• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

bir de hangi kıllara uyguladığımı anlamadığım için hergün yapmamda bi sakınca olur mu acaba?

toyeso bence cok uzun süre tutma cünkü bir süre sonra deri tahriş oluyor.. ayrıca her tüy için tek tek bakmana gerek yok canım yoksa gözlerin mahvolur. tüylerin hepsi acıyacak diye bir durum yok.. ben yüz bölgemde iyi randıman aldım ama neredeyse 3 aydır kullanıyorum.. koltuk altı ve genitalde cok görülür bir degişiklik yok.. ama ben evde olmama ragmen yalnız kalamadıgım için o böilgelere düzenli uygulayamıyorum, haftada 2 defa anca.. lala1 arkadasımız bayagı düzenli kullanıyor ve sonuclardan cok memnun.. size daha cok yardımcı olacaktır.. bu arada musique arkadasım nerdesin uzun zamandır yazmıyorsun.. senin durumlar ne alemde..

serap37 teşekkür ederim, sen ne kadar süre sonra faydasını görmeye başladın, ben bir gün sağ bacağıma bir gün sol bacağıma yapıyorum, tabi rastgele yapıyorum, sık yaparak daha çabuk sonuç alabilir miyim?

sanırım benim işim bayaa uzun sürecek gibi bende yeni başladım fakat bende hormon fazlalığıda var bu yüzden bayaa çekiyorum bu tüylerden erkek kılığına girsem nerdeyse anlaşılmayacak :)
ama arkadaşlar sürekli olarak dikkatimi çeken şey hepinizin nerdeyse düzenli kullanın uyarınız düzenli derken haftada ne kadar yapmalıyız ben geçen hafta başladım 2 seans uyguladım yeterli olurmu
zaten gelişmeleri siteye sürekli haber vereceğim şuan aranızda en umutsuz vaka benim galiba ben yapabilirsem herkeste başarılı olur

Selamlarr... Benim uygulamalar devam ediyor,hergünde sizleri takip ediyorum.. Diz altı bacak bugün tam 3ay oldu,gözle görülür incelme var,bölgesel azalmalar ise yawaş yawaş belirginleşiyor.. Hırs oldu ya uğraşıyorum cidden:)
koltuk altına başladım haftada yada 2 haftada 1 yapıodum artık haftada 3 kez yapmaya başladım,o zaman daha az acıo,amaaa hele biraz ara vereim nasıl acıo zıplıom olduğum yerde.. Allaha şükür hassas bi cildim olmasına rağmen azınlığın dediği gibi ne leke ne iz nede yanığım oluşuyor.. Bu durumdan memnunum.. şimdi bikini bölgesinede başlıcam.. inşallah kurtulurum:) Bacaklarımdaki gelişmeyi görmekm istiyorum.. Gerçi bacaklar 6 ayda bitio 3 ayda bu incelme ve bölgesel azalma oluosa bikini 3 ayda bitiomuş yani 1,5 ayda bu azalmayı görücem,bu beni daha çok (tabiricaizse)gaza getirecek dese yeridir:)
Yeni başlayan arkadaşlara şimdiden bol sabır ve zamanlar diliyorum ki kısa zamanda kurtulsunlar...
Uygulamaları haftada 3 kez yapın derim,hatta her güne bir yerinizi yapın çünkü çok zaman alıo başlarda.. boyun ve bel fıtığı olabilirsiniz:emir_bebek:kafamçokkarıştıtatlicadiarzu

Ne kadar sık uygularsanız o kadar iidir,zamanı geri çekebilirmisiniz o hormonal dengeniz ve kılın evrim döngüsüne bağlıdır..

Hepinize kolay gelsin fıstıklar...a.s.:nazar:

musigue cnm.bende senin ilkbaştaki yorumlarını okumuştum.ben pek güvenemiyorum.ağustosta düğünüm var şimdi başlamam lazım ama karar veremiyorum.nerden alınıyo sen nerden aldın cnm.

canım ben sana güven sağlayamam ama kullanımımdan memnunum diyebilirim.. Çünkü bu tip şeyler öneriden çok kendi vücudunu tanımakla başlıyor..
Ben hormon testimi yaptırmıştım,normal çıktı,yani kullanmaya başladığımda tüylerden kurtulma zamanını tüy döngüsü kadar hormonlarda belirliyor düşüncesindeyim.. 3ay oldu kullanalı,yawaş yawaş sonuçları göreceğimi bilerek başladım ve meydana gelen gelişme beni mutlu etti.. Düğünün varmış yaza hayırlı olsun,benimki senden önce fazla vaktimde yoq:(
Ama ümitliyim:) Sonuca yaklaştığımı gözümle görüyorum.. İyi düşün taşın zamanını iyi değerledir derim tatlım.. :nazar:

badilay'cım sanırım etkili olur (gerçektende tüyleri azaltıyorsa çünkü karınca yumurtası yağı ile ilgili net bir bilgim yok) ama daha önce gittiğim lazer epilasyon uzmanı bu tür ürünleri lazer epilasyon ile kullanabileceğimi söylemişti etkisini hızlandırır diye

bu arada arkadaşlar ben uygulamalara bildiğiniz üzere yeni başladım ama açık renk tüylerde etkili olmuyo diye söylemler var fakat ben florasan ışık altında bile zor görülebilen renkteki tüylerimide yakabiliyorum lazer ile demekki onuda etkiliyo bence :) umarım iyi bi sonuç çıkar bian önce

bu arada bişey soracam sizin kullandığınız epilaların sol yanında IEC ile başlayan seri numarası üretim senesinimi gösteriyor benimkinde 3 ayrı sene birden yazıyo yada seri no öyle denk geldi ben yanlış anladım hangisi doğru?

