• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

lıvanelı kontrol panalınden ozel mesaj kısmını acarsan ancak oyle yazabılırım suan kapalı senın

Merhabalar, Bende Yeni üyeyim. Epila Hakkinda Araştirma Yaparken Bu Siteyi Gördüm. Ben Epilayi Ağustos Ayinda 350 Ytl'ye Aldim.açikcasi çok Hevesliydim. Tüylere Kesin çözüm Olacak Zannettim.ama Hiç De Düşündüğüm Gibi Olmadi.ilk önce çok Zaman Alan Birşey. Hiç Söylenildiği Gibi şipşak Değil. Hem De Can Acitiyor. Daha Da önemlisi Tüylerim Kisa Olmasina Rağmen Epilayi Uyguladiğim Yerler Kabuk Kabuk Oldu Ve Bu Kabuklar Döküldüğünde Bacağimin O Yerleri Nokta Nokta Beyaz Kaldi. Bende Kutusuna Koyarak Makineyi Kaldirdim. Kaç Ay Geçmesine Rağmen Lekeler Geçmedi. Arkadaşlar önermiyorum Epilayi. Paraniza Yazik Oluyor. Bilginize

beytty'cim uygulamada dikkatli olman ve aynı tüye 2-3 kereden fazla uygulama yapmaman gerekirdi zaman alması konusunda zaten sabırlı olmayanlar almasın diye biz uyarı yapıyoruz fakat senin uygulama sırasında yapmış olabileceğin hatalı davranışlardan ötürü ürünü kötülemen bence hoş değil

ben bugun butun gun epılayı bacaklarıma uyguladım ole cok acı falanda hıssetmedım yarın bakayım kabuk tutmus mu dıye ama sanmıyorum cok acımadıgı ıcın bısı olmaz heralde?

ürünü almadan önce bazı sitelerden bu ürünle ilgili bilgiler okumuştum.aynı yere 2-3 kereden fazla yapmayın uyarıları oradada vardı.Ben de 2-3 kereden fazla yapmadım. çok acıyor demedim ama yinede sinek ısırığı gibi birşeyde değil. inanın bende bu ürünün işime yaramasını çok istedim. yoksa ürüne ne garezim olsun.ama cildimde böyle bir durum ortaya çıktı.çok hassas bir cildim de yok. sizlerde böyle bir durumun olmaması beni düşündürdü. bir yerlerde yanlış yaptım herhalde

cihazi alıp kullanmak isterim kesin bir cumleyle AL diyen arkadas varmıdır

arkadaşlar ben koltuk altıma 3 defa uyguladım ilk uygulamada dökülme olmadı 2 hafta sonra tekrar uyguladım yine dökülme yok; daha etkili olur belki diye ertesi gün tekrar uyguladım 4-5 gün geçti hala tek bir kıl bile dökülmedi. Bunun üzerine az önce güzellik merkezini arayıp lazer epilasyon için randevu aldım.artık epilayı kışın tekrar denemek üzere rafa kaldırdım. Bu kadar uğraşacağımı bilsem almazdım. sonuçta ucuz bişey de değil.
Bu arada damla sağlık sitesine de bu durumu sordum, en azından yanlış mı kullanıyorum bilgi alabilmek için, ama sadece nerden aldığımı sordular, anlaşmalı internet sitelerinden birinden aldığımı söylediğim halde hiç bir şekilde cevap vermediler ve ürün hakkındaki yorumumu yayınlamadılar. olumsuz hiç bir yorumu yayınlamıyolar. bu nedenle burada paylaşımımız çok önemli.

cihazi alıp kullanmak isterim kesin bir cumleyle AL diyen arkadas varmıdır

canım burda epılanın faydasını goren arkadaslar var. bende yenı basladım.ıstersen o arkadaslardan bılgı edın ıstersen bırkac daha bekle bende kı degısıklıklerı takıp et urun fıyatı dısrdakı epılasyon fıyatlarına gore cok uygun olsada yınede cope atılcak bı para deıl o yuzden senı etkıleyıp hemen al dıyemem ama ıstersen takıb edebılırsın burdan ve oyle karar verebılırsın.

