- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
canm çok güzel anlatmışşsın sanki o anı yaşadımm çok duyglandım saol :çok üzgünüm:
Sonrasında nasıl uyutuyolar ama orasını anlamadım :uhm: benim zaten mrak ettiğim o dikim aşamasında nasıl beklicem bebişte gitmiş olucak yanımdan bilmiyorumkismile
rica ederim canım:)) İnşallah o günlerde gelecek:))
bebeğim doğdu bak dediler annesi kendi kendine ağladı( normalde doktorlar ağlatırmış sezeryanla doğan bebeği özellikle) çok güzle bir kızın oldu dediler, bende eli ayağı nasıl iyimi sağlıklımı dedim hemen yanağıma dokundurdular sıcacık yumuşacık okadar güzeldiki, kokladım öptüm giydireceğiz annesi dediler , tabii bebeğin ağıznı burnunu heryerini temziliyorlar önce siliyorlar ,o arada bir baktım hani televizyonda filmlerde olur ya ışıklar kayar lambalar yıldız gibi olur , aynen banada öyle oldu dedim ne oluyor tansiyonum düşüyor galiba ben iyi değilim derken korkma sakinleştirici yaptık sadece uyuyacaksın dediler. Ve gerisini hatırlamıyorum uyumuşum, en son herşey bitmiş beni çıkarıyorlar ameliyathaneden ismimi söylüyorlar uyan hadi canım diye, ama ben gözlerimi açamıyorum uykudan:))
Odaya gidene kadar kendime geldim eşim annem ve kızım beni bekliyorlarmıştııııııııııııı:)))
acıkmış bebişim ama benden hemen süt gelmedi( siz siz olun yanınıza birde el pompası alın , göğüs ucunuz bazen çıkmayabiliyor yada beek tutamıyor yada küçük oluyor derken ememiyor, slikon göğüs ucu aldık ve onunla emzirebildim bebişimi