senağlama ya arkadaşlar ben dün gece bacağımada yapmaya başlayım dedim
gel gelelim ben sadece dizkapağımın yanını (ki tam olmadı orada) 1,5saatte yapabildim daha hızlı yapabilmenin bi yolunu bilen varmı yoksa benim tek bacağın dizaltını bitirmem bile 5-6saat alır biipbiip süresini tam beklemeden diğer tüye geçsem etkili olurmu :uhm:
zaten beyaz tenli ve koyu siyah tüylü olduğum için tüyü gördüğü anda yakıyo 1mmden küçük bile olsa oda haliyle acıyo yani benim gibi olanlar almadan önce bilsinlerki acımadan bizim iş olmaz :1no2:

orası ööle canım... Kullanırken saatle yakından uzaktan ilgin olmucak,zaman kavramın kalmıo:) benim 3,5 ay oluo ayın 15 inde,tüylerim baya inceldi yani o koyu siyah tüylerin yerini açık kahverengi tüyler aldı ve o kalın tüyler iyce inceldi... hala uygulamaya devam ediyorum.. İnşallah mutlu son olacak ...Bu arada ben avonun tüy azaltıcı losyonunuda kullanmaya başladım bi kaç gün oluo,1 alana 1 bedavaydı geçenlerde,bende aldım:) şimdide boşuna durcana kullanayım istiyorum,ha kökten almıyorum belki çok etki edemicek ama 6 ayda kökten alınınca etki edenin, 9 ayda jiletli tüylere aynı etkiyi edeceği düşüncesindeyim:)Kısmet...

Diğer kullanan arkadaşlar son durum nedir????

Nasıl gidiyor,haftalık psikolojik seanslar yapalım,yeni başlayanlara ve umudu tükenenler için iyi bir etki yaratır:)

Benim ii gidiyor kısaca... Herkes cesaretini toplasın ciddi bir uygulama planı yapıp işe koyulsun.. Bol şanslı az kıllı günler dilerimsırnaşık şeysırnaşık şey

etomidate bende yeni başladım ama dediğin gibi tek tek yapıyorum ve çok uzun sürüyor boynumun tutulmasından korkuyorum

malesef bende boyun rahatsızlığıda var (hafif miktarda boyun düzleşmesi) uzun süre uğraşınca heryerim tutuluyo
ama daha önce hastanede lazer yaptırmaya gitmiştim (pahalı olduğu için ve zamanları bana uymadığı için 1seans gidebildim) onda bile bacaklarım 45dk sürüyordu onun için bu süreye abartı demiyorum a.s
kol altı, kaş, çene ve bıyık bölgelerinde kullanıyorum zaten okadar sorun yaşamıyorum tek sorun evde yalnız kalamamam evdekiler artık sürekli odamda oluşumdan şüphelenmeye başlayacak yakında ne oldu diye ooff of... bu tüylerden çektiğimiz ne bizim :bbo: :bbo: :bbo:

onu nerde buldun?
eğer öyleyse epiladan daha kullanışlı olur bence çünkü bunda tek tek uğraşmak çok sıkıcı oluyo adresi varmı oranın

yalnız buarada yüz bölgesinde uygulama için epila süper çünkü minik minik oluyo lazeri diğeri kaşyapayım derken göz çıkarır heralde

iki kere aynı mesaj olmuş pardon

buarada benim yabancı dilim pek iyi değil burda kaç tüye uygulama yaptığı hakkında bilgi bulamadım ben nerde yazıyor?

ben de lazerli epilasyona başladım...ama maliyet oldukça yüksek ..evde bu işi yapabileceğimi düşündüm ve internette araştırdım..
epila dan daha kullanışlı epilasyon aletleri mevcut..The Rio Laser Hair Removal
bu türkiyeye henüz geldi bir kaç sitede satışa sunulmuş...

fakat bunun bir üst modeli yutdışında mevcut sitesinden almak için işlem yaptım fakat sonuca henüz ulaşamadım ..ve bence en etkili alet bu...
20 kıl köküne etki ediyor...
The Rio Scanning Laser Hair Remover
299 sterlin 50 sterlinde kargo visamdam 579 ytl çektiler
fakat bir sorun çıktı neticede getirtemiyorum ama bence en kesin çözüm bu alet:teytey:

sanırım yüz içinde kullanılıyor...
2 tane sipariş verdim yanlışlıkla...iptal ettirdim sanırım yurtdışında bir arkadaşa aldırıcağım..

2 cihaz var yeşilli olana tıkla 199 sterlin olan sağda açıklaması var..

Two treatment modes, one treats individual hairs, the other scans larger areas treating up to 20 hairs in a few seconds. Suitable for leg, arm, underarm, bikini line and facial hair.

hmm güzel ama orda yüzde yazıyo ben yinede yüze denemeden bayaa düşünürdüm galiba sonucta kaşların hepsinden olmamak gerek dimi:)
bakalım pharmacea sen al memnun kalırsan bacak bölgesi içinde ondan alırım artık
ürünün ne zaman gelecek senin?

Türkiyede bu ürünü satan site bulamadım ben hep yabancı sitelerde var
gümrükten geçerken ücret isterler onun için yollaması sorun olmazmı?

Back