ürünü almadan önce bazı sitelerden bu ürünle ilgili bilgiler okumuştum.aynı yere 2-3 kereden fazla yapmayın uyarıları oradada vardı.Ben de 2-3 kereden fazla yapmadım. çok acıyor demedim ama yinede sinek ısırığı gibi birşeyde değil. inanın bende bu ürünün işime yaramasını çok istedim. yoksa ürüne ne garezim olsun.ama cildimde böyle bir durum ortaya çıktı.çok hassas bir cildim de yok. sizlerde böyle bir durumun olmaması beni düşündürdü. bir yerlerde yanlış yaptım herhalde

dun cok ugrastım bacaklarımda sımdı baktım bacaklarıma ama kızarıklık kabuk tutuma suan ıcın yok tekrar bılgı verırım olup olmadıgını

dun cok ugrastım bacaklarımda sımdı baktım bacaklarıma ama kızarıklık kabuk tutuma suan ıcın yok tekrar bılgı verırım olup olmadıgını

PEKİ EPİLAYI TÜYLERİNDE UYGULARKEN TÜYLERİN YANDI MI? YOKSA SADECE TÜYLER YANMADAN YANİ YOK OLMADAN KÖKLERE SADECE LAZER IŞINI MI GİTTİ?

ben koltuk altına başlayalı 1,5 ay oldu ama hala bir gelişme yok, haftada en az 2, en fazla 4 defa yapıyorum hemde. 3. ayın sonunu bekliyorum bakalım işe yarayacak mı? ayrıca uygularken kıllar yanıyo ve kolyuk altına başladığımdan beri jilet kullanmadım, ama bacaklarımda denerken kıllar yanmıyodu ve acıyodu, şimdilik bacaklara mola verdim, koltuk altı eğer biterse tekrar başlayacağım bacaklara. ben almak isteyenlere henüz bu ürünü tavsiye edecek durumda değilim, 1,5 ay sonra epilaya ya devam, yada veda edicem.CADIARZU

toyesocum uzun ara vermiştin hoşgeldin :) valla seninle aynı dönem başladık benim 2.5ay olmuş defterime baktım(uygulamalarımı deftere kaydediyorum) benimde durumum senin gibi ama ben haftada1 ancak uygulama yapabiliyordum şimdilik sadece incelme var azalma dikkatimi çekmedi umarım faydalı olur

epila cşhazını bende arastırdım amerika ve cogu avrupa ulkesınde yasaklanmıs lazer cıhazları fda onaylı olmazsa hıc bır sonuc alınmazmıs cin mallarına guven olunmaz

slmlar... 6aylık epila kullanıcısıyım,tüylerim inanılmaz azaldı,tek tük tüyler kaldı sadece.. Zaten daha önceleride buraya yazıyordum.. Kullanmayı düşünenlere tavsiye ediyorum,sanıyorumki bikaç aya hiç bişi kalmıycak,yaklaşık 4-4.5 aya kadar hiç bir fark göremiyorsunuz ama ardından hemen belli oluyor,normalde 6 ayda bacaklar biter diyor ama ben bazen ara verdim bazende haftada 1 kez uyguladım geç çıkmaya başlamıştı.. Belki ondan dolayı ve hormonal olarak tam 6 ayda bitmediler ama önümüzdeki aylara ümitliyim.. bu kadarını beklemiyordum azmedin derim.. Herkese kolay gelsin... Yine yazarım.. :içelim::teytey:a.s.

musique'cim senin adına sevindim umarım bende kısa sürede etkisini görürüm 2.5ay oldu 4aya bile razıyım
şu kol altım bi bitse zaten bıyık bölgesindede 3ay diyo oda aynı devam ediyorum ama kaş için süre verilmemiş ve uygulama yaparken tarama yapar gibi yapabiliyorum tüy koyu cilt ince olunca çok acıyo bian önce güneşli havalar gelmeden bıyık ve kaşlarım bitmesi için dua ediyorum

melniz sana aynen katılıyorum,benimde yanarken duman ve iğrenç bir koku çıkıyodu, hatta kıvılcım bile çıkıyo bazen.
misuque senin ne durumda olduğunu merak ediyodum, bayağıdır yoktun, iyi haberlerine sevindim, hatta bana moral ve azim vermiş oldun. haftada 1 yapmana rağmen bu kadar sürede azalması bile çok iyi.
etomidate ben yazmıyorum ama sürekli sizleri takip ediyorum, evet seninle aynı zamanda başladık ama ben önce bacaklarımla başlamıştım ve beni çok uğraştırdığı için vede sonuç alabileceğimden emin olmadığım için bacaklardan vazgeçtim, iki koltuk altını yarım saatte bitiriyorum, beni daha az yoruyo. burdan sonuç alırsam bacaklara tekrar balayacağım. ayrıca benim inatçı kıllarda henüz incelme falan yok, o inatçı, ben inatçı, bakalım kim kazanacak Çok üzgünüm çoook

Back