- Konu Sahibi dilekdilek
ben de 13 yıldır epilatör kullanıyorum ve çok memnunum her an her durumda kısacık zamanda imdadıma yetişiyor. ağdadan farkı ve batık olması, ağdanın cilt üzerindeki ölü deriyi de kaldırması. yani vücut peelingi ya da kese yapanlarda ya da cilt yapısı nedeniyle ölü deri oluşumuna bağlı olarak kişiye bağlı sorunları olabiliyor bildiğim kadarıyla....
benim de ağda yaptığım zamanlar sivilceler, günlerce geçmeyen izlerim olurdu, epilatörle hiçbiri olmuyor o yüzden benim için en uygun yöntem kendisi
evet benim de braunum ışıklı, son aldığım yani, ve dediğin gibi çok işe yarıyor
bir sorum olacak, koltuk altında ve bikini bölgesinin kenar bölgelerinde hep kılları çıkış yönünün tersine şeklinde kullanıyorum. bikini bölgesinde alt taraflarda ya batık olursa yanlış yöne kullanırsam diye çekiniyorum, önerebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?:26:
canım,
ben de koltuk altını epilasyon aleti ile senin yaptığın gibi alıyorum..tersi yönüne alıyorsan batık olmaz bence..yani ben de olmadı..bikini bölgesi kenarlarını da öyle yapıyorum..özel yer için de ağdacıya gidiyorum,orayı hiç makine ile almadım...
braun ışıklı ve çok kullanışlı ve şimdiki philips de güzel :))