç artı lazer daha iyi olur.

HANIMLAR , EPİLASYONA GİDİYORUM 3 AY OLDU ARKADAŞLARIM BEKAR OLDUĞUM İÇİN EVLENDİĞİMDE GİTMEMİ SÖYLÜYOR HORMONLAR DEĞİŞİYORMUŞ EN BAŞTAN GİTMEN GEREKİR DİYORLAR DOĞRU MU
Hamileliktem sonra evet hormonlar sebebi ile tekrar çok çıkmaya başladığını söylüyorlar ama ben bekarlığımdan beri gidiyorum lazerdeki rahatlık hiçbiieyde yokkk

Sanırım arkadaşlarınız hamilelik sürecinden sonra kıllarınızın tekrar çıkabileceğini söylüyor. Böyle bir ihtimal varmış fakat çok sık görülen bir durum değil diye biliyorum. Ben bu ihtimalleri hiç düşünmüyorum, çıkarsa çıksın o zaman çaresine bakarız Lazere devam edin bence

bende böyle düşünüyorum onlarda sanki kulaktan dolma konuşuyorlar gibime geliyor ben memnunum çalışıyorum ağdaya zamanım yok maalesef

Ya yok öyle birşey adam gibi bir yerde yaptır ve hormonlarda sorun olmadığına emin ol hiçbir şey olmaz. Herkes çok biliyor ya. Ben 6 7 sene önce yaptırdım sonra evlendim, sonra doğum yaptım hala yok. Genital bölge için bişey diyemem ama. Orası için tamamen bitti diyen hiç duymadım.

Teşekkür ediyorum benim hormonal sorunum da var ama hipo tiroidiyim

Hipotroidiyim ondan sanırım bu şekilde yorumluyorlar
Lazer epilasyon deri altına nüfus eden bir uygulama değildir.
Kıl köklerini hedef alır, daha ötesini değil.
Kıl kökü olmayan bir yere denk gelince makina atış bile yapmıyor.
Hamilelikte kullanılmamasının sebebi ise sadece önlem, zararlı vb hiçbir veri yok.
Dolayısıyla hormonlarla oynamıyor, arkadaşlarınız çok yanlış anlamış bu meseleyi.
Size de geçmiş olsun, evlenince hormon yine değişmez.
Lazer sonrası hamilelik döneminde tüylerin bir kısmının geri gelmesinden bahsediyorlarsa, doğrudur evet, ben de yaşadım.
Ama hala eskiye oranla sadece genital bölgede yüzde elli, el kol bacakta ise yüzde 10 geri gelen diyebilirim.

O hamilelikte ki hormon değişiminden oluyor. Evlenince değil. Hali hazırda hormon sorunu varsa zaten çok fayda etmez

Benimde yüksek tiroid sorunum vardı. Hipofiz bezimdeki adenomdan kaynaklı. Ona rağmen yaptırmıştım lazer. benim de tüy sorunum çene bölgemde oraya henüz bişey yaptırmadım cesaret edip.
Benimde çenemde var biraz ama bende yaptırmıyorum kuzenimde vardı o yaptırıyor memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…