Epidural Sezeryan Olan hanımlar Lütfen Deneyimleriniz Paylaşırmısnız..

rica ederim canım:)) İnşallah o günlerde gelecek:))

bebeğim doğdu bak dediler annesi kendi kendine ağladı( normalde doktorlar ağlatırmış sezeryanla doğan bebeği özellikle) çok güzle bir kızın oldu dediler, bende eli ayağı nasıl iyimi sağlıklımı dedim hemen yanağıma dokundurdular sıcacık yumuşacık okadar güzeldiki, kokladım öptüm giydireceğiz annesi dediler , tabii bebeğin ağıznı burnunu heryerini temziliyorlar önce siliyorlar ,o arada bir baktım hani televizyonda filmlerde olur ya ışıklar kayar lambalar yıldız gibi olur , aynen banada öyle oldu dedim ne oluyor tansiyonum düşüyor galiba ben iyi değilim derken korkma sakinleştirici yaptık sadece uyuyacaksın dediler. Ve gerisini hatırlamıyorum uyumuşum, en son herşey bitmiş beni çıkarıyorlar ameliyathaneden ismimi söylüyorlar uyan hadi canım diye, ama ben gözlerimi açamıyorum uykudan:))

Odaya gidene kadar kendime geldim eşim annem ve kızım beni bekliyorlarmıştııııııııııııı:)))

acıkmış bebişim ama benden hemen süt gelmedi( siz siz olun yanınıza birde el pompası alın , göğüs ucunuz bazen çıkmayabiliyor yada beek tutamıyor yada küçük oluyor derken ememiyor, slikon göğüs ucu aldık ve onunla emzirebildim bebişimi

kızlar birde belinizden iğne vurulunca zaten göğüs hizanızdan aşağısı uyuşuyor ve siz mümkün değil hissetmezsiniz,

doktor devamlı öncesinde soruyor nasıl hisseidyormusun, uyuştumu ayakalrın oynat parmağını sağ ayağını oynat şu bu derken, diyorum ya siz hala uyuşacak yada başka bişey diye bekliyorsunuz bir bakmışsınız bebeğiniz doğmuş, herşey 10-15 dk sürüyor. Siz hissediyorum derseniz yada uyuşmazsanız zaten mümkün değil başlamaz doğum, yetersizse ilaç iğne tekrar yapılır ama bu ekstrem bir durum sanırım.

birde ameliyathanede doktorlar şakalaşıyor şarkı söylüyorlar, müzik çalıyor, seni konuşturuyorlar soru soruyorlar yani herşey çok rahat geçiyor siz bile şaşıracaksınız , ben açıkcası hep ciddi bir ortam olacak buz gibi gerilim dolu sanki bir ben bir doktor olacak falan diye düşünürken, ohhhhhh çok kalabalık ve eğlenceli geçecek.

senağlama senağlama senağlama gerçekten .çok duygulandım canım ALLAH uzun ömürler versin kızına bu arada benim bebeğimde kız zemuszemus ama gerçekten bilinçli ve güzel bir hastane olmalı dikiş sırasında seni ölece bekletmek yerine sakinleştirici vererek uyutmları hasta piskolojisinden anlayan bir yer demekki.

Ay bende bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmm :kedi:

Allah bağışlasın şimdiden, hayırlı uzun ömürlü, sağlıklı bir kızın olsun inşallahhh

canım ben hep son dakikaya kadar normal doğum diye düşündüm, ama ne olacağı belli olmuyor ve ben ağlayarak girdim sezeryan olacaksın dediler benim gözler ağlamaktan şiştiiiiii

hiç bir bilgim yoktu epidural sezeryan nedir nasıl olur ne yapılır , ben şoktaydım ve ağlıyordum sadece. Allah herkesin yardımcısı olsun kolaylık versin, iyikide uyutmuşlar diyorum sonrasında şimdi yine isterim uyutsunlar beni stresim gider en azından :))

3 ay sonra 2. doğumum olacak allah izin verirse, ilkinde cahil cesareti oluyor bilmiyorsun bunda daha bilinçli ve bilerek gideceğim. Ama sonunda düşünsene yavrumuzu kucağımıza alıcaz , onu düşününce gerisini kendini hiç hatırlamıyorsun bile, dünyadaki en güzelll en heyecan verici duygu.

Allah herkese yaşatsın hayırlsıı ile

kızlaaaaaaaaaar rabbim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almak nasip etsin:Saruboceq: kızlar önemli olan doktorunuzla herşeyi birebir konuşun ben de öyle bi fırsat olmadı ne doktorumu nede hastahaneyi beğendim bilmiyorumkismile size neler çektiğimi anlatsam varya bana hak verirsiniz ama yanlış anlayıp korkmanızdan anlatmıyorum size tavsiyem doktorunuzla heeeeeeeeeer tedirgin olduğunuz bişey varsa konuşun :lepi:

kızlar duyguby den haber var mı doğum yaptımı acaba allah kolaylık versin:Saruboceq:

