- 18 Kasım 2020
- 20.722
- 49.843
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
Hamileliktem sonra evet hormonlar sebebi ile tekrar çok çıkmaya başladığını söylüyorlar ama ben bekarlığımdan beri gidiyorum lazerdeki rahatlık hiçbiieyde yokkkHANIMLAR , EPİLASYONA GİDİYORUM 3 AY OLDU ARKADAŞLARIM BEKAR OLDUĞUM İÇİN EVLENDİĞİMDE GİTMEMİ SÖYLÜYOR HORMONLAR DEĞİŞİYORMUŞ EN BAŞTAN GİTMEN GEREKİR DİYORLAR DOĞRU MU
bende böyle düşünüyorum onlarda sanki kulaktan dolma konuşuyorlar gibime geliyor ben memnunum çalışıyorum ağdaya zamanım yok maalesefSanırım arkadaşlarınız hamilelik sürecinden sonra kıllarınızın tekrar çıkabileceğini söylüyor. Böyle bir ihtimal varmış fakat çok sık görülen bir durum değil diye biliyorum. Ben bu ihtimalleri hiç düşünmüyorum, çıkarsa çıksın o zaman çaresine bakarızLazere devam edin bence
Teşekkür ediyorumYa yok öyle birşey adam gibi bir yerde yaptır ve hormonlarda sorun olmadığına emin ol hiçbir şey olmaz. Herkes çok biliyor ya. Ben 6 7 sene önce yaptırdım sonra evlendim, sonra doğum yaptım hala yok. Genital bölge için bişey diyemem ama. Orası için tamamen bitti diyen hiç duymadım.
Hipotroidiyim ondan sanırım bu şekilde yorumluyorlarArkadaşlarınız doktor mu?
Evlenince hangi hormon neden değişiyor, bir zahmet onu da açıklasınlar...
Lazer epilasyon deri altına nüfus eden bir uygulama değildir.Hipotroidiyim ondan sanırım bu şekilde yorumluyorlar
Benimde yüksek tiroid sorunum vardı. Hipofiz bezimdeki adenomdan kaynaklı. Ona rağmen yaptırmıştım lazer. benim de tüy sorunum çene bölgemde oraya henüz bişey yaptırmadım cesaret edip.Teşekkür ediyorumbenim hormonal sorunum da var ama hipo tiroidiyim
Benimde çenemde var biraz ama bende yaptırmıyorum kuzenimde vardı o yaptırıyor memnunBenimde yüksek tiroid sorunum vardı. Hipofiz bezimdeki adenomdan kaynaklı. Ona rağmen yaptırmıştım lazer. benim de tüy sorunum çene bölgemde oraya henüz bişey yaptırmadım cesaret edip.
Lazer mi iğneli mi yaptırıyor acaba? Kesin çözümün iğneli olduğunu biliyorum ama iyi yer bulmak sorun. Sonuçta yüz herkese emanet de edilmiyor.Benimde çenemde var biraz ama bende yaptırmıyorum kuzenimde vardı o yaptırıyor memnun
haklısınızLazer mi iğneli mi yaptırıyor acaba? Kesin çözümün iğneli olduğunu biliyorum ama iyi yer bulmak sorun. Sonuçta yüz herkese emanet de edilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?