• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

istanbulda olsam zaten şimdiye çoktaan yaptırmıstım verdiğin bilgi için sağol a.s.
burada bayaa pahalı olduğundan ben gidemedim 3sene önce tek seans için (kol altı+tüm bacak) 900YTL ödemek zorunda kaldım ve devamda edemedim ama cihazdan cihaza fark var tabii onuda arastırıp gitmelisin a.s

canım evet çok pahalıymış resmen bir dünya paranı almışlar yok artık.ben rionun taramalı modelini araştırdım biraz daha zaman geçince ucuzlarmı diye 990 ytl civarında ilk görüdğünde fiyatını hatırlıyormusun bunun hiç düşme olmuşmu sence.

yok hala aynı duruyo zaten 1-2ay olmadı daha Türkiyeye geleli ucuzlaması zaman alır sanırım bide bu epila ile uğraşmakran sıkıldım artık rioyada sıcak bakamıyorum hadi hayırlısı

yok hala aynı duruyo zaten 1-2ay olmadı daha Türkiyeye geleli ucuzlaması zaman alır sanırım bide bu epila ile uğraşmakran sıkıldım artık rioyada sıcak bakamıyorum hadi hayırlısı

canım inşallah uzuclar,bak sıkıldım demişsin benimde en büyük korkum bu çünkü çok çabuk sıkılan bir tipim alıpta yapmassan kocamın çenesinden kurtulamam artıkın:oklava::roflol:

canım inşallah uzuclar,bak sıkıldım demişsin benimde en büyük korkum bu çünkü çok çabuk sıkılan bir tipim alıpta yapmassan kocamın çenesinden kurtulamam artıkın:oklava::roflol:

valla ben sabırlı birisiyimdir ama maalesef artık sabrım kalmadı tüyler aynı duruyo e hergün uygulama yapacak değilimya ama yinede daha rahat uygulaması olsaydı yapardım tek tek nerdeyse uğraşmak zorunda kalıyorum şimdi ders çalışma aralarına sıkıştırsam bile bana engel oluyo onun için fazla vaktimi harcamak istemiyorum onada işe başlayınca giderim artık lazere zaten tüm vücut seansları olan yerler pek pahalı gelmiyo bana 30seans bile gitsem gözüme görünmez arada tüysüz oluyumda :çok üzgünüm:

Bu cihazı uygularken ses çıkıyor mu?
Hani odanın dışına çıkacak kadar yüksek bir ses mi çıkıyor?
Evde uygulama yaparken ses çıkarmak istemiyorum da.
Cevaplarsanız sevinirim...

sadece bip bip sesi çıkartıyo, onu da oda dışındakiler duyamaz, yani yüksek bir ses değil.

ınan bende hayran kaldım sabrına cunku ben calısmaktan fırsat bulkamıyorum epılamı kullanmaya ve bu yuzden satmaya karar verdım.
bılgınız olsun kızlar ıhtıyacı olan varsa ıletebılırsınız yenı almıstım ben 2 bucuk ay oldu olamadı daha :1no2:

cevap bekliorum ama sattın mı yoksa yaaaaa

kızlar epiladan sadece lala1bahçesi ve musique mi memnun kaldı? diğer arkadaşların hepsi uygulamadan vazgeçmiş durumda galiba, bu arkadaşlar dışında hala kullanıpta memnun kalan var mı? ben hala uygulamaya devam ediyorum. sanki azaldı gibi benim, artık daha kısa sürede bitirir oldum uygulamayı, ordan anlıyorum zaten azaldığını, sürekli aynı yere baktığım için olsa gerek ne kadar azaldığını pek anlayamıyorum, keşek başlamadan önce koltuk altımın fotoğrafını çekseymişim.

kızlar epiladan sadece lala1bahçesi ve musique mi memnun kaldı? diğer arkadaşların hepsi uygulamadan vazgeçmiş durumda galiba, bu arkadaşlar dışında hala kullanıpta memnun kalan var mı? ben hala uygulamaya devam ediyorum. sanki azaldı gibi benim, artık daha kısa sürede bitirir oldum uygulamayı, ordan anlıyorum zaten azaldığını, sürekli aynı yere baktığım için olsa gerek ne kadar azaldığını pek anlayamıyorum, keşek başlamadan önce koltuk altımın fotoğrafını çekseymişim.

canım vala bende devamlı olarak cok kucuk bolgelere gogus arası gobek ve ceneme uygulayabılıyorum banada azalmıs ve seyrelmıs gıbı gelıyo keske vakıt bulabılsem dıger bolgeler ıcın:sm_confused:

böyle olumlu şeyler duymak ne güzel, beni kamçılıyo valla, hadi kızlar devam....:teytey:

ben bıraktım uygulamaları malesef çünkü hiç faydasını görmedim 4aykullandım hiçte azalma olmazmı okadar zamanda
hem laser uygulanan bölgeyi güneşe karşı iyi korumanız gerekli yoksa leke oluşumu olur haberiniz olsun ben karınca yumurtasına geçmeyi düşünüyorum enazından mecbur epilasyon yaptırıyorum bekli faydasını görürüm diye deneyeceğim etkili olursa bildiririm sizlerede, Allah yardımcımız olsun da kurtulalım şunlardan:D

hoppala bir kısmınız memnun bir kısmınız değil ben bugün sipariş vermeyi düşünüyordum afalladım kaldım kimse doğru düzgün birşey yazmamış ne yapıcam şimdi:bbo::kızgın:

ben de aldım kızlar hadi hayırlısı..
bakalım birkac gune gelır ınsallah ıse yarar ben beyaz tenlıyım kıllar koyu ,ordan sanslı oldugumu dusunuyorum ınsallah etkı eder
amannn lazer merkezıne 200 ytl bayılıyorum her gıdısımde,hıc de veremem o parayı 6 ay sureklı kullancam sora da satcam cıhazı
ben okudum satıldıgı sıtede herkes memnunmus, bı tek kıllar yanıp yapısıyor tene demısler, yansın daha ıyı ya
ay ınsallah ıse yarar kızlar
ben yapım hemen yazarım sıze sonucu resım de cekerım ayıp olmazsa,hehe bacagımı cekıcem mecburen goruceksınız valla kıllı mıllı halımı ehehe

kızlar cıhazım geldı,bence cok guzel
daha yenı dendım kıllar mutlaka kısa olsun kızlar,bazı kılda acıtıo ısırık gıbı
bazısında acıtmıo yanı su bacagın ıc kısmı ayak bılegıne dogru acıo
orası zaten agda da en cok acıyan yer
ben acık tenlıyım en yuksekte acıyorum valla
20-30 kıla yaptım
bazısını yakıyor sankı kısa olanları yakıyor en ucuna denk gelırse uzunları yakmıyor
ben hem kılı yapkıyorum hem kıl kokunu
valla cok uyduruk bı plastıgı var dandık sandım ama dıl kesınlıkle
ben begendım bakalım neler olcak yasasın valla ıyı kı almısım hehehe

kızlar ben aralık ayında kullanmaya başladım epilayı.Biraz incelme olduğunu farkettim.1 ay önce de sir ağdayla bacaklarımı aldım.Sirle alamadığım tüyleri de makinayla aldım.Makinayla aldıklarım çoktan çıktı ama sirle aldıklarım hala çıkmadı.Sizce bu epilanın etkisi mi yoksa sir ağdadan dolayı mı tüyler çıkmadı? Yanidaha önce de sir ağda kullanırdım ama 1 ay tüy çıkmaması gibi bi durum olmamıştı.

Back