- Konu Sahibi dilekdilek
-
canım epilasyonda ya braun yada phlıps
al gerisi yalan derim yeni makinelrein hepis duşta kulalnılıyor
valla epilasyon yaptım daha beter oldu.boşuna
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben epilalatör aleti alcam ama benim kullandığım epilasyon aletlerinin çoğu bende kıl dönmesi yaptı benim istediğim bikini bölgemdede koltuk altımdada ve bacaklarımda da kullanabileceğim ve kıl dönmesi yapmayacak bir epilasyon makinesi olsun istiyorum.Ama bu konuda pek bilgim yok sizlerin kullandığı ve tavsiye edeceği bir makine var mı.Çünkü o kadar para verip bide kullanmazsam yazık olur.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..
arkadslar hic epilasyon aletini kollarinda deniyen oldumu merak ettim:):) sonuc nedir yani ogrenmk istedigim o
selam kızlar;braun silk epil epilasyon aletinin başlıklarından birtanesi bozuldu acaba bu başlıkların yenisi alınıyormu?nerde bulabilirim?yardımcı olursanız teşekkür ederim..
arkadaşlar
bende braun kullanıyorum en son aldığım 7681wd gayet güzel. birçok yerde 350 ve üzeri satılırken ben çok uygun fiyata buldum.230 tl. tavsiye ederim isteyen olursa aldığım yeri tarif edebilirim.adresi aşağıda mevcut.
Braun 7681WD Silk-epil 7 arjl Epilatr
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
Epilasyon aleti alıcam fakat philips ve braun arasında kaldım.Canımı acıtmasın yeter başka bişey istemiyorum.Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz?
Katılıyorum,Hep batık oldu. Kullanmaya hiç başlamayın bence. Hem de uygulaması uzun sürüyor. ben de çok övülen braunu attım bir kenara. En iyisi sir ağda.
Ben braun'un çok çıkan ürününü aldım. İlk defa epilasyon aleti kullanacağım için en iyisini alıyım dedim. Ama asla ağda gibi değil. Batık çok oluyor.
Bacak, kol altı, genital hep braun ile alıyorum. Fakat benim iki tane var. Birini sadece genitalde kullanıyorum.Çok memnunum.Özellikle yeni alacaklar için tavsiyem mutlaka ışıklı olanından alın.En minicikleri bile görüp aldığınızdan daha pürüzsüz oluyorsunuz ve tüyler daha uzun sürede çıkıyor.Ben önceden tüylerimi almak için gün ışığını kollardım.Hava biraz kapalı olsa epilasyon yapamazdım.Şimdi her an yapabiliyorum.
Ben braun'un çok çıkan ürününü aldım. İlk defa epilasyon aleti kullanacağım için en iyisini alıyım dedim. Ama asla ağda gibi değil. Batık çok oluyor.
valla sanırım cilt tipi ve tüy yapısı ile alakalı..
ben de hiç batık olmadı şimdiye kadar..ama ağda yaparken batık ve sivilve ve kaşıntı oluyordu..
ama epilasyon aleti ile hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım..eskidikçe yeniliyorum makinemi..çok memnunum valla
Bacak, kol altı, genital hep braun ile alıyorum. Fakat benim iki tane var. Birini sadece genitalde kullanıyorum.Çok memnunum.Özellikle yeni alacaklar için tavsiyem mutlaka ışıklı olanından alın.En minicikleri bile görüp aldığınızdan daha pürüzsüz oluyorsunuz ve tüyler daha uzun sürede çıkıyor.Ben önceden tüylerimi almak için gün ışığını kollardım.Hava biraz kapalı olsa epilasyon yapamazdım.Şimdi her an yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?