- 4 Mart 2010
- 1.351
- 3
-
- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
günaydın pamik napıyon nasıl gidiyo hamişlik:1hug:
pamik_prenses senin ne kadar kaldı senin içinde zaman geçmek bilmez:hulya: inan ki doğum oluyo o çocuğu sana,kucağına veriyolar ya gerçekten bu benim mi diyosun duygu seline kapılıyo insan:asigim:
ya fark etmedim pamik_prenses cim geçenlerde yazmışsın valla ben namazı son haftalarda oturarak kılmaya başlamıştım ayakta zorlanıyodum çünkü kızım 3.850 doğmuştu ohaoldumsmilebiraz çoook kilo almıştım o zamanlar emzire emzire tığ gibi oldum 6 ay sadece emzirdim:roflol:
sağol pamik cim şey beni accuk yanlış anlamışsın ama önemli değil ben hamile değilim:asigim:7 aylık maviş gözlü kızım var kucağımda yani,eğer akıntın beyaz ve kokusuz ise önemli değil bende de öyle olmuştu valla ben doktora pek gitmiyordum sadece çağırdığında gidiyordum zaten doktorun söylemiş renkli kokulu olursa görüşelim demiş bi mahzuru olmaz herhalde sen yinede sor bebeğini düşün daha ne kadarın var ki bi de doktorun sana sezeryanı neden önerdi:uhm:
sen boşver o lafları o bebeği kucağına aldığında insan dünyayı unutuyo nice çocuğu olmayıp tedavi gören insanlar var öyle olmayı nasip etmesin hem çocuktan çocuğa değişiyo ya memeleket nere a.s
sana tavsiyem bol bol banyo yap yırtık pek oluşmaz yırtık varsada kaşımamaya çalış bol bol meyve ve süt iç yürüyüş yap :icecream:
bende dünden beri kk giremiyorum açılmıyodu neyse ki bugün açıldı niksarı biliyorumda hiç gitmedim bende reşadiyeliyim zaten bende topu topu 3 ya da 4 defa gittim kız şimdi akraba çıkıyomuşuzkaydirigubbakcemile3