- 14 Şubat 2015
- 487
- 469
- 53
- Konu Sahibi dilekdilek
-
Ablam 7 olanını kullanıyor ve üründen memnun fakat sadece şarjlı olarak kullanılması eksi yönü. 9 olanı bende kendim için araştırıyorum ama emin olamıyorum hangisi olsaKızlar bu konuyu canlandırsak mı biraz ?Epilasyon aleti alacağım çeyizim için yardımcı olur musunuz? Braun silk epil 5-7-9 arasında kaldım?
En az acıtan hangisi bilsekte onu alsak keşke
sarjlıların sarjı çabuk mu bitiyor acaba.9 çok hizli ayni zamanda cok da acıtıyor
sarjlıların sarjı çabuk mu bitiyor acaba.
Braun 9 aldım ben memnunum. Ama kişiden kişiye değişiyor memnun olmayan da varKizlaaaaarrrrr lutfen bi cevap yazinnnnn. Philips mi braun mu?? Hangisi daha iyi aliyor ve batik yapmiyor??
Bende braunu araştırıyordum aslında. 7 9 arasında kalmıştım. Bu gün internetde gezinirken philips satin perfecti gördüm. Ilgimi çekti, daha az acı verdiyini bile söyleyen olmuş. Kararsız kaldım.Bende philips ve braun silk epil 9 arasında kaldım..yardımcı olabilcek olan var mı?
İnternetteki yorumlarda philips için hiç iyi bişey okumadım braundan memnun herkes.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende braunu araştırıyordum aslında. 7 9 arasında kalmıştım. Bu gün internetde gezinirken philips satin perfecti gördüm. Ilgimi çekti, daha az acı verdiyini bile söyleyen olmuş. Kararsız kaldım.
Ben braun silk expert 300.000 atımlısını aldım henüz gelmedi yarın gelcek kullanınca memnun kalırsam yazarım mutlakaHerkes bişey diyor ama bende bilemedim
Kullanan birileri yorum yazsa keşke
Braun silk expert 300.000 atımlısını az önce denedim bacaklarıma sıfır acı resmen ilk korktum çok acıcak diye hiç acımadıBende philips ve braun silk epil 9 arasında kaldım..yardımcı olabilcek olan var mı?
İnternetteki yorumlarda philips için hiç iyi bişey okumadım braundan memnun herkes.
Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?