Olmuştur heralde sedefcim ya CADIARZU
evine bile gitmiştir bebişini alıp kendini iyi hissettiğinde bizimlle paylaşır heralde yaşadıklarını sabırsızlıkla bekliyorum yorumunu nasıl geçti acaba inşallah iyi geçmiştir bebeğine kavuşmuştur. opuyorumnanaktan

inşaallah pamik_prenses şimdi biraz doğum yorgunluğu vardır geleni gideni olur o yüzden biz sonra öğrencez ne yaşadıklarını,of ya bu benim 2. doğumum bebekleri çooooooooooook seviyorum onların biiir kokusu yok mu yumuşacık tenleri kızımı öyle deli gibi kokluyorum ki bayıltıyo bebeklerin kokusu beni allahım bu duyguyu paylaşmak isteyen heeeeerkese ver:Saruboceq: rabbim sanada tattırsın pamik_prenses:Saruboceq:

İnşallahhhhhhhh sedefçimmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende çok severim çocukları helede yeni doğmuş bebekleri onların o kokusu yumuşacık teni çok tatlı oluyorlar ya opuyorumnanaktan inşallah ikinci bebeğinide sağlıklı bi şekilde kucağına alısın sedef benim daha birinci ve acayip heyecan var ne yaşıyacağım hakkında en ufak bi fikir yok kafamda ne kadar anlatsalarda insan yaşamadan anlamıyor boshayallersmile inşallah bizede nasip olur bu duygular

valla anlatmakla yaşansaydı kimse bebek yapmazdı insan yaşayınca anlıyo rabbim sanada hayırlısıyla tattırsın:Saruboceq:

Bende bu başlığı takip ediyorum arkadaşın çocuğu oldumu ? doğumu nasıl geçti çok merak ediyorum inşallah biran önce bize sevinçli haberler verir :))

ya fark etmedim pamik_prenses cim geçenlerde yazmışsın valla ben namazı son haftalarda oturarak kılmaya başlamıştım ayakta zorlanıyodum çünkü kızım 3.850 doğmuştu ohaoldumsmilebiraz çoook kilo almıştım o zamanlar emzire emzire tığ gibi oldum 6 ay sadece emzirdim:roflol:

merhabalar ben 2 çocuğumuda epidural sezeryanla doğurdum. burda en önemlisi anestezi uzmanının bu konudaki tecrübesi arkadaşlar onu araştırın öncelikle. ben hastane hastane dolaştım bu yüzden ilk çocuğumu istanbulda çok iyi bir hastanede doğurdum. anestezi uzmanı çok ilgiliydi zaten ameliyathaneye giderken bir iğne yapıyorlar o size cesaret veriyor panik atakda olsanız o an dünyanın en cesur insanı oluyorsunuz ben kahkaha atarak gitmiştim mesela:) tabi ameliyathane ortamında biraz gerilmiştim korkmuştum ama oradakiler müzik falan açarak beni rahatlatmışlardı. eşimde yanımdaydı hep elimi tutuyordu o yüzden çok rahattım bebeğimi çıkardılar ve götürdüler eşimde onlarla gitti bende kaldım tek başıma . beni uyutmadılar hiç ama tek kalınca insan zaman zaman bunalıyor ikinci doğumumda bu esnada hafif uyutmuşlardı. ikinci doğumuma gelince antalyada yine bir özel hastane de yaptım ama burada fazla seçenek yok o yüzden istanbuldaki konforum ve rahatlığım yoktu. yani ekibin ve hastanenin profesyonelliği çok önemli.2. doğumumda uyuşturma işlemini yaparlarken kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. ikinci doğumumdan sonra da karnımda çok ağrım sızım oldu ilk doğumumda hiç öyle olmamıştı belki ikinci kez ameliyat olmanın verdiği bir durumdur. kısacası kızlar ilk epidural sezeryan çok rahat ama ikincisinde çok zor ayağa kalkıyorsunuz. en iyisi normal doğum aslında arkadaşlar mecbur değilseniz sezeryan olmayın çocuk içinde normal doğum en iyisiymiş.

tüm mesajları okuyacak kadar vaktim yok ama niçin sezaryen istiyorsunuz arkadaşım anlamakta güçlük çekiyorum. Zaten doktorlar olur olmaz gerekli gereksiz sebeplerle sezaryene yönlendirme meraklısıyken siz anneler niye istersiniz onu anlamış değilim. Sezaryenle ilgili yorumlarda genelde anne hep kendi sağlık durumunu değerlendirmiş. ışte yok ilk gün zor sonra acısı geçiyor falan gibi yorumlar var. Bebeği niye merak eden yok? Bebek sezaryene tabi olunca durum ne niçin merak eden yok? Bebeği sudan çıkmış balık gibi oksijenli yaşama bir anda çıkarmanın sakıncalarının farkında olan var mı? Arkadaşlar sezaryen gerçekten de çok zararlı sadece son anda ve çok ama çok ciddi bir sorun varsa uygulanacak bir ameliyattır. Bebeğinizin sizin karnınızda Allah'ın çık diyeceği zamana kadar kalma hakkı vardır ve bu bebeğiniz için en iyi olanıdır. Lütfen dikkat edin, bilmeden ya da umursamazca attığınız adımlar yarın çbür gün size acı olarak geri dönebilir. Çünkü sezaryenle doğan bebekler astım şeker ve kanser hastalıklarına daha açık bir hale gelir. Araştırın lütfen!

pardon mamagoz mesajları okuyacak vaktim yok diyosun bide sezeryanı neden istiyosunuz diyosun keyfiyetten sezeryan istenilir mi normal doğumu kim istemez doktor karar veriyo anlıyo baktı normal olmayacak sezeryan olucan diyo şimdi napalım o zaman doktora karşı gelip illada normal mi olsun diyelimyasakkelimelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…