- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar nasıl uygulama yaptığımı sormuşsunuz,formun hemen hemen başından beri en sık kullanan kişiler arasındayım,oraları okursanız bende 4-5 sayfada bir aynı açıklamaları yapmış olmamyerimseniben
Gelelim uygulama sonuçlarıma,aslına bakarsanız 6 ay oldu ve tüylerim gerçekten çok azaldı ama bacaklarımdaki tüyler bitti diyemem henüz,sanırım daha 2 ayım daha var,inşallah yaza kadar hiç bir şey kalmayacak,mümkün oldukça sık uygulamaya çalışıyorum ama artık tüyler çok yavaş uzuyor,ve tek tük sert tüyler kaldı bunların arasındaki tüyler kimi hiç çıkmıyo kimide çok inceldi ve sarardı.. Hala uygulamalarıma devam ediyorm.. 1 ay sonra düğünüm var,sanırım yetişemiycem ama yaza bişey kalmayacağına eminim:dance:
Ya o kadar sabır işi o kadar boş zaman bulmaya bağlı ki,bu sabrı ve boş zamanı bulamayacak kişilere kesinlikle tavsiye etmiyorum,çünkü millet olarak çok sabırsızız,10 gün zor dayanıyoruz ve hani hiç tüy dökülmedi diyoruz.. Ben 6 ay uğraştım hemde 2 günde bir,bu da 6*30=180 gün.. O kadar alıştım ki uygulamalara,sanki günlük ihtiyaç gibi yerleşti hayatıma.. Yani bunu böyle kabul etmediğimiz müddetçe ne epiladan,nede rio dan sonuç alabilirsiniz.. Yeni başlayanlara büyük sabırlar diliyorum.. :hooray:
egem'cim zaten rionun suan böyle bi cihazı var(LAHSmodeli scanning laser) ama Türkiye satış fiyatı nerdeyse 1000ytl olunca pek tanınamadı daha
canım öncelikle bu ürünü ben kullanmadım sitede kullanan arkadaşlarımızda var fakat sanırım onlar diğer başlık altında yazdıklarından mesajını görmemişlerdir
bu cihazın tek seferde 20tüye kadar etki ettiğini belirtiyorlar ama yinede uygulama sıklığını yapamazsan sanırım uzun zaman calışman gerekir
ben 4aydan fazla süredir epila kullanıyorum ve hala çokaz miktarda azalma harici bi gelişme olmadı ben artık çalışmaya başlayınca merkezlerdeki cihazlarla lazer yaptırmaya karar verdim çünkü uygulama benim açımdan çok sıkıntılı oluyo :çok üzgünüm:
umarım yardımcı olabilmişimdir
canım merhaba,
aslında 20 kıl köküne bayağı etkiliymiş ama zaman çokönemli tabi yapamadığımız zaman boşuna verilmiş bir para olacak.diğer başlığı ben görmedimama bakacağım.ben 1500 ytlye istanbulda 5 seans için yapan bir yer buldum aslında fiyat çok uygun kendimde uğraşmayacağım ama kararsız kaldımtabi.5 seans için 1500 ytlçok ucuz tüm vucut yapıyorlar yani koltıkaltı genital vede bacaklar ..aklında bulunsun.