- Konu Sahibi dilekdilek
-
Evet internet üzerinden aldım normalde mağazadan sormuştum 220 civari birşey demişlerdi geçenlerde de internetten bakıyım dedim gg'da 190 tl olmus bir de günlük indirim vardı 160 tl'ye aldım orjinalliğinden hiç şüphem yok garantili çünkü. üye değilsen üye ol en az %10 indirim veriyorlar olmadı günlük indirim oluyor bazen o şekilde ucuza alıyorsun.acıyı göze aldık artık=) hangisi acıtmıyor ki, katlanacaz artık..
160TL ye çok ucuz değil mi :44: tüm internet fiyatlarına baktım, 200 den aşağı yok..üstelik orjinal diyorsun..internet üzerinden mi aldın, linki var mı?
Evet internet üzerinden aldım normalde mağazadan sormuştum 220 civari birşey demişlerdi geçenlerde de internetten bakıyım dedim gg'da 190 tl olmus bir de günlük indirim vardı 160 tl'ye aldım orjinalliğinden hiç şüphem yok garantili çünkü. üye değilsen üye ol en az %10 indirim veriyorlar olmadı günlük indirim oluyor bazen o şekilde ucuza alıyorsun.
DÜZELTİYORUM: Benimki 7381miş
selam kızlar:))) braun un şarjlı epilatörü sadece şarjlı mı çalışıyor,yani kablolu kullanımı yok mu ,bir de şarjı nasıl iyi gidiyor mu ve ne kadar sürede şarj oluyor.Kullananlar bilgilendirebilir mi?
merhaba kızlar benimde epilatörümü yenileme vaktim geldi bütün mesajları okudum nerdeyse ama yine bi sonuca varamadım.internetten araştırdım braun almaya karar verdim silk epil-7 ye.ama 3 değişik modeli var 7891 7871 7681 ..hepsi buradadan baktım aralarındaki farkı çözemedim bi türlü.bilen varsa bilgilendirsin lütfen beni..
off çok kararsızım ben.braun silk epil 7 serisinin hepsi şarjlı mı kızlar? fişte de çalışanı yok mu ? şarjlı istemiyorum çünkü yarım saat veya 45 dk gittiğini duydum.yeterli bi süre değil benim için.
kızlar sizce epilatörde philipsmi yoksa braunmu iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?