• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

slm. epila kullanan arkadaşlar son durum nedir? lazerde, kıllar 2-3 yıl sonra tekrar çıkar diyorlar, bu konuda bilginiz var mı? cevaplarsanız sevinirim...

valla ben son 1 aydır evde olamadığımdan dolayı hiç yapamadım bi artma olmadı azalan tüylerimde tekrar çıkmasını bu yüzden düşünemiyorum

merhaba kızlar.epilayla ilgili bişeyler sorabilmek için siteye üye oldum yazılanları dikkatle takip ediyorum ve tabiki kullanmayan her arkadaş gibi kararsızım ama sonuç alanların olduğunu görmek çok güzel...bi kaç gündür epila kullananların yorum yapmadığını görüyorum tembellik yapmayın kızlar inanmaya ihtiyacımız var :)

arkadaşlar slm benim uygulamalar aynen devam azalma yok sürekli uygulama yapmaktan sıkıldım artık zaten kaş bölgesini bu hafta bıraktım göze yakın bölgelerde lazer uygulaması çok sakıncalı sonuçlar verebiliyomuş onun için tek azalmaya başlayan bölgem olan kaşı bırakınca kol altı ve bıyığa devam diyorum ama daha yolum çook bu 4.ayım daha nekadar sürer bilmiyorum:(

selam kızlar, benim koltuk altı bölgemde uygulama yapalı 3 ay oldu ama hala yok olmadı, çok az azalma oldu, iyiki bacaklarıma yapmaktan vazgeçtim diye düşünüyorum, çünkü koltukaltı 3 ayda bitiyo denmişti, sonuç henüz hüsran ama uygulamaya devam edicem. bakalım bitecek mi? pek de umutlu değilim aslında.

valla Toyeso'cum sanırım bizim iş biraz uzun sürecek ama bende sabır kalmadı şimdi zaten diş teli ile uğraşıyorum bide ona vaktim hiç kalmayacak :(

etomidate ya senin de mi dişler çarpık, bende de aynı dert var, telleri nerede ve kaça taktırdığını bana özelden yazar mısın? bu konu da bu aralar biraz cesaretlenmiş durumdayım, cesaretim kırılmadan araştırmaları yapmalıyım.

Arkadaşlar nasıl uygulama yaptığımı sormuşsunuz,formun hemen hemen başından beri en sık kullanan kişiler arasındayım,oraları okursanız bende 4-5 sayfada bir aynı açıklamaları yapmış olmamyerimseniben
Gelelim uygulama sonuçlarıma,aslına bakarsanız 6 ay oldu ve tüylerim gerçekten çok azaldı ama bacaklarımdaki tüyler bitti diyemem henüz,sanırım daha 2 ayım daha var,inşallah yaza kadar hiç bir şey kalmayacak,mümkün oldukça sık uygulamaya çalışıyorum ama artık tüyler çok yavaş uzuyor,ve tek tük sert tüyler kaldı bunların arasındaki tüyler kimi hiç çıkmıyo kimide çok inceldi ve sarardı.. Hala uygulamalarıma devam ediyorm.. 1 ay sonra düğünüm var,sanırım yetişemiycem ama yaza bişey kalmayacağına eminim:dance:
Ya o kadar sabır işi o kadar boş zaman bulmaya bağlı ki,bu sabrı ve boş zamanı bulamayacak kişilere kesinlikle tavsiye etmiyorum,çünkü millet olarak çok sabırsızız,10 gün zor dayanıyoruz ve hani hiç tüy dökülmedi diyoruz.. Ben 6 ay uğraştım hemde 2 günde bir,bu da 6*30=180 gün.. O kadar alıştım ki uygulamalara,sanki günlük ihtiyaç gibi yerleşti hayatıma.. Yani bunu böyle kabul etmediğimiz müddetçe ne epiladan,nede rio dan sonuç alabilirsiniz.. Yeni başlayanlara büyük sabırlar diliyorum.. :nazar::hooray:

valla sabrına hayran kaldım Musique benim nerdeyse 4.ayım ama ben sade haftada1 anca yapabiliyorum ondan daha seans sayım bayaa az ama savaşım devam ediyor:))

Arkadaşlar nasıl uygulama yaptığımı sormuşsunuz,formun hemen hemen başından beri en sık kullanan kişiler arasındayım,oraları okursanız bende 4-5 sayfada bir aynı açıklamaları yapmış olmamyerimseniben
Gelelim uygulama sonuçlarıma,aslına bakarsanız 6 ay oldu ve tüylerim gerçekten çok azaldı ama bacaklarımdaki tüyler bitti diyemem henüz,sanırım daha 2 ayım daha var,inşallah yaza kadar hiç bir şey kalmayacak,mümkün oldukça sık uygulamaya çalışıyorum ama artık tüyler çok yavaş uzuyor,ve tek tük sert tüyler kaldı bunların arasındaki tüyler kimi hiç çıkmıyo kimide çok inceldi ve sarardı.. Hala uygulamalarıma devam ediyorm.. 1 ay sonra düğünüm var,sanırım yetişemiycem ama yaza bişey kalmayacağına eminim:dance:
Ya o kadar sabır işi o kadar boş zaman bulmaya bağlı ki,bu sabrı ve boş zamanı bulamayacak kişilere kesinlikle tavsiye etmiyorum,çünkü millet olarak çok sabırsızız,10 gün zor dayanıyoruz ve hani hiç tüy dökülmedi diyoruz.. Ben 6 ay uğraştım hemde 2 günde bir,bu da 6*30=180 gün.. O kadar alıştım ki uygulamalara,sanki günlük ihtiyaç gibi yerleşti hayatıma.. Yani bunu böyle kabul etmediğimiz müddetçe ne epiladan,nede rio dan sonuç alabilirsiniz.. Yeni başlayanlara büyük sabırlar diliyorum.. :nazar::hooray:

