• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

MERHABA a.s
ARKADAŞLAR
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BUGÜN İNTERNETTE BİŞEY ARAŞTIRIRKEN BU SİTEYİ GÖRDÜM BİRASS İNCELEDİM :1rolleyes:HOŞUMA GİTTİ DOĞRUSU BUNDAN SONRA BOŞ VAKİTLERİMİ BURADA GEÇİRMEK İSTİYORUMM..SEVGİLERR..HERKESEEE...:teytey:

BU ARADA BU BAHSETTİĞİZ ALETİ BENDE HİÇ KULLANMADIM:1no2:DAHA ÇOK BİLGİLENDİRİN MÜMKÜNSE ARKADAŞLAR

laleciğim senin kıllar tamamen yok olmamışmıydı, epilanın 2008 modelini kendine mi bakıyosun?

selam arkadaşlar..epilanın 2008 modelinde çalışma prensibi olarak bir fark varmı? tüyleri yine tek tek lazerliyor değil mi?birde sizce epila siparişimi nerden vereyim yani güvenilir bir adres tavsiyesi?

eveeettt...2008 model epilam yarın gelıyor.dısardakı fıyatları arastırınca en ıyısının bu olacagına kara verdım tuylerden(tuy denmez benımkılere artık kıl daha uygun olur)bunalmıs bırı olarak sıkılsamda ugrasıcam bıtene kadar.basladıgım an ve sonuc aldıgım paylasıcam bana da kolay gelsinn

selam arkadaşlar..epilanın 2008 modelinde çalışma prensibi olarak bir fark varmı? tüyleri yine tek tek lazerliyor değil mi?birde sizce epila siparişimi nerden vereyim yani güvenilir bir adres tavsiyesi?

bence biraz bekle canım ben deneyim nası olcak ona gore karar verırısın .bır oncekı modelıyle sonuc alınabılıyosa bu modeldende alırız umarım

kısmetse yarın ulasır.Ulasım suresı 1 gun demısler o halde oglen elımde olacak sanırım.ve butun gun bosum yarın aksama anlatcak bısılerım olur heralde.hırslıyım kurtulucam kıllarımdannn :roflol:

tamam canım haberlerini bekliyorum..aslında bir an önce alıp başlasaydım cihazların kullanışlılığını test açısından sizlere çok çok güzel bir örnek olabilirdim çünkü ben bir kıl yumağıyım benimki biterse herkesinki biter hehehe

en azından 2-3 denemeden sonrakı sonuclardan fıkır sahıbı olursun .hıç olmadı beraber devam ederız .ayrıca benıım kıllarımıda hafıfe almamak lazım haha :)

merhabalar ben yeni bir üyeyim
epilayı yaklaşık 2 ay kadar önce aldım
deneme tahtası olarak ilk önce eşimde denedik :)
simdi ben deniyorum bir süredir uduğumdan iyi çıktı doğrusu sizede tavsiye edebilrim kesinlikle xxxxxxxxxxxx diye bir kullanıcı var ondan lamıştım ertssi gün elime geldi ürün
kullanımı hakkında soracak arkadaşlar olursa yardımcı olabilirm

ya sen nerden aldın bana mail adresime yazabilir misin?

pardon ama modelini nerden anlıyosunuz ben aldım kullanıyorum ama hangi modeli bilmiyorum ki epila sı 808 modeli zaten tek seri değil ama modeli neresinde yazıyo bu meretin :)

kızlar ben internetten aldım uygun zamanda yazarım adresı bugun gelmesı lzm beklıyorum..

kızlar benım epilam geldı ama eve gec geldıgım ıcın sadece test edebıldım ama yanı yo valla kıllar haddını bıldırcem hepsıne(kılların):roflol:suraya bakın yahu kıllara savas actım resmen:roflol:
lıvanelı de almıs mı beraber baslayalım lala1bahcesı haklı gaza gelırız cabuk bıter:teytey:

arkadaşlar epilayı ben de almayı düşünüyorum fakat fiyatlar çok farklı.kimi yerde 190 ,kimi yerde 390 ytl..tanıtım olarak ikisi de aynı cihaz gibi görünüyor.alan arkadaşlar nerden aldıkları konusunda bilgi verirlerse çok sevinirim..

selam arkadaşlar ben yeniyim bu forumda ve henüz anlayamdım neyin nasıl kullanılıcaını , ya aslında bnm sorunum şu epila cihazı, almak istiyorum ama emin olamıyorum.stede forumda sizin yrumalrınızı gördüm ama emin de olamadım.acaba kullanıp evet kesinlikle iyi diyen var mı nolurr yardım edin bana çok kararsızım

melniz hayırlı olsun epilan ;) beraber başlasak süper olurdu ama ben daha nereden alacağımı bulamadım ki :( güvenilir site adresi istemiştim sizden ama sanırım link vermekte yasak üfff :S ben bulur bulmaz sipariş vericem heralde en geç senden 2 hafta rötarlı başlamış olurum ;)

melniz hayırlı olsun epilan ;) beraber başlasak süper olurdu ama ben daha nereden alacağımı bulamadım ki :( güvenilir site adresi istemiştim sizden ama sanırım link vermekte yasak üfff :S ben bulur bulmaz sipariş vericem heralde en geç senden 2 hafta rötarlı başlamış olurum ;)

canım cok tesekkur ederım darısı basınasırnaşık şey

ozelıne msj atayım kontrol et ok.

Back