Epidural Sezeryan Olan hanımlar Lütfen Deneyimleriniz Paylaşırmısnız..

canlarım merhaba,
son zamanlarda o kadar cok topik e yazdımki,bunu unutmuşum.
Ben 17martta spinal anestezi ile doğum yaptım.Hemde en panik atak halimle.ameliyata girerken heryerimi çok şiddetli titreme sardı korku ve heyecandan.hatta iğneyi zor yaptılar,bi ara genel anestezi vs dediler,bir azarlamışımki sormayın.Ne geneli belden uyuşucam ben,sakın bayıltmayın karışmam ha vs diyerek kızdım:))
titremem biraz geçince doktorum belimmden iğnemi yaptı.Sanki bacağımı elektrik çarptı gibi oldu o kadar.1-2 saniye sonra zaten uyuşmuştum bile..sonra beni yatırdılar tekrar.Ameliyat ekibi çok mukemmeldi.Herkes benimle konustu,moral verdi,güldürdü.anstezi doktorum sürekli başımı okşadı,her anın bilgisini verdi.Şu an şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz vs die.
sonuçta hiç ama hiç korkulacak bişey değilmiş.Ben hep konustum ameliyatta.3-4 dk içinde bebeğim çıktı.Hemen opturduler,koklattılar.
Sonra bende baska kistler görundu rahimde.Onları temizlediler.Bu sırada biraz fazla kan kaybettin sanırım,tansiyonum dustu,midem bulandı.Bayılıyorum galiba dedim.İstersen azcık uyutalım dedi ama inatla uyumadım.1-2 dk içinde duzeldim ama hemen.kusamıyosun zaten miden boş oluyor.baya bi uğraştılar içerde:))
sonrada cıktım.Ama 1hafta ağrım oldu kızlar.Sonucta ameliyat işte.Şimdi ise iyiyim.Hafif sancım oluyor arada..
bebeğim biraz düşük kilolu doğdu,gözündede çapaklı iltihap var.1-2 problemimiz var ama uğrasıyoruz işte..
Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.konuya bakamasam bile özelden yazabilirsiniz.
bu arada pamık prenses saol canım hatırladığın için..mesajını aldım hemen yazdım buraya..
opuyorum sizi..

oy duyguby çook sevindim demek bebişin dünyaya geldi allah analı babalı vatana millete sizede hayırlı evlat olsun benim ameliyatda o zaman güzel geçmişti ama ondan sonrası berbattı benim bünye çok şükür güçlüydü de atlattım ama öyle böyle 8 ayı geride bıraktık göz çapaklanması benim kızımdada vardı 7 ay boyunca sürdü sürekli masaj yaptım demlenmiş şekersiz çay ile temizledim sol gözünde vardı sadece bigün banyo yaptırdım baktım gözü daha akmıyo çocuk gibi sevindim şimdi tamamen iyileşti yavaş yavaş gitmiyo birden gidiyo tavsiyem bol bol masaj yap bebişini allah size bağışlasın öp benim yerime:teselli::dance:

Canım iyi olduğuna çok sevindik çook geçmiş olsun bebeğine kavuştun ne güzel darısı bizim başımıza sancıların olması doğal aman canım ayağını sıkı tut çetiği yaz kış eksik etme ayağından sonuçta karnından ameliyat oldun çok önemli bebeğininde gözündeki çapak olayı bir an önce iğleşir inşallah

devlet has mi yoksa özel hast mi bu dediğin yer garip geldi ya

ben de epidural sezeryan oldum.. allah a sukur cok memnun kaldım. hiç korktuğum gibi değilmiş..

manisalı arkadaşlar bende epidural sezeryan istiyorum doğumunuzu hangi hastanede yaptınız dr kimdi anestezi uzmanınızdan memnunmusunuz ismini verirmisiniz ben hala dr ve hastane konusunda kararsızım özellikle epidural istediğim için anestezinin iyi olmasını istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşın

sağol canım hepimizn yavrularını inşallah.sezeryanla doğum yapacaklar mutlaka epidural sezeryanı tercih edin... bebeğinizi doğduğu an o bembeyaz şiş haliyle görüyosunuz hemen kucağınıza veriiyorlar.. ben ağlayarak girdim doğuma çok korkmuştum ama iyiki epidural sezeryanla doğum yapmışım..

mentos manisada bilmiyorum ama izmirde en iyi anestezi hekimleri çınarlı ve kentte canım bana güvenebilirsin çünkü eski bir anestezi tekinikeriyim ve ege üniversitesi hastanesinde 8 yıl çalıştım izmirdeki anestezi hekimlerinin yüzde 80nini tanıyorum canım

bende spinal olacağım hayırlısı ile ben ameliyattan korkmuyorum ondan doktor korksun :)) ben sonrasından korkuyorum gaz sorunun yada kabızlık oldumu ? beni ençok ağrılar ve bu korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…