ınan bende hayran kaldım sabrına cunku ben calısmaktan fırsat bulkamıyorum epılamı kullanmaya ve bu yuzden satmaya karar verdım.
bılgınız olsun kızlar ıhtıyacı olan varsa ıletebılırsınız yenı almıstım ben 2 bucuk ay oldu olamadı daha :1no2:

Genitale 4-5uygulama yapmıştım ama onun için çok fazla uğraşamadım,önce bacaklarımın bitmesini istiyordum.. orda ağda sonrası bioder serum ve capilex jel kullanıyorum.. Belki ileride orayada uygulayabilirim..sengözlerimebaksanab

musique ozaman bioder sanada pek yaramamış gibi görünüyo laser dediğine göre :) bende hiç faydasını görmedim ne kreminden nede bioderin serumundan hiç etki etmedi :(

yoo cnm bioder serumdan memnuniyetsizliğim yok kesinlikle,tabiki kesin sonucun ne olacağını şimdiden kestirmem mümkün değil,ama tüyleri incelttiğini düşünüyorum(2. seasnsta) Laser 'e gelince kahve fincanı nickli arkadaş o bölgeyede uygulama yaptınmı dedi diye belki ileride sonuç alamazsam uygulama yaparım amacıyla yazmıştım..

merhaba ,
birşey soracağım hem epilanın hemde rio nun daha gelişmiş modeli çıktımı daha sonra bilen varmı?şu anda piyasadaki ler eski modellermi yani daha çok kılköküne etki eden daha yeni bir modeli gelmiş olabilirmi?
tesekkürler.

egem'cim zaten rionun suan böyle bi cihazı var(LAHSmodeli scanning laser) ama Türkiye satış fiyatı nerdeyse 1000ytl olunca pek tanınamadı daha

egem'cim zaten rionun suan böyle bi cihazı var(LAHSmodeli scanning laser) ama Türkiye satış fiyatı nerdeyse 1000ytl olunca pek tanınamadı daha

canım cevabın için tesekkürler,peki rionun bu modeli daha fazla kıl kökünemi etkili bilgin varmı yani epila tek kıla etki ediyor ve bayağı zaman aldırıcı ben hem çalıştığım için hemde küçük bebeğim olduğu için çok zamanım olmuyor lazer epi.da fiyatlar uçmuş durumda birde kendim yaparsam daha rahat edeceğimi düşünüyorum.yani 1000 ytl olsada daha fazla kıl köküne etkiliyse ve garanti ise alınabilir belkiyerimseniben
eğer bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim.
tekrardan tesekkürler.

canım öncelikle bu ürünü ben kullanmadım sitede kullanan arkadaşlarımızda var fakat sanırım onlar diğer başlık altında yazdıklarından mesajını görmemişlerdir
bu cihazın tek seferde 20tüye kadar etki ettiğini belirtiyorlar ama yinede uygulama sıklığını yapamazsan sanırım uzun zaman calışman gerekir
ben 4aydan fazla süredir epila kullanıyorum ve hala çokaz miktarda azalma harici bi gelişme olmadı ben artık çalışmaya başlayınca merkezlerdeki cihazlarla lazer yaptırmaya karar verdim çünkü uygulama benim açımdan çok sıkıntılı oluyo :çok üzgünüm:
umarım yardımcı olabilmişimdir

canım öncelikle bu ürünü ben kullanmadım sitede kullanan arkadaşlarımızda var fakat sanırım onlar diğer başlık altında yazdıklarından mesajını görmemişlerdir
bu cihazın tek seferde 20tüye kadar etki ettiğini belirtiyorlar ama yinede uygulama sıklığını yapamazsan sanırım uzun zaman calışman gerekir
ben 4aydan fazla süredir epila kullanıyorum ve hala çokaz miktarda azalma harici bi gelişme olmadı ben artık çalışmaya başlayınca merkezlerdeki cihazlarla lazer yaptırmaya karar verdim çünkü uygulama benim açımdan çok sıkıntılı oluyo :çok üzgünüm:
umarım yardımcı olabilmişimdir

canım merhaba,
aslında 20 kıl köküne bayağı etkiliymiş ama zaman çokönemli tabi yapamadığımız zaman boşuna verilmiş bir para olacak.diğer başlığı ben görmedimama bakacağım.ben 1500 ytlye istanbulda 5 seans için yapan bir yer buldum aslında fiyat çok uygun kendimde uğraşmayacağım ama kararsız kaldımtabi.5 seans için 1500 ytlçok ucuz tüm vucut yapıyorlar yani koltıkaltı genital vede bacaklar ..aklında bulunsun.

canım merhaba,
aslında 20 kıl köküne bayağı etkiliymiş ama zaman çokönemli tabi yapamadığımız zaman boşuna verilmiş bir para olacak.diğer başlığı ben görmedimama bakacağım.ben 1500 ytlye istanbulda 5 seans için yapan bir yer buldum aslında fiyat çok uygun kendimde uğraşmayacağım ama kararsız kaldımtabi.5 seans için 1500 ytlçok ucuz tüm vucut yapıyorlar yani koltıkaltı genital vede bacaklar ..aklında bulunsun.

istanbulda olsam zaten şimdiye çoktaan yaptırmıstım verdiğin bilgi için sağol a.s.
burada bayaa pahalı olduğundan ben gidemedim 3sene önce tek seans için (kol altı+tüm bacak) 900YTL ödemek zorunda kaldım ve devamda edemedim ama cihazdan cihaza fark var tabii onuda arastırıp gitmelisin a.s

Back