Epidural Sezeryan Olan hanımlar Lütfen Deneyimleriniz Paylaşırmısnız..

Nasıl yani ameliyat sırasında uyukladınmı anlamadım canım o heyecanda nasıl uyukladın ayy benim gözler fal taşı gibi açılır heralde ameliyat bitene kadar aklımı ordan alamam eyvahedigeldismile evet dediğin gibi doktorda önemli ama en önemli unsur aneztezi uzmanı bunu en iyi ben bilirim.Özel bi hastanede burun ameliyatı oldum aslında küçük bir opresyondu kıkırdak alınacaktı burnumdan fakat lokal aneztezide dayanamam korkarm diye genel anaztezi istedim anammm istemez olaydımmm bi tane acami stajyer kızı koymuşlar başımda bir adam oturuyor sanırım aneztezi uzmanı oymuş kıza komutlar veriyor devlet hastanesinde gutar ameliyatı olduğumda yavaş yavaş bayılmıştım uyur gibi ama bunda ne mümküm ilacı birden damalara boca edince inanki boğazımda hissettim ilacın acısını gur gurr diye diye bayıldımm :umursamaz:

birde çıkınca nasıl bişey yokmuş demezmi hemşire pişkin pişkin bütün ağzımdaki dişler salanıyor düşüçek sandım öle bir ağrı ve hadi o ağrıyı geçtim sonuçta bi ameliyat geçirmişim, ben 11de girdim ameliyata 4de kustum narkozu düşün yarı ayıok yarı baygın bi halde hastanedeydim.Benden sonra olan lar bile ayaklanıp çıkmışt ben hala hastanede yatıyordm bir anlık acı duymayım diye seçtiğim genel anaztezi yöntemi bir günümü kabusa çevirmişti ay çokmu konuştum nee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5öncelikle geçmiş olsun canım ben iğne olurken başım döndüüüüü döndü sonra yatırdılar ameliyat başladı bana acaib bi uyku gekdi zaten beni uyutmamak için konuşturuyorlardı,heyecan olmaz mı doğumdan 2 gün önce heyecandan ne uyku ne de yemek yiyebiliyodum bu ikinci hamileliğimdi yaş 26 4 yaşında bi oğlum 7 aylık bi de kızım var

saol canım. Ne dmek istediğini anladım girmeden normalde sakinleştirici vuruyorlarya ona grek kalıyormu diye düşündüm uyuşma olunca gerek kalmıyıor demekki insan ister istemez uyuşuyor kaydirigubbakcemile3

bu sakinleştirici vurma olayı iyi olur bence.Yoksa kaldırabileceğimi sanmıyorum..Acaba nasıl bir ilaç verdikleri.Bebeği sersemletmesin yok yere?????

bende 35 gun once spınal sezeryan oldum. cok rahattı sadece bı kac dakıka mıde bulantım oldu tansıyon dusuklugunden oksıjen maskesı taktılar sonra normale dondum. bayılmak ayılmak gıbı dertlerım olmadı. 6 saat sonra kalktım ayaga ılk kalkıs anında bıraz basım dondu. 2 gun sonra tamamen kendımdeydım desteksız oturup kalkıyodum. amelıyat tabı sonrası bıraz zor ama spınal kısmı gercekten rahattı...

Daha çok yeniymiş seninde geçmiş olsun zenyep ALLAHA analı babalı büyütsün bebeğini.
Peki sontayı ameliyata girmeden öncemi takılıyorlar yani uyuşturma olayını yapmadan önce yoksa uyuşturma olayı olduktan sonramı

bu sakinleştirici vurma olayı iyi olur bence.Yoksa kaldırabileceğimi sanmıyorum..Acaba nasıl bir ilaç verdikleri.Bebeği sersemletmesin yok yere?????

Bİzde hala uyuşma diyoruz zaten belden iğneyi vurunca bedenimiz yarısı uyuşcak :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ama doğru sölüyosun bebişe zararı olabilir o sakinleştiricinin

sondayı öceden uyuşturmadan önce takıyolar canım biraz canın acıyo ama herkes öyle olmuyo herhalde bilmiyorum bende öyle oldu epiduralde ama genel anestezide bayılttıktan sonra takmışlardı:teselli:

Son düzenleme:
sondayı öceden uyuşturmadan önce takıyolar canım biraz canın acıyo ama herkes öyle olmuyo herhalde bilmiyorum bende öyle oldu epiduralde ama genel anestezide bayılttıktan sonra takmışlardı:teselli:

