Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben şimdi 15 tatil için memleketteyimde acaba izmirde satan bir yer var mıdır bu cihazı ?
canım özel mesajı açmayı başardım :) bekliyorummm
arkadaşlar ben koltuk altıma 3 defa uyguladım ilk uygulamada dökülme olmadı 2 hafta sonra tekrar uyguladım yine dökülme yok; daha etkili olur belki diye ertesi gün tekrar uyguladım 4-5 gün geçti hala tek bir kıl bile dökülmedi. Bunun üzerine az önce güzellik merkezini arayıp lazer epilasyon için randevu aldım.artık epilayı kışın tekrar denemek üzere rafa kaldırdım. Bu kadar uğraşacağımı bilsem almazdım. sonuçta ucuz bişey de değil.
Bu arada damla sağlık sitesine de bu durumu sordum, en azından yanlış mı kullanıyorum bilgi alabilmek için, ama sadece nerden aldığımı sordular, anlaşmalı internet sitelerinden birinden aldığımı söylediğim halde hiç bir şekilde cevap vermediler ve ürün hakkındaki yorumumu yayınlamadılar. olumsuz hiç bir yorumu yayınlamıyolar. bu nedenle burada paylaşımımız çok önemli.
cihazi alıp kullanmak isterim kesin bir cumleyle AL diyen arkadas varmıdır
ürünü almadan önce bazı sitelerden bu ürünle ilgili bilgiler okumuştum.aynı yere 2-3 kereden fazla yapmayın uyarıları oradada vardı.Ben de 2-3 kereden fazla yapmadım. çok acıyor demedim ama yinede sinek ısırığı gibi birşeyde değil. inanın bende bu ürünün işime yaramasını çok istedim. yoksa ürüne ne garezim olsun.ama cildimde böyle bir durum ortaya çıktı.çok hassas bir cildim de yok. sizlerde böyle bir durumun olmaması beni düşündürdü. bir yerlerde yanlış yaptım herhalde
dun cok ugrastım bacaklarımda sımdı baktım bacaklarıma ama kızarıklık kabuk tutuma suan ıcın yok tekrar bılgı verırım olup olmadıgını
PEKİ EPİLAYI TÜYLERİNDE UYGULARKEN TÜYLERİN YANDI MI? YOKSA SADECE TÜYLER YANMADAN YANİ YOK OLMADAN KÖKLERE SADECE LAZER IŞINI MI GİTTİ?
epila cşhazını bende arastırdım amerika ve cogu avrupa ulkesınde yasaklanmıs lazer cıhazları fda onaylı olmazsa hıc bır sonuc alınmazmıs cin mallarına guven olunmaz