Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar gögüsteki kıllarım incelmeye basladır.. benim de bayagı yanma oluyordu.. hatta o kadar acıyordu ki geceleri bile agrısı oluyordu ama benim tüylerim cok güçlü ve köklüdür. dogrusu artık ümidimi kesmistm gögüstekilerden ama 4 ayda artık görüyorum ki eskisi gibi acı yok ve tüylerim inceldi. cok hassas bir bölge oldugu için yanma da hemen cilt de zedeleniyor ama olsun ben ümitliyim artık.. bir taraftakiler bitti nerdeyse ama soldakiler biraz inatcı. onlar da bitecek inşallah
serapy37'cim durumuna sevindim valla
belki benimkide psikolojiktir yada çok bakmaktan gözlerim bozuldu:) sanki incelmiş gibi geliyo tüyler
ama bu sıralar devam etmem çok zora girdi 2-3 haftadan ablam doğum yapacak onun yanında kalıyorum makineden haberi yok eve gidip gelip devam edecem umarım başarılı olurum
kızlar ablam için dua edin olurmu kordon bebeğin boynuna dolanmış tansiyonuda yüksek seyrediyor zaten sezeryan olacaktı ama şimdi erkenden alınma durumu olabilir dedi doktornormal doğum olsa daha 1ay var doğuma çok erken değil ama sağlıklı bişekilde doğması ve ikisininde kurtulması için dualarınızı eksik etmeyin olurmu
serap cım umarım yıgenın ve ablan cok saglıklı bır dogum atlatırlar sımdıden uzun omurlu ve saglıklı akıllı uslu bı yıgene sahıp olursun ben bu yasta 12 senelık teyzeyımdeyerimseniben
kızlar epilayı bende almayı düşünmüştüm ama daha sonra bana bir arkadaşım karınca yağı kullan dedi.kullanımıda çok kolay ama hakiki olandan bulun piyasada sahte olanlarıda var.her ağdadan sonra süreceksiniz ve bu işlemi her ağdadan sonra 3 gün gece yapıp yıkaycaksınız.3 ay gibi bir sürede inanın kıl kalmıyor.bu yağın satış fiyatıda 25 ytl ..
Teşekkür ederim a.s. valla benimkide biraz geç kalmışım gibi bi hissim oluşuyorduki
yeğen haberini aldım biri şimdi (erkek) diğeri 9.ayda (cinsiyeti daha belli değil) inşallah :teytey:
valla kendimi yaşlanmış gibi hissettim iki abla birden hamile olunca bende şu tüylerimden kurtuluyum hemen koca bulacam kendime :roflol: yoksa bu halde tarantula gibi görünüyorum gördüğü anda kaçar valla :1shok: :roflol:
lalacım karınca yumurtası yagını nerden aldın istesek kargoyla yollarlar mı acaba? burda 10 lira aldıgın yerian adını ve numarasını özel mesajla yollar mısın? bi de bazıları gaz yagı gibi kokuyormus onların sahte oldugunu okudum ben seninkinde de böyle bişe var mı
Selam hatunlar
Ne zamandır lazer epilasyon yaptırmak istiyorum hatta bir kaç yere gittim görüştüm
Fakat hem zaman açısından uymadı çalıştığım için
Hemde tekrarlanmayacağına dair kesin sonuç alamadım
Evde yapabileceğim neler var bir kaç defa okumuştum burdan evde yapılabileceği konusunda bana yardımcı olurmusunuzfisfisfis
canım bız yanı bu paylasımdakıler epila adında bır lazer cıhazını evımızde kendımız uygulayarak kıllardan kurtulmaya calısıyoruz.ben yenı basladım ama burda epılayı duzenlı kullanarak ve karınca yumurtası yagını da ıslemden sonra uygulayarak 6-8ayda kıllarından kurtulan arkadaslar var.ben epila için henuz yorum yapmıyorum cunku cok yenı basladım ama fıyatı bacaklar ıcın uygulanan 1 sean lazerlı epılasyon fıyatı kadara.s.
Umudunu yitirme diyorum sadece.. Kaç aydır bizlerde buraya yazıyoruz aynı umutsuzlukla ve ben sonuca bu kadar çabuk ulaşacağımı sanmıyordum.. Sabır ve azim istiyor bu iş ... Bundan emin olun... Kolay gelsin...