Acısada Dayancaz napalım bilmiyorumkismile dünyaya bebiş getirmek kolay değil boshayallersmile Ama önceden bileyimde neler yaşıyacağımı ona göre hazırlayım kendimi
bünyeye göre değişiyormuş kimisi çok acıtıyor diyor kimisi hiç bişey anlamıyosn diyor rahimden rahime değişir tabi herkezin bir değilki her soruma sabırla ve olgunluka cevp verdiğin için teşekkür ederim canım :1hug:

Son düzenleme:
bi programda izlemiştim kadının çocuğu olmuyomuş şu evi çocukları tarafından dağılınca çocuğuna kızan annelere çok kızıyorum demişti keşke benimde olsa da dağıtsa diye kızmıştı valla çok etkilendimopuyorumnanaktan valla herşeye rağmen değer diye düşünüyorumvereliniortak

kızlar benim 2 gunum kaldı..Sizlere deneyimlerimi yazarım sağsalim çıkarsam tabii.Zaten panik atak var,sanki ölecekmişim gibime geliyor.ığne için endişem yok,normaldede iğnedne korkmam ama huylanırım.başağrısı olmaması ve tansiyonumun cok düşmemesi için dua edicem..

allah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun sonrada hiiiiç ağrı sızı olmadan evine gidersin inşaallah:CüvCüv::Saruboceq: bebeğin cinsiyeti ne duyguby,rabbim analı babalı sağlıcakla ömür versin inşaallah deneyimlerini paylaşırsın bekliyoruz rabbim kolaylık göstersinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar bi de çok sakin,stres yapmamaya çalışın hiiiiiiiiç korkmayın pozitif düşünün inşaallah herşey istediğiniz gibi olsun:teselli:

Canım korkma dularımız seninle inşallah sağsalim bebeğinle beraber çıkarsınız.Hem artık teknoloji çok ilerlerdi biliyosun kaç kişi oluyor bu tür ameliyatları korkma dua et bol bol girmeden önce .:Saruboceq:
Deneyiminide heyecanla bekliyoruz canım unutma bizi kaydirigubbakcemile5

hayatım panik yapmadım dersem yalan olur ama inanki bir daha olsam yapmam çünkü gerek yomuş korkmama...başucumda hemşire vardı onunla konuştum sıkıldıkça..ama bebeğini görünce bütün sıkıntın bitip gidiyo..sadece ay artık dikim işi bitsede gitsem diye düşünüyorsun o kadar yani, canımcım...bide ben ameliyata girmeden dr uma söyledim panik ataklıyım ya korkarsam bana sakinleştirici yaparmısınız dedim..gerek görürsek yaparız dedi ama allahtan gerek kalmadı...

Eşimi ameliyata sokarlarsa bende eşime konuşurum napim kaydirigubbakcemile3.Evet bebeği görünce insan herşeyi unutur heralde çok güzel bir duygu olsa gerek .Sakinleştiriciye gerek kalmadığına göre onlar biliyolar kimin hangi aşamada heyecaan yaptığını. Neyse canım yorumun niçin saol Şeniz

canım sen iğne olduktan sonra uyuşana kadar doktorlar hazılrık yapıyor snaıyorsun ama bir bakmışsın bebeğin ağlıyor doğmuş:))

yani 10 dk içinde alıyorlar bebeği ve sen farkında bile olmuyorsun henüz başlamadılar sanıyorsun bebeğinin sesini öncesind ehafif bir sarsılma hissediyorsun ve o anda müthiş bir şok heyecan mutluluk herşeyi yaşıyorsun.

sonrasındada genelde uyutuyotlar en güzeli bence uyumak , bebeğin temizlenirken giydirilirken aşağı odanıza gidiyor sen daha sonra gidiyorsun arada 20-30 dk falan oluyor.Uyanıyorsun bakmışsın meleğin kucağında

yani hiç korkma tereddüt etme kafanı karıştırma, herşeyin bir zorluğu var bzile rçok şanslıyız aslında doğumdna bişey anlamıyoruz, normal doğum yapsak ne kadar zor olurdu uzun ve stresli olurdu.

canm çok güzel anlatmışşsın sanki o anı yaşadımm çok duyglandım saol :çok üzgünüm:
Sonrasında nasıl uyutuyolar ama orasını anlamadım :uhm: benim zaten mrak ettiğim o dikim aşamasında nasıl beklicem bebişte gitmiş olucak yanımdan bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…