- Konu Sahibi dilekdilek
-
ben de 13 yıldır epilatör kullanıyorum ve çok memnunum her an her durumda kısacık zamanda imdadıma yetişiyor. ağdadan farkı ve batık olması, ağdanın cilt üzerindeki ölü deriyi de kaldırması. yani vücut peelingi ya da kese yapanlarda ya da cilt yapısı nedeniyle ölü deri oluşumuna bağlı olarak kişiye bağlı sorunları olabiliyor bildiğim kadarıyla....
benim de ağda yaptığım zamanlar sivilceler, günlerce geçmeyen izlerim olurdu, epilatörle hiçbiri olmuyor o yüzden benim için en uygun yöntem kendisi
evet benim de braunum ışıklı, son aldığım yani, ve dediğin gibi çok işe yarıyor
bir sorum olacak, koltuk altında ve bikini bölgesinin kenar bölgelerinde hep kılları çıkış yönünün tersine şeklinde kullanıyorum. bikini bölgesinde alt taraflarda ya batık olursa yanlış yöne kullanırsam diye çekiniyorum, önerebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?:26:
Aslında tüm epilasyon aletleri kıl dönmesi, batık yapıyor. Etkiyi azaltmak için hergün cilde nemlendirici krem sürmek biraz işe yarayabiliyor.
Braun almaya karar vermiştim ki yine kafam karıştı.Yeni bir şey daha çıkmış. Ben silk epil 7 alıcaktım,şimdi silk epil 7 çift etkili çıkmış. Her gün yeni bir şey çıkıyor ya
ya evet ben de bi niyet ettim ama karar veremiyorum bi türlü... o kadar para vericem bari ii olsun diyorum,ama yok kararsız kaldım. braun 7 den birini alacaktım bende,bi baktım çift etkilisi çıkmış.. nedir bu çift etki,kullanan var mı kızlaaaaaaarrr! acaba epilasyondan sonra bıçak sürülmesi jilet etkisiyle kalınlaştırma cabuk cıkarma filan yapar mı ki :26:
birde bu pürüzsüzleştirme ataçmanı ne oluyo :26:
celen benim de canım çok acıyor emla dediler aldım hiçbir işe yaramadı iğne batırıyorum hissetmiyorum uyusmus oluyor ama ağda ile çekiyorum canım cok yanıyor suda çalışan epilatör aldım onda da haliyle canım cok acıyor ağdacıya gitsem 2 saatte bitmiyor zavallı kız benden cok acı cekiyor alamadıgı için ne yapacağımı bilemedimArkadaşlar epilasyon aletini bikini bölgesinde kullanabiliyor muyuz? Benimki zor oluyor, ayrıca cok acıyor.
Candy ben de aldım 160 tl'ye aldım hem de. Sıfır ve orjinalelimden geldiğince sayfaları okumaya çalıştım...bende bi epilasyon aleti almak istiyorum, yeter artık yani:) gördüm ki çoğu kişi braun kullanıyor ve memnun kalmış..
araştırmalarım sonucunda Braun 7681WD Silk-epil 7 Şarjlı Epilatörün en çok tavsiye edilenin olduğunu gördüm..Kullanışlı gözüktüğü kadarıyla..biraz fiyatı fazla ama napalım..
internet üzerinde 230 TL civarında gözüküyor..acaba ben bunu mağazalardan alsam fiyat aynı olur mu..veya internet üzerinden istesem made in china gibi yazılarla karşılaşır mıyım dersiniz??o kadar parayı verip hayal kırıklığı yaşamayım istiyorum haklı olarak..
ne dersiniz?
Candy ben de aldım 160 tl'ye aldım hem de. Sıfır ve orjinalAma haliyle diğerleri gibi bu da acıtıyor. Koltukaltı ve bacaklarda kullanıyorum ama özel bölgeye değdiremiyorum bile. İndirimi görürsem sana mesaj gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?