- Konu Sahibi dilekdilek
-
merhaba arkadaşlar.
şu makineden aldım. büyük olandan bahsediyorum. gerek aldığım yerde gerekse diğer başka her yerde şarjlı olduğu yazıyor zaten bunu bilerek almıştım. hatta adaptöre şarj aleti demişler. fakat bir türlü çalıştıramadım? bilen, kullanan var mıdır? kullanım kılavuzunda da herhangi bir bilgi yok.. sadece banyoda uzatma kablosu (!) olmadan kullanın demiş.
dün geldiğinden beri şarj ediyorum sözde ama fişsiz çalışmıyor. ben mi yanlış anladım acaba?
Eki Görüntüle 309578
merhaba arkadaşlar.
şu makineden aldım. büyük olandan bahsediyorum. gerek aldığım yerde gerekse diğer başka her yerde şarjlı olduğu yazıyor zaten bunu bilerek almıştım. hatta adaptöre şarj aleti demişler. fakat bir türlü çalıştıramadım? bilen, kullanan var mıdır? kullanım kılavuzunda da herhangi bir bilgi yok.. sadece banyoda uzatma kablosu (!) olmadan kullanın demiş.
dün geldiğinden beri şarj ediyorum sözde ama fişsiz çalışmıyor. ben mi yanlış anladım acaba?
Eki Görüntüle 309578
kızlar ben bugun yarın braun silk epil young beauty alıcam sitede araştırdığıma göre 125-150 arası peki nerde bulablirim ? kullanan var mı ?
ben braun silk epil 7681wd kullanıyorum oldukça memnunum seninki de benzer bişey gibi görünüyo bence al =) hepsiburada da genelde en ucuz oluyo.
cnm sen tüm vücudamı kullanıosun (genital koltukaltı bacak bıyık ?)
ben bugun aldım denicembayada pahalı yav 180 tl :) denedim hafiften fena yoluyo :)bakalım nolcek
arkadaşlar bende braun 5380 almayı düşünüyorum , bayağı araştırdım bugün detaylı bi şekilde , beni cezbeden özelliği şarjlı değil ama su altında kullanılabiliyormuş , şarjlı alamam işim yarım kalır diye bu modeli gözüme kestirdim .ama bazı arkadaşlar philips seramik başlıklı olduğundan daha az acı ve batık oluyor demiş kafam karıştı :26::26::26::18::18::18:
lütfen banada fikir verin braun mu philips mi ? almayı düşündüğüm model de şu ; Silk-épil 5 epilatör modelleri - Braun (5380)
Braun Silk-Epil 5 / 5380 Epilatör - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com fiyatı da uçuk